Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona co nie chce passata

ja chce mazdę, mąż passata b5. jak go przekonac?

Polecane posty

Gość kukklu
Lady Love ty glupia ci­po ale blysnelas :D:D:D:D

Nie radze kupowac mazdy rdza je bardzo lubi i to szybko potrafi sie do niej przytulic.Mialam 3 letnia mazde 6, ktora juz rdza od podwozia zaczynala zzerac.Pogrzebalam w necie na ten temat i nie tylk moja mazde rdza tak szybko polubila.... Porownujac wczesniej mialam opla vektre roznik 1998 i nigdzie,ale to nigdzie nawet zaczatku rdzy nie bylo,mazdy oczywiscie sie pozbylam i wrocilam do vektry tylko ze nowszej,a teraz sie przymierzam do zakupu insigni :) NIGDY WIECEJ ZADNEJ MAZDY!!!!

swoja droga panna Jenn audi sie Pani podoba czy nie? bo wiesz roznica miedzy audi a vw jest znaczek i cena nic wiecej ;) blacha, silnik i wszystko inne jest takie samo bo audi jest ekskluzywna a zaraz za nim jest VW i pozniej jest seat czyli to najtansze autko z calej grupy WV mimo iz rowniez jest montowane tak samo jak te wyzej

Gość tylko i wylacznie
Jenny auta od srodka nie widziala, prawka tez pewnie nie ma , a jaka obeznana :D

Gość fdsdfs
Lady cycek ci wyskakuje z kurtki

Gość tylko i wylacznie
wyborowy gust i mazda, Jenny ty nawet nie wiesz co to slowo znaczy, bo one oba sie ZAPRZECZAJA :P

Gość gienio telemen
moj facet pracuje w VW i tez sie zna VW lepszy niz francuskie scierwo dawno sie skonczyly czasy wspanialosci vw i niemieckiej motoryzacji, inaczej sie dzis projektuje samochody, to nie lata 60,70,80 kiedy stawianno, na trwałosc i silniki podstawowe podzespoly, rzadko kiedy byly obarczone istotnymi bledami konstrukcyjnymi przecież mazda jest japońska i powszechnie jest/byla znzana z bezawaryjności i technicznej perfekcji, tak charaktrystycznej dla Japończyków podobnie jak nissan, toyota ale to sie zmienia wiec podanie samej marki, modelu to mało trzeba zorientowac sie co dany model, typ mial pod maska bo rozne sa silniki, osprzet i rozmaita ich wytrzymalosc

Gość Janek343
vw to najgorsza marka

Gość tylko i wylacznie
12 letnia albo 10-8 letnia mazda to jezdzaca gora sera dla myszy zwanej rdza, kto raz mial Opla czy Forda wie jak to sie konczy, nieciekawie..to auta trzeba konserwowac, garazowac, a i tak moze to nic nie dac, o innych czynnikach juz nawet nie pisze..

Gość Janek343
mazda to tez gowno .

a po co nam nowsze jak to dziala? nie jestem bogaczka jak Ty jenny ;) ja potrafie cieszyc sie z malych rzeczy ;)

Gość tylko i wylacznie
to jest dylemat z cyklu kupic zloma czy wiekszego zloma? wiekszym zlomem jest tu ww mazda, autorka tematu nie ma kasy na lepsze auto, wiec kupuje to na co ja stac- zlom, to konkurs na wiekszy zlom nie na zlom, bo ani 12 letni vw ani 10 letnia mazda to nie Porsche czy Ferrari, przebujane po polskich drogach przez polskich kierowcow to juz w ogoLE Rrytasiki .d

nie wiem o co ci chodzi malenka ;) ja w przeciwienstwie do Ciebie nie musze pokazywac na kazdym kroku co mam a czego nie mam ;)

Gość vvbve
jenny biedna jest . Nie jezdzi ferrari.

Lady love ja za to nie muszę na każdym kroku udawadniać sobie jaka jestem "piękna i cudawna" wstawiając co chwile nowe zdjęcia w stopce;)

nie wiem co gorsze, wstawiac zdjecia swojej facjaty, czy wstawiac zdjecia jak Ty przy domku, z kasa w rece i dupa na wierzchu?

tego tez sie spodziewalam ;) koniec argmumentow, ehh kobiety :D czasem ciezko je zrozumiec :D