Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure.zone

premium-appetite

Polecane posty

Gość gość
Premium powstał po to by zastąpić większość sprzętów w kuchni, więc w efekcie masz więcej miejsca, jak masz premium

Gość gość
Premium powstał po to by zastąpić większość sprzętów w kuchni, więc w efekcie masz więcej miejsca, jak masz premium

Gość Withe
Sceptycznie podchodziłam do tematu, zła na męża byłam, że się umówił za moimi plecami na reklamę, bo nie lubię jak ktoś zabiera mi mój prywatny czas, ale maszyna robi naprawdę wrażenie, kto wie czy się nie przekonam ...

Gość Viola Zabrze
Zdecyduj się :) ta kuchenka ułatwia życie :) Ja mam od ponad roku, zdecydowanie zaoszczędziłam sporo czasu :) Polecam

Gość k  a s i a
też byłam zachwycona tym produktem, ale cena trochę duża, więc poprosiłam o czas do namysłu, opowiedziałam o tym w pracy, a koleżanka pokazała mi w internecie grill i opiekacz w jednym, łudząco podobny, ponad 20 razy taniej niż to coś

Gość gość
A ja polecam Thermomix przede mną miała moja mama i dwie znajome i to one mnie namówiły, chociaż nie są przedstawicielkami firmy. Mam 21 lat i własne mieszkanie; w kuchni Thermomixa . Nie chciałam kupować robota kuchennego z niezliczoną ilością końcówek, blendera, parowara, sokowirówki, wagi itp. bo mam malutką kuchnię i nie miałabym nawet gdzie tego chować. Jeśli chodzi o robot Kohersen (5400zł kosztuje), to jest to kopia starszej wesji Thermomixa TM21, który był w sprzedaży do 2005 roku, natomiast Kohersen sprzedają od 2008. Jeśli chodzi o inne roboty typu BetterCook(4870zł), to nie znam i nie widziałam, bo zdjęć też nigdzie nie można znaleźć, ani też jakie te roboty mają funkcje. Tak więc po wstępnej analizie i przeszukaniu bardzo wielu stron z opiniami użytkowników, a także namowie osób, które go mają i używają wybrałam Thermomix i jestem bardzo zadowolonausmiech. Gotuję w nim codziennie, sobie i narzeczonemu;robię masło, majonez, powidła, dżemy, teraz przeciery pomidorowe z pomidorów z ogródka u mamy. Mąkę, jajka i ziarno też mam od rodziny ze wsi, nie mówiąc już o warzywach i owocach, więc wszystko jest pyszne i zdrowe. Nie używam też Vegety, bo sama ją sobie zrobiłam z suszonych warzyw, kurkumy i soli w 10s. W Thermomixie można też zrobić kostki rosołowe z kurczaka, warzywne lub rybne. Różnią się od tych ze sklepu tym, że nie mają papierka, a przechowuje się je w słoiku w lodówce do 2-3 miesięcy. W Thermomixie zrobiłam też likier z kukułek(500 ml- ok.6zł), ajerkoniak(5zł) i malibu(ok 3-4zł), a także bułki grahamki(3zł/12szt) ser żółty(ok. 13 zł/kg), ser topiony(10zł/kg) i serek homogenizowany waniliowy(4zł/50dag), który wspaniale smakuje z naleśnikami. Jeśli chodzi o oszczędność pieniędzy, to myślę, że powyższe przykłady ją pokazują. Pozdrawiamusmiech. :)

Gość bogusialublin
Ja mam Thermomix od lipca ubiegłego roku.Byłam na wczasach z odnową biologiczną gdzie stosowano dietę rozdzielną i wszystkie potrawy były przygotowywane własnie w Thermomixie.Przyznam,że bardzo mi to wszystko smakowało.Dlatego też, o prezentacji(ale nie bez obaw-cena) zdecydowałam się go zakupić.Wcześniej sprawdziłam cenę w interniecie-podobna.serwis jest we Wrocławiu-można zakupić części.Pytałam też Panią,która zakupiła go wczesniej i jest zadowolona. Natomiast moja znajoma ma sprzęt od ok.9 lat i robi bardzo wiele-ciasta,smaży konfitury,robi soki,zupy,miele mak itd. W zestawie mam Varomę.Mięso zawsze robię na parze,plack ziemniaczane,rybka na parze,soki- pycha.Najbardziej jednak ułatwia mi robienie surówek.Oczywiście trzeba nauczyć się odpowiednio dobrać obroty.Ja np pierwszy raz chciałam ubić śmietanę 30%, i...wyszło mi masełko Ale też bardzo pyszne Narazie używam go rzadko-głównie w przygotowywaniu obiadów na niedzielę(w tygodniu gotuje mój małż -i nie może się jakoś przekonać do maszyny).Ale myślę,że w nowym domu gdzie będzie duża kuchnia i Thermomix będzie miał swoje stałe miejsce,będzie używany częściej. Przede wszystkim dzieki Thermomixowi oszczędzam dużo czasu. Myślę,że mimo dużej ceny warto kupić. Pozdrawiam Bogusia

Gość gość
Widzę, że reklama termomixa się włączyła ...

Gość witek1976
Jest ranek godzina 6:00. Wstaje włączam THERMOMIX , wlewam mleko sypie kasze , START idę się myc. Przychodzi teściowa bierze kasze studzi, daje dziecku. Wracając z pracy kupię produkty na następny dzień. Jestem w domu , teściowa na spacerze z dzieckiem. To ja bach THERMOMIX . Wrzucam produkty przygotowane dzień wcześniej. Mija czterdzieści pięc minut , przychodzi żona z pracy, teściowa wraca dzieckiem . Chwilę potem THERMOMIX robi ,,biptrip bip'', wlewam w talerze , jemy ciepłom świeżą zupę. Resztkę zupy rozdrabniam na papkę i daję dziecku (to co jeszcze zostało w małe słoiczki , zakręcam, teściowa da dziecku w razie,, W,,) . W czasie obiadu krótka rozmowa co jemy na kolację. Nikt nie wciska na siłę tego sprzętu,możesz go wcześniej wypróbowac. TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. Mnie osobiście ułatwił życie. I jak kiedyś padnie to wezmę następny. Moja sąsiadka ma już z 10 lat. Mała uwaga, nóż w tym sprzęcie kręcąc się w drugą stronę nie sieka tylko miesza. Czytałem niektóre uwagi że to nie zupy tylko papki. Dają instrukcje i robią tak zwany pokaz ( słuchaj). TO NADAL JEST MOJE ZDANIE MOJE ŻYCIE I PLAN DNIA.

Gość paula66677
Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adres paula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D

Gość gość
Żałosna reklama termomix ...

Gość gość
Termomix jest dobry!!!

Gość gość
Bardzo Dobry!!!

Gość gość
Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adrespaula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D

Gość gość
Ja mam Thermomix od lipca ubiegłego roku.Byłam na wczasach z odnową biologiczną gdzie stosowano dietę rozdzielną i wszystkie potrawy były przygotowywane własnie w Thermomixie.Przyznam,że bardzo mi to wszystko smakowało.Dlatego też, o prezentacji(ale nie bez obaw-cena) zdecydowałam się go zakupić.Wcześniej sprawdziłam cenę w interniecie-podobna.serwis jest we Wrocławiu-można zakupić części.Pytałam też Panią,która zakupiła go wczesniej i jest zadowolona. Natomiast moja znajoma ma sprzęt od ok.9 lat i robi bardzo wiele-ciasta,smaży konfitury,robi soki,zupy,miele mak itd. W zestawie mam Varomę.Mięso zawsze robię na parze,plack ziemniaczane,rybka na parze,soki- pycha.Najbardziej jednak ułatwia mi robienie surówek.Oczywiście trzeba nauczyć się odpowiednio dobrać obroty.Ja np pierwszy raz chciałam ubić śmietanę 30%, i...wyszło mi masełko Ale też bardzo pyszne Narazie używam go rzadko-głównie w przygotowywaniu obiadów na niedzielę(w tygodniu gotuje mój małż -i nie może się jakoś przekonać do maszyny).Ale myślę,że w nowym domu gdzie będzie duża kuchnia i Thermomix będzie miał swoje stałe miejsce,będzie używany częściej. Przede wszystkim dzieki Thermomixowi oszczędzam dużo czasu. Myślę,że mimo dużej ceny warto kupić. Pozdrawiam Bogusia

Gość gość
A ja polecam Thermomix przede mną miała moja mama i dwie znajome i to one mnie namówiły, chociaż nie są przedstawicielkami firmy. Mam 21 lat i własne mieszkanie; w kuchni Thermomixa . Nie chciałam kupować robota kuchennego z niezliczoną ilością końcówek, blendera, parowara, sokowirówki, wagi itp. bo mam malutką kuchnię i nie miałabym nawet gdzie tego chować. Jeśli chodzi o robot Kohersen (5400zł kosztuje), to jest to kopia starszej wesji Thermomixa TM21, który był w sprzedaży do 2005 roku, natomiast Kohersen sprzedają od 2008. Jeśli chodzi o inne roboty typu BetterCook(4870zł), to nie znam i nie widziałam, bo zdjęć też nigdzie nie można znaleźć, ani też jakie te roboty mają funkcje. Tak więc po wstępnej analizie i przeszukaniu bardzo wielu stron z opiniami użytkowników, a także namowie osób, które go mają i używają wybrałam Thermomix i jestem bardzo zadowolonausmiech. Gotuję w nim codziennie, sobie i narzeczonemu;robię masło, majonez, powidła, dżemy, teraz przeciery pomidorowe z pomidorów z ogródka u mamy. Mąkę, jajka i ziarno też mam od rodziny ze wsi, nie mówiąc już o warzywach i owocach, więc wszystko jest pyszne i zdrowe. Nie używam też Vegety, bo sama ją sobie zrobiłam z suszonych warzyw, kurkumy i soli w 10s. W Thermomixie można też zrobić kostki rosołowe z kurczaka, warzywne lub rybne. Różnią się od tych ze sklepu tym, że nie mają papierka, a przechowuje się je w słoiku w lodówce do 2-3 miesięcy. W Thermomixie zrobiłam też likier z kukułek(500 ml- ok.6zł), ajerkoniak(5zł) i malibu(ok 3-4zł), a także bułki grahamki(3zł/12szt) ser żółty(ok. 13 zł/kg), ser topiony(10zł/kg) i serek homogenizowany waniliowy(4zł/50dag), który wspaniale smakuje z naleśnikami. Jeśli chodzi o oszczędność pieniędzy, to myślę, że powyższe przykłady ją pokazują. Pozdrawiamusmiech. usmiech.gif

Gość gość
Przedstawiciele handlowi tej firmy to oszuści. Przy prezentacji mówią jedno a faktycznie jest całkiem inaczej. Polecam rozmowy nagrywać a wszystkie deklaracje mieć na piśmie. My popełniliśmy ten błąd i pod ich naciskiem za szybko kupiliśmy. Teraz sie wszystkiego wypierają i odwracają kota ogonem! Nie maja nawet odwagi odebrać telefonu i dodzwonić - wiecznie są albo na spotkaniach albo na szkoleniu - ciekawe tylko ze przed sprzedażą wydzwaniali non stop i o każdej pożre dnia. Zdecydowanie nie polecam!

Gość gość
A ja polecam Thermomix przede mną miała moja mama i dwie znajome i to one mnie namówiły, chociaż nie są przedstawicielkami firmy. Mam 21 lat i własne mieszkanie; w kuchni Thermomixa . Nie chciałam kupować robota kuchennego z niezliczoną ilością końcówek, blendera, parowara, sokowirówki, wagi itp. bo mam malutką kuchnię i nie miałabym nawet gdzie tego chować. Jeśli chodzi o robot Kohersen (5400zł kosztuje), to jest to kopia starszej wesji Thermomixa TM21, który był w sprzedaży do 2005 roku, natomiast Kohersen sprzedają od 2008. Jeśli chodzi o inne roboty typu BetterCook(4870zł), to nie znam i nie widziałam, bo zdjęć też nigdzie nie można znaleźć, ani też jakie te roboty mają funkcje. Tak więc po wstępnej analizie i przeszukaniu bardzo wielu stron z opiniami użytkowników, a także namowie osób, które go mają i używają wybrałam Thermomix i jestem bardzo zadowolonausmiech. Gotuję w nim codziennie, sobie i narzeczonemu;robię masło, majonez, powidła, dżemy, teraz przeciery pomidorowe z pomidorów z ogródka u mamy. Mąkę, jajka i ziarno też mam od rodziny ze wsi, nie mówiąc już o warzywach i owocach, więc wszystko jest pyszne i zdrowe. Nie używam też Vegety, bo sama ją sobie zrobiłam z suszonych warzyw, kurkumy i soli w 10s. W Thermomixie można też zrobić kostki rosołowe z kurczaka, warzywne lub rybne. Różnią się od tych ze sklepu tym, że nie mają papierka, a przechowuje się je w słoiku w lodówce do 2-3 miesięcy. W Thermomixie zrobiłam też likier z kukułek(500 ml- ok.6zł), ajerkoniak(5zł) i malibu(ok 3-4zł), a także bułki grahamki(3zł/12szt) ser żółty(ok. 13 zł/kg), ser topiony(10zł/kg) i serek homogenizowany waniliowy(4zł/50dag), który wspaniale smakuje z naleśnikami. Jeśli chodzi o oszczędność pieniędzy, to myślę, że powyższe przykłady ją pokazują. Pozdrawiamusmiech. usmiech.gif

Gość gość
Widać konkurencja z termomix nie śpi ...

Gość gość
Premium sprawdza się w mojej kuchni rewelacyjnie :)

Gość gość
Premium to super sprawa dla zapracowanych

Gość gość
Gdzie byliście jak miałam w domu trójkę dziećdzi??? Gdzie pytam się gdzie??? ;) REWELACJA!!!

Gość gość
Pierwszy raz dziś miałam w domu reklamę, byłam nieufna tego typu promocją. Muszę jednak przyznać, że czas miło spędziłam a maszyna robi wrażenie

Gość gość
Ja pierwsze co pomyślałem to ... ale brzydal jak to w mojej kuchni będzie wyglądać ... ale nie szata zdobi urządzenie ;) mega funkcjonalne ale o wygląd mogli by zadbać

Gość gość
Mama kupiła parę dni temu, bardzo chwali. Namawia mnie na zakup, chciałam się tutaj zniechęcić bo 6 tys. piechotą nie chodzi ... ale widzę, że nie tylko Mamie się podoba

Gość gość
Nie polecam, bo jak sie zepsuje, to weź go taszcz do siedziby firmy. Tak istnieją kurierzy, ale nie dość że taka cena jaka jest to jeszcze na własny koszt mam go wysyłać. Gdybym to wiedziała na wstępie, to bym nigdy w życiu nie kupiła go. Ale to też bardzo dziwne, bo np. jak sie zepsuł za 1 razem (po ok. 2 tygodniach od kupna) to firma mogła wysłać serwisanta aby naprawił urządzenie. ODRADZAM z powodu wadliwości urządzenia

Gość gość
Hej ja mam od ponad trzech lat premium i termomix świetnie działają i uzupełniają! Te dwa sprzęty to radość z codziennego gotowania :)

Gość aniathermomix
Thermomix ® firmy Vorwerk jest unikalnym i uniwersalnym urządzeniem kuchennym, który zmieni Państwa sposób gotowania, umożliwiając uwolnienie Państwa całego potencjału kulinarnego, jednocześnie oszczędzając czas i nakład pracy. Jego kompaktowa konstrukcja sprawia, że urządzenie zajmuje niewiele miejsca na blacie kuchennym. Thermomix ® oferuje niezrównaną moc, różnorodność i innowacyjność, wykonując liczne zadania w kuchni. Jeśli jesteś zainteresowana/y prezentacją napisz do mnie annathermomix@op.pl