Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure.zone

premium-appetite

Polecane posty

Gość gość
Jest ranek godzina 6:00. Wstaje włączam THERMOMIX , wlewam mleko sypie kasze , START idę się myc. Przychodzi teściowa bierze kasze studzi, daje dziecku. Wracając z pracy kupię produkty na następny dzień. Jestem w domu , teściowa na spacerze z dzieckiem. To ja bach THERMOMIX . Wrzucam produkty przygotowane dzień wcześniej. Mija czterdzieśc***ięc minut , przychodzi żona z pracy, teściowa wraca dzieckiem . Chwilę potem THERMOMIX robi ,,biptrip bip'', wlewam w talerze , jemy ciepłom świeżą zupę. Resztkę zupy rozdrabniam na papkę i daję dziecku (to co jeszcze zostało w małe słoiczki , zakręcam, teściowa da dziecku w razie,, W,,) . W czasie obiadu krótka rozmowa co jemy na kolację. Nikt nie wciska na siłę tego sprzętu,możesz go wcześniej wypróbowac. TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. Mnie osobiście ułatwił życie. I jak kiedyś padnie to wezmę następny. Moja sąsiadka ma już z 10 lat. Mała uwaga, nóż w tym sprzęcie kręcąc się w drugą stronę nie sieka tylko miesza. Czytałem niektóre uwagi że to nie zupy tylko papki. Dają instrukcje i robią tak zwany pokaz ( słuchaj). TO NADAL JEST MOJE ZDANIE MOJE ŻYCIE I PLAN DNIA.

Gość gość
Jako młode małżeństwo kupiliśmy sobie thermomix, bo byliśmy na prezentacji i mąż używał w domu bo rodzice mieli. Powiem wam że jest to rewelacyjna sprawa. Ogólnie to ja zawsze powtarzałam mężowi ja gotować nie będę bo nie lubię, poza tym wkurza mnie że człowiek traci tyle czasu a tu nie wychodzi jeszcze coś czasami. I na początku też bacznie obserwowałam ten cały thermomix czy jakaś ściema to nie jest, bo ja to skąpiec trochę jestem. Ale się przekonałam i teraz nawet się pcham żeby robić bułeczki na śniadanie, bo takie to proste i wychodzi :d dodatkowo że młoda jestem i chce być wiecznie piękna i młoda to pije soki, które pomagają trzymać linię i cerę na wodzy usmiech.gif w ogóle to na dniach będę przedstawicielem thermomixa więc jak ktoś chciałby prezentacje to może pisać pod adres paula66677@wp.pl i już się umawiać usmiech.gif w moim zasięgu jest woj. łódzkie, wielkopolskie, opolskie i dolnośląskie w sumie też usmiech.gif oczywiście pewnie niektórzy teraz pomyślą łoo reklama znowu to możecie tak myśleć, ale dopóki nie zobaczycie prezentacji nie będziecie mieć w domu tego urządzenia to nie zrozumiecie ile to jest plusów z tego że thermomix jest członkiem rodziny ;D

Gość gość
Innowacyjny nowy model TM5 przenosi gotowanie w erę cyfrową. Poprzez połączenie funkcji ponad 12 urządzeń w jednym, nowy Thermomix ® jest teraz jeszcze bardziej inteligentny i oferuje wygodne nawigowanie za pomocą ekranu dotykowego oraz funkcję Gotowania z ustawieniami gwarantujące sukces gotowania. Inteligentne nośniki przepisów przechowują setki przepisów, które można wyświetlać i śledzić na ekranie. Przygotowanie potraw według przepisów nie sprawia problemu dzięki wyjątkowym instrukcjom krok po kroku i automatycznemu ustawianiu temperatur oraz czasów gotowania. Model TM5 kryje w sobie niezwykłą ilość funkcji i pomysłowych możliwości. Jest dostępny bezpośrednio u przedstawicieli firmy Thermomix ® w trakcie bezpłatnych, indywidualnych prezentacji, które pozwalają potencjalnym klientom przekonać się o zaletach TM5 przed dokonaniem zakupu

Gość gość
Ja mam Thermomix od lipca ubiegłego roku.Byłam na wczasach z odnową biologiczną gdzie stosowano dietę rozdzielną i wszystkie potrawy były przygotowywane własnie w Thermomixie.Przyznam,że bardzo mi to wszystko smakowało.Dlatego też, o prezentacji(ale nie bez obaw-cena) zdecydowałam się go zakupić.Wcześniej sprawdziłam cenę w interniecie-podobna.serwis jest we Wrocławiu-można zakupić części.Pytałam też Panią,która zakupiła go wczesniej i jest zadowolona. Natomiast moja znajoma ma sprzęt od ok.9 lat i robi bardzo wiele-ciasta,smaży konfitury,robi soki,zupy,miele mak itd. W zestawie mam Varomę.Mięso zawsze robię na parze,plack ziemniaczane,rybka na parze,soki- pycha.Najbardziej jednak ułatwia mi robienie surówek.Oczywiście trzeba nauczyć się odpowiednio dobrać obroty.Ja np pierwszy raz chciałam ubić śmietanę 30%, i...wyszło mi masełko Ale też bardzo pyszne Narazie używam go rzadko-głównie w przygotowywaniu obiadów na niedzielę(w tygodniu gotuje mój małż -i nie może się jakoś przekonać do maszyny).Ale myślę,że w nowym domu gdzie będzie duża kuchnia i Thermomix będzie miał swoje stałe miejsce,będzie używany częściej. Przede wszystkim dzieki Thermomixowi oszczędzam dużo czasu. Myślę,że mimo dużej ceny warto kupić.

Gość gość
A ja polecam Thermomix przede mną miała moja mama i dwie znajome i to one mnie namówiły, chociaż nie są przedstawicielkami firmy. Mam 21 lat i własne mieszkanie; w kuchni Thermomixa . Nie chciałam kupować robota kuchennego z niezliczoną ilością końcówek, blendera, parowara, sokowirówki, wagi itp. bo mam malutką kuchnię i nie miałabym nawet gdzie tego chować. Jeśli chodzi o robot Kohersen (5400zł kosztuje), to jest to kopia starszej wesji Thermomixa TM21, który był w sprzedaży do 2005 roku, natomiast Kohersen sprzedają od 2008. Jeśli chodzi o inne roboty typu BetterCook(4870zł), to nie znam i nie widziałam, bo zdjęć też nigdzie nie można znaleźć, ani też jakie te roboty mają funkcje. Tak więc po wstępnej analizie i przeszukaniu bardzo wielu stron z opiniami użytkowników, a także namowie osób, które go mają i używają wybrałam Thermomix i jestem bardzo zadowolonausmiech. Gotuję w nim codziennie, sobie i narzeczonemu;robię masło, majonez, powidła, dżemy, teraz przeciery pomidorowe z pomidorów z ogródka u mamy. Mąkę, jajka i ziarno też mam od rodziny ze wsi, nie mówiąc już o warzywach i owocach, więc wszystko jest pyszne i zdrowe. Nie używam też Vegety, bo sama ją sobie zrobiłam z suszonych warzyw, kurkumy i soli w 10s. W Thermomixie można też zrobić kostki rosołowe z kurczaka, warzywne lub rybne. Różnią się od tych ze sklepu tym, że nie mają papierka, a przechowuje się je w słoiku w lodówce do 2-3 miesięcy. W Thermomixie zrobiłam też likier z kukułek(500 ml- ok.6zł), ajerkoniak(5zł) i malibu(ok 3-4zł), a także bułki grahamki(3zł/12szt) ser żółty(ok. 13 zł/kg), ser topiony(10zł/kg) i serek homogenizowany waniliowy(4zł/50dag), który wspaniale smakuje z naleśnikami. Jeśli chodzi o oszczędność pieniędzy, to myślę, że powyższe przykłady ją pokazują

Gość gość
Super jest Premium

Gość Aniela 54
Witam serdecznie. Urządzenie premium-appetite posiadam od 2 lat. Z wykształcenia jestem technikiem żywienia i mimo tego, że od ponad 20 lat pracuję w zawodzie urządzenie zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Używam go co najmniej raz dziennie i nie zamieniłabym go na nic innego. Przerabiałam już w kuchni różne sprzęty. Zarówno grille elektryczne, kombiwary, halogen-oven..... Premium bije je wszystkie na głowę zarówno pod względem funkcjonalności, czasu przygotowania i tego ile potrafi wycisnąć z każdej potrawy. Nie ukrywam, że inwestycja kilku tysięcy nie jest łatwym wydatkiem ale jeżeli ktoś lubi gotować i spędzać czas w kuchni urządzenie jest dla niego. Ja osobiście jestem specjalistką od mięs i takie dania jak gulasze, żeberka, golonki, pulpeciki i polędwiczki w sosie wychodzą FENOMENALNIE.

Gość gość
LUDZIE!!!! podajcie stronę internetową z jakimiś przepisami(konkretnie ciasta)

Gość gość
Absolutnie nie polecam, firma buduje sprzedaż na oszustwie. Szkoli pracowników, żeby kłamali, obiecują 10 lat gwarancji, w razie uszkodzeń wymianę urządzenia na nowe, a po podpisaniu umowy nie wywiązują się z niczego.

Gość gość
Thermomix najlepszy na rynku

Gość gość
Fajna sprawa :)

Gość gość
SUPER THERMOMIX

Gość gość
SUPER

Gość gość
Urządzenie dość ciekawe i omal go nie kupiliśmy postanowiliśmy troszkę po szperać w necie i znaleźliśmy to samo też niemieckiej firmy tylko inna nazwa KOCHLEX no i cena 99€, a nie 5tyś tak jak Premium-appetite! może ktoś z Was powiedzieć jaka jest różnica między tymi sprzętami, oczywiście poza ceną! ?

Gość gość
Ja tam wolę oryginał od chińskich podróbek ...

Gość gość
Super

Gość gość
Jestem mega mega zadowolona

Gość gość
Ja mam Thermomix od lipca ubiegłego roku.Byłam na wczasach z odnową biologiczną gdzie stosowano dietę rozdzielną i wszystkie potrawy były przygotowywane własnie w Thermomixie.Przyznam,że bardzo mi to wszystko smakowało.Dlatego też, o prezentacji(ale nie bez obaw-cena) zdecydowałam się go zakupić.Wcześniej sprawdziłam cenę w interniecie-podobna.serwis jest we Wrocławiu-można zakupić części.Pytałam też Panią,która zakupiła go wczesniej i jest zadowolona. Natomiast moja znajoma ma sprzęt od ok.9 lat i robi bardzo wiele-ciasta,smaży konfitury,robi soki,zupy,miele mak itd. W zestawie mam Varomę.Mięso zawsze robię na parze,plack ziemniaczane,rybka na parze,soki- pycha.Najbardziej jednak ułatwia mi robienie surówek.Oczywiście trzeba nauczyć się odpowiednio dobrać obroty.Ja np pierwszy raz chciałam ubić śmietanę 30%, i...wyszło mi masełko Ale też bardzo pyszne Narazie używam go rzadko-głównie w przygotowywaniu obiadów na niedzielę(w tygodniu gotuje mój małż -i nie może się jakoś przekonać do maszyny).Ale myślę,że w nowym domu gdzie będzie duża kuchnia i Thermomix będzie miał swoje stałe miejsce,będzie używany częściej. Przede wszystkim dzieki Thermomixowi oszczędzam dużo czasu. Myślę,że mimo dużej ceny warto kupić.

Gość gość
Uwaga na Premium-appetite! Widziałem pokaz tej cudownej maszynki i nawet dałem się naciągnąć. Zainteresował mnie bardzo sprzęcik i zacząłem szperać w necie, aby dowiedzieć się więcej na temat możliwości i omal zawału nie dostałem co się okazało cena, którą zapłaciliśmy wzięta chyba z kosmosu identyczne urządzenia są od 400 do 700 PLN, a nie za 5000PLN. Wystarczy poszukać pod hasłem bemilex, mulex, itp.Firma, która to sprzedaje, to zwykli naciągacze. Do tego straszyli mnie sądami za rezygnację z zakupu. Żerują na naiwnych, niestety. Poszukałem trochę na internecie i znalazłem lepsze grille. Na ebayu takie cudo można kupić za 99 EUR. Pozdrowienia dla oszustów. Jeśli tylko choć jedną osobę uratowałem przed zakupem i stratą pieniędzy, to warto było!!!

Gość gość
Thermomix the best

Gość gość
Thermomix mam i polecam

Gość gość
Thermomix jest lepszy niż to całe premium

Gość gość
Dużo lepszy!!!

Gość gość
Chcę was poprzeć, thermomix jest najlepszym robotem na rynku!!! Podróbki niech się schowają!!! Lubię oryginalne dobre i sprawdzone produkty!!! Te całe premium-appetite ma słabe noże, które bardzo szybko się tępą. A miska jest ze zwykłego plastiku ...

Gość gość
Thermomix!!!

Gość gość
SUPER!!!

Gość gość
Polecam urządzenie wielofunkcyjne Premium Appetite Premium Appetite to przyjemność, wszechstronność i prostota! Śniadania, obiady, kolacje, desery za pomocą jednego urządzenia! Czas na łatwe gotowanie! Premium Appetite to urządzenie wielofunkcyjne „osiem w jednym”, w którym można przygotować szybko i smacznie wiele wspaniałych posiłków. Spełnia on cały szereg ważnych funkcji w kuchni. To jednocześnie wolnowar, piekarnik, płyta grzejna i fondue. Wszystko to, w jednym urządzeniu łatwym w obsłudze! Dzięki powłoce antyprzyczepnej nie trzeba używać dużo oleju, co oznacza niskokaloryczne dania przygotowywane na minimalnej ilości tłuszczu, więc można przygotować bezpieczne i zdrowe potrawy dla całej rodziny. Urządzenie nie zabiera dużo miejsca i jest ekonomiczne. Teraz przygotowanie posiłku dla rodziny i przyjaciół stanie się łatwiejsze i przyjemniejsze niż dotychczas! Funkcje urządzenia pozwalają nam: grillować steki, kiełbaski, części kurczaka, warzywa, piec steki, ziemniaki i całego kurczaka, smażyć omlety, warzywa, hamburgery, ser, ryby, dusić różnego rodzaju zupy, gulasze, curry, cielęcinę, wołowinę, gotować na parze warzywa, ryż, krewetki i mięso do tortilli, gotować sauté warzywa, mięsa, gulasze, robić fondue… Polecam urządzenie wielofunkcyjne Premium Appetite Grzegorz z Bogucic