Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _On_Zaniepokojony_

Regeneracja po stosunku

Polecane posty

Gość _On_Zaniepokojony_

Hej mam problem który polega na tym że bardzo długo regeneruje się po stosunku i muszę długo czekać za nim mogę kochać się drugi raz. Za 1 razem nie mam żadnych problemów wszystko jest ok, ale gdy chcę kochać się drugi raz to muszę bardzo długo czekać (około1h) a 3 jeszcze dłużej a o czwartym już nie wspomne :( jestem strasznie przemęczony i żyję ciągle w stresie może to ma jakiś wpływ ;/ doradzcie mi coś czy można coś z tym zrobić żeby ta regeneracja była szybsza myslałem o żeń szeniu ale nie wiem czy to daje efekty i jaką formę zastosować czy tabletki do łykania czy do picia? a może jakieś inne tabletki bądz jakis domowy sposób np jakieś specjalne potrawy ??? (jeśli chodzi o stosunek to jest ok bo kocham się może mało bo 1 albo 2 razy z moją partnerką ale za to bardzo długo od 40m do 1h 30m, ale trochę się krempuje że moja partnerka może jest zła że tylko 2 razy i że za 2 razem trzeba tak długo czekać i może nie chce mi powiedzieć bo nie chce mi robić przykrości bo mówi że jet oki i jest usatysfakcjonowana naszym współżyciem doradzcie coś prosze bo to naprawde jest duży problem dla mnie :(

Gość a ty w jakimś konkursie
na ilość na dobę startujesz?

Gość _On_Zaniepokojony_
chodzi o to że znajomi koledzy nie wiem czytak się tylko chwalą czy tak u nich jest ale mówią że oni to ze swoją kobietą kochają się po kilka razy 3-4-5 przez noc więc nie wiem czy ze mną jest coś nie tak ? że ja tak nie moge kiedy jestem młodym bardzo zdrowym mężczyzną ?czy poprostu oni się tylko przechwalają

Gość a ty w jakimś konkursie
a gdyby ci powiedzieli, że robią to 50 razy dziennie, to też byś im uwierzył? Twoja kobieta potrzebuje co 5 minut? Może z nią pogadaj a nie liczysz na ilość.. Jakość się liczy a nie ilość. Czy ty masz 15 lat, że zadajesz takie pytania? I to nam, zamiast swojej dziewczynie?

Gość _On_Zaniepokojony_
rozmawiałem z moją dziewczyną i powiedziała że jej odpowiada ale myslę że może tylko tak mi mówi żeby nie było mi smutno ;/