Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikusia

Czy ta dziewczyna jest ładna?

Polecane posty

Gość locitan
Tak, ale brwi ma tragiczne. Czemu tyle dziewczyn tak się oszpeca? :O

Gość fikusia
ale co złego jest w brwiach?

Gość na pewno jest ..śmieszna
wszystkie te przechylone zdjęcia robione z wyciągniętej ręki są prawie jednakowe. nawet uśmiech i wyraz twarzy jest podobny

Gość fikusia
Ciężko było się ustawic do zdjęcia bo muszę robic jedną ręką bo mam cały ekran dotykowy

Gość locitan
Na dwóch ostatnich zdjęciach

Gość djhwhfriw
Jestes ladna, a koledze/ kolezance chyba chodzilo o to, ze za mocno wyskubane są? ale ja na to nie zwrocilam uwagi jakos. :)

Gość fikusia
nie jestem dziwką żeby pokazywac pizdę

Gość fikusia
mam 22 lata ale wiem że na tyle nie wyglądam pewnie powiecie że na 16 albo 17 ale przyzwyczaiłam się już

Buzie masz ładną, oczy też. Fryzura mi się nie podoba, mogłabyś zapuścić włosy :) A brwi, na jednym zdjęciu wyglądają dobrze, na innych dziwnie. Nie za bardzo je skróciłaś?

22 lata!....toż to z taką twarzą to bój się pedofili dziewczyno! Twój chłopak może się okazać pedofilem! serio

ee tam nie jest tak zle, ladna masz buzie :) ja mam 23 i raczej duzo starzej nie wygladam

Gość fikusia
nie jest pedofilem :)

Gość fikusia
a które zdjęcie najbardziej się podoba?

Gość zdz ma bardzo ladna cere
moglaby lepiej wygagladac. co mi sie nie pododba: 1.kolor wlosow-= nie pasuje jej ,zreszta wlosy nie wygladaja dobrze- suche,matowe, znisczone 2.brwi za cienki 3.dlugi nos 4.zly makijaz

Gość lolekewe
nos tragedia jesteś przecietna nie ma sie czym zachwycać i nie pisze, zeby cie poniżyć czy coś w tym stylu tylko szczerze.

Gość fikusia
nie słyszałam jeszcze żebym miała długi nos raczej w sam raz sama uważam że z krótszym było by gorzej jak u świnki

http://www.voila.pl/100/rm6uh/?1 teraz ocenie ta panienkje: 1. tragiczne buty- do wyrzucenia 2.- tragiczna kurtka- do wyrzucenia 3.spodnie chyba tez tragiczne- nie potrafisz sie ubrac 4.brwi za cienkie 5-wysokie czolo- zrob sobie grzywke -koniecznie 6.kolor wlosow taki sobie- moglby byc ladniejszy plusy: 1.ladna cera 2.bardzo fajne cycki. popracuj nad makijazem.....

Gość lolekewe
fikusia i wcale nie wyglądasz na 16 lat raczej na 23-24 widać po oczach.

nos masz dlugi i to widac na kazdym zdjeciu. mi sie bardzo rzucil w oczy ,taki troche ''cyganski '' jest. nie zdziwie sie jak z profilu jest nieco orli i duzy. ogolnie nos to na bank twoj najwiekszy ''ubytek'' w urodzie ktorego nie da sie zmienic.

buty sa fajne :d pozatym to prezent od tesciowej kurtka wyglada dobrze jak sobie w niej stoje :P spodnie? - tez ich nie lubie ale reszta albo w praniu albo na balkonie :D za cienkie brwi? ja Cie prosze :D czolo mam po babci a grzywki robic juz wiecej nie bede bo wygladam jak dzidzius kolor wlosow moj naturalny ;)

Gość fikusia
akurat mi nos nie przeszkadza i dobrze się z nim czuję może ty akurat byś się tak nie czuła ale to już nie moja sprawka:)

buty sa fajne :d pozatym to prezent od tesciowej nie sa fajne sa po prostu tandetne kurtka wyglada dobrze jak sobie w niej stoje jakby to byl rokk 1996 to moznabyloby ci przyznac racje.... spodnie? - tez ich nie lubie ale reszta albo w praniu albo na balkonie za cienkie brwi? ja Cie prosze sa za cienkie czolo mam po babci a grzywki robic juz wiecej nie bede bo wygladam jak dzidzius jakbys zrobila sobie na bok to bys optycznie zmniejszyola sobie to czolo, bo naprawde masz wysokie kolor wlosow moj naturalny to nie zmieniajskoro naturalnybo na naturalny to masz bardzo ladny kolor.