Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksanda23

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość aleksanda23

Witam. W dni płodne uprawiałam seks z narzeczonym bez zabezpieczenia.. 2.03 miałam dostać @, nie przyszła. Dzień po spodziewanej @ zrobiłam test wyszedł negatywny. Dziś rano zauważyłam dziwne plamienie myślałam że @ przyszła. Od rana noszę jedną i tą samą wkładkę i dosłownie mam jaśniutką lekko czerwoną krew,mnóstwo śluzu a także zauważyłam coś jakby lekko brązowego,mam lekkie bóle podbrzusza nie tak jak w czasie @ piersi w ogóle nie bolą... Byłam pewne że to @ ale od rana nic się nie zmieniło a zawsze mam w pierwszy dzień @ okropne bóle brzucha i piersi!...Powinnam powtórzyć test? W pon mam wizytę u ginekologa. Czy możliwe że to ciąża? Czy któraś z Was tak miała?

Gość ewelinaoopop
lepiej zrób sobie beta hcg bo lekarz i tak Cię odeśle na to badanie. na test mogło być jeszcze za wcześnie a plamienia o niczym nie świadczą.

Gość aleksanda23
nie muszę mieć skierowania na to badanie? mogę iść normalnie do laboratorium i powiedzieć żeby wykonali mi badanie bhcg?

Gość ewelinaoopop
tak. hormon beta hcg. tylko to jest płatne badanie, ale nie dużo kosztuje i daje 100% pewności. idź jutro, bedziesz miała z głowy

Gość aleksanda23
dziękuję bardzo :) jutro z rana polecę na badania :)

Gość ewelinaoopop
powodzenia