Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwska

dlaczego ARTUR BROMA (Metamorfosis) USUWA NA BIERZACO

Polecane posty

Gość Marilyn666
Możecie wierzyć lub nie, miałam styczność z dr. Bromą i złego słowa o nim powiedzieć nie mogę.Robiłam nos i piersi u tego lekarza i jestem zadowolona z efektu, wyglądam o niebo lepiej i lepiej się czuję.Sam doktor jest bardzo ciepłym człowiekiem, widać że się interesuje pacjentkami i chce im pomóc osiągnąć wymarzony wygląd.Decyzję o wyborze lekarza podjęłam rozważnie,czytałam opinie i oglądałam zdjęcia m.in na forum beauty w polsce i to mnie przekonało,nie zawiodłam się -) Ale każdy ma prawo do wyboru,to zależy od oczekiwań.Pozdrawiam

Gość gość
Czytam te Wasze negatywne opinie/zarzuty i przecieram oczy ze zdumienia! Ja wraz z kilkoma znajomymi jesteśmy żywymi przykładami tego, że facet robi dobrą robotę! Moje piersi zostały przez niego stworzone (tak, stworzone, bo to, co miałam na klatce piersiowej przed operacją, w ogóle niemiało prawa nosić miana piersi - byłam po prostu płaska) na początku 2008 roku, były i nadal są przepiękne, idealnie dobrane do mojej sylwetki (polegałam całkowicie na jego opinii i doświadczeniu w tej materii), wszystko wygoiło się błyskawicznie, blizny po cięciach (pod piersiami) sa w zasadzie trudne do odnalezienia, co roku robię USG, które zawsze daje idealne wyniki... Podobnie u moich znajomych - tak w przypadku piersi, jak i efektów innych zabiegów! Teraz intensywnie zastanawiam się na korektą uszkodzonego kiedyś nosa i na pierwszą konsultację wybioram się właśnie znów do dr. Bromy.

Gość Sabinka86
Ja robiłam sobie biust u Bromy. Nie byłam zupełnie płaska, ale zbyt obfity też nie był. Co do człowieka nie mam nic złego do powiedzenia, może jego zbyt śmiałe teksty wobec dziewczyn mogą budzić niesmak, ale ok. Natomiast z efektu nie jestem zadowolona. Nie jest tragiczny, ale blizny są długie i nierówne a implanty nieco krzywo założone. Nie robiłam poprawek na razie. Mam jedynie porównanie, bo dwie moje koleżanki też maja zrobione biusty (w innej klinice) i zazdroszczę im efektu.

Gość gość
A ja powiem tylko tyle - narzeczona Koseckiego robiła usta u Bromy. Efekt można zobaczyć na zdjęciach z portali sprzed kilku miesięcy. Była niezadowolona z efektu o czym zresztą mówi i w innej klinice poddała się zabiegowi zmniejszenia.

Gość gość
dobre sobie

Gość gość
Każdemu lekarzowi może coś nie wyjść,każdy może coś popsuć żaden nie jest nieomylny co nie znaczy że jest złym lekarzem.Ja robiłam nos i biust u Bromy i jestem zadowolona.Blizn już praktycznie nie widać piersi ładne i równe.Nos bez komplikacji ładny prosty.Niestety jak się ma piersi przed operacją brzydkie powyciąganie,krzywe nierówne i inne cuda na kiju to chirurg czarodziejem nie jest ile może tyle poprawi i z tym każda powinna się liczyć.A większość oczekuje ze po operacji mając wyjściówkę rodem z horroru stanie się cud a cudów nie ma.

Gość gość
Nie wiem jak broma ale większość partaczy faktycznie usuwa........ konowały z tematu '' zmasakrowanego '' usunęli a ewidentnie widać że spieprzył ludziom nosy

Gość Maryli_M
Może i usuwa wierzę w to, mnie poprawianie blizn po A. Bromie kosztowało około 3 tysiące i nadal wydaje pieniądze na to by je zniwelować bo nie są zupełnie niewidoczne po kilku zabiegach laserowych jakie wzięłam.

Gość Maryli_M
Ja również tak samo jak dziewczyna Koseckiego jestem niezadowolona z ust od Bromy, ale całe szczęśćie to odległe czasy i usta musiałam poprawiać w innej klinice, to co zeszło to zeszło a niestety resztę musiałam usuwać rozpuszczając to specjalną substancją. Niestety usta od Bromy wyglądały podobnie jak te tej dziewczyny Koseckiego, wielkie i niepasujące.

Gość blondiwawa
Ja robiłam jakiś czas temu piersi. Na początku byłam nawet zadowolona, blizny niestety są brzydkie mimo korekcji laserem, porównywałam z koleżanką która robila w klinice w Trójmieście. Generalnie jej są super. Co najciekawsze to jej learz wydawał się jej niemiły a zrobił super robotę a mi Broma wydał się miły, zabawny, flirtujacy a nie wykonał swojej pracy tak super. Dziewczyny pamiętajcie nie podejmujcie swojej decyzji emocjonalnie, a wiadomo że osoba z kompleksem jest podatna na komplementy czy słówka Bromy typu kochanie , słoneczko, jesteś piękna seksowna itp. Ja teraz szukam profesjonalisty od ust!

Gość Maryli_M
Niestety chyba blizny to nie jest mocna strona tego Dr To samo miałam, blizny które są szerokie, lasery coś tam niby dały ale nie jest tak jak bym chciała Ogólnie Dr nie musi być miły czy prawić komplementów, ważne żeby potrafił poradzić sobie z naszym kłopotem a niestety nie każdy potrafi. Przykro mi, że masz coś wykonane źle.

Gość gośćććć
Dlaczego ten lekarz zwraca się do pacjentek czułymi słówkami, co to ma znaczyć?

Gość pullinek
W listopadzie 2010 robiłam u Bromy piersi - minęło kilka lat i nadal jestem zadowolona, bardzo dobrze wyglądają. Blizny jak małe zarysowania długopisem, mało widoczne. To czy blizny są widoczne po zabiegu, często zależy od tego jak dana osoba się "goi", czy ma skłonność do przerostu blizn, a tak jest najczęściej jeśli blizny sa szerokie i widoczne. Niekoniecznie jest to wina lekarza. Moje odczucia co do Doktora bardzo dobre, osoba ciepła, bardzo troskliwa. Mimo, że jestem atrakcyjną dziewczyną, żadnych słownych "wycieczek" nie pamiętam, natomiast Broma ma poczucie humoru, które bardzo dobrze wpływa na pacjenta przed operacją. Teraz wybieram się do niego na botox, bo słyszałam dobre opinie. Polecam również szukanie informacji na "beautywpolsce" - tam upewniałam się w wyborze chirurga (a brałam pod uwagę jeszcze Skupina i Chomicką - Jandę). W galerii Bromy znajdziecie moje zdjęcia, na pewno jest tam data, jest tez moje zdjęcie "przed" w niebiesko-białym kostiumie. Żeby nie było, że pisze coś co nie jest prawdą. PS. Śmieszą mnie opinie osób, które nic u niego nie robiły, coś tam słyszały albo generalnie są na "nie". Doktorek broni się sam, bo ma fach w ręku i nie zostawia pacjentek w potrzebie, o czym się sam przekonałam, po maleńkich komplikacjach (z mojej winy).

Gość gość
Jakiś czas temu robiłam biust (powiększenie) u pana Artura. Nie poleciłabym nikomu jego usług. Historia moja jest długa i zawiła jednak sprowadza się do tego, że gdy wystąpiły poważne komplikacje po operacji to pomocy szukałam u innych lekarzy. Długa to była i bardzo obciążająca droga aż w końcu znalazłam lekarza który udzielił mi pomocy. Gdy powiedziałam mu kto jest autorem pierwszej operacji to nawet się nie zdziwił..... Daje to do myślenia... Teraz w końcu (a właściwie dopiero teraz...) mam piękny biuścik. Dziewczyny przemyślcie swój wybór lekarza. Lepiej poczekać dłużej na termin zabiegu u fachowca i mieć pewność, że raz wykonana operacja będzie tą pierwszą i ostatnią.

Gość gość
Wierze Bylam u niego w zeszlym roku w kwestii usuniecia wkladek ktore byly pod gruczolem, dr wpieral mi ze to nie mozliwe i ze są pod miesień bo nimi poruszam......a ja wiem co miałam i co ustalalam z dr operujacym i wiem co wpisal w karte wypisową , implanty byly umieszczone pod gruczolem no ale Dr Artur nie dal się przekonac. Skoro nie umie ocenic czy implanty sa pod miesniem czy gruczolem to watpie by umial coś więcej w tej kwestii.

Gość Lemonka90
Ja również nie należę do zadowolonych :( miałam robiony biust kilka miesięcy temu. Klinika owszem ładna, doktor owszem miły, starszy pewnie wiele lat w tym działa ale co z tego jak źle dobrane implanty do mojej budowy i nierówno zrobione? Wmawial że się ułoży. Jestem miesiąc po drugiej operacji gdzie indziej i już teraz widać że jest tak jak powinno być. Ja akurat nie polecam i nikt mi nie wmówi że przy mojej budowie inaczej by nie było bo mam dowód że mogło być dobrze za 1 razem.

Gość gość
Bzdury wypisujecie, tego się nie da czytać! Dr Broma robi najpiękniejsze cycki!

Dziewczyny, przykro, że macie takie doświadczenia. ja robiłam u dr bromy nos, powieki i piersi. W ogóle słabo się goję, zawsze się siniaczę. Przy piersiach oczywiście musiała paśc na mnie i miałam krwiaka, ale dr natychmiast zareagował. zajęli się mną wzorowo. Piersi takie jak chciałam, lekarz odpowiadał na tysiące moich pytań i smsów. ja jestem bardzo zadowolona i wybieram się teraz na odsysanie. jestem pechowa więc zawsze może się coś ze mną zadziać ale chcę być pewna że nikt mnie nie oleje a odnoście bromy tę pewnośc już mam.

Gość MartaK4444
Czytam te wypowiedzi i nie wiem czy się śmiać, czy płakać. W skrócie ... firmy "hejterskie" powinny przejść dodatkowe szkolenia, za pieniądze, które otrzymują od konkurencji :). Tekst, że Doktor nie poznał, gdzie są implany pod mięśniem czy pod gruczołem "powala"... dziewczyny nie wierzcie tym negatywnym spamom, Doktor przed operacją piersi poza badaniami krwi, zleca USG piersi, wiec błagam o umiar w tych bzdurach... a teraz już konkretniej o samym Doktorze- pełen profesjonalizm. Trafiłam do Pana doktora 8 lat temu, poprawiał mi piersi po lekarzu z Kliniki LineaCorporis (poprawka po dr Sławomirze Łoniu) Przeszukałam całą Warszawę, żeby znaleźć naprawdę dobrego lekarza... i z polecenia od jednej dziewczyny w saunie ... trafiłam do dr Artura Bromy. Od tego czasu poza implantami robiłam u niego również nos (przegroda nosowa plus redukcja lekkiego garbka), oraz liposukcję. Ostatnia operacja wykonana była wczoraj w Klinice Metamorfosis. Liposukcja plus przeszczep tłuszczu. Nie wierzcie w te negatywne opinie. Pan Doktor zawsze poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam na konsultacjach przed operacją, jak również po operacji. Odpowiada na wszystkie pytania, jasno tłumaczy co jest i co będzie. Jest osobą bardzo taktowną, teksty o "podrywaczu" są wręcz niewiarygodne. Musiał je pisać ktoś, kto na 100% nigdy nie rozmawiał z dr Bromą. Błagam, to że jest miły i ma poczucie humoru, nie oznacza że podrywa :). Uwierzcie, że pomimo tego, że jestem zwykłą kobietą miałam wiele operacji u dr Bromy, a wykonane są one tak dobrze, z gustem i naturalnością w wyglądzie, że tylko mój mąż wie, co tak naprawdę zadziało się z moim ciałem. Wczoraj miałam operację liposukcji połączonej z przeszczepem tkanki tłuszczowej do piersi. Niestety po ciąży ( lub w trakcie ciąży) uszkodził mi się implant (po 8 latach bez komplikacji) i dodatkowo nie mogłam sobie poradzić z tłuszczem na brzuchu i plecach, postanowiłam wiec tym razem powiększyć biust tłuszczem po wyjęciu implantów, bo nie zależało mi na dużej wielkośc****ersi tylko na naturalności i ujędrnieniu. Dzisiaj wyszłam z Kliniki. Czuję się jak zwykle dobrze, oczywiście efekt końcowy będzie za kilka tygodni ale wierze, że i tym razem "Ręce" Pana Doktora dokonały dzieła. Rzadko wypowiadam się na forach ale dzisiaj kiedy przez przypadek weszłam na ten wątek, bo zaciekawił mnie negatywny tekst i wczytałam się we wszystkie komentarze, postanowiłam (z wdzięczności za te wszystkie pomyślne operacje) napisać w obronie Pana Doktora Bromy. Mam nadzieję, że przynajmniej pomogłam części dziewczyn, które tak jak ja miałam, mają jakiś kompleks i bez operacji nie mogą sobie z nim poradzić. Wiem jak trudno znaleźć jest dobrego lekarza w Warszawie, wiem również co znaczy dostać się w nieodpowiednie ręce. Ja bardzo polecam dr Artura Bromę i będę Go zawsze bronić od hejterskich spamów. Jeżeli kogoś interesuje poza Lekarzem również opinia o miejscu, to z czystym sumieniem polecam tą Klinikę. Wysoki standard, wygoda, duże zaangażowanie całego Personelu pomocniczego: Od recepcji, przez pielęgniarki, po masażystę. Naprawdę nie wierzcie we wszystko co przeczytacie w internecie, najlepiej idźcie na konsultację.

Gość gość
O rany, to się dopiero nazywa marketing szeptany.... Nikt prywatnie nie napisałby tak długiej historyjki. Jak to się mówi "urzekła mnie twoja historia";)

Gość gość
Brak pacjentów co ?

Gość gość
jak nie ma się co napisać, to najlepiej krótko i nie na temat ... co? :)

Gość gość
Martak444 Ty pisz może o sobie i o Bromie skoro jesteś zadowolona z jego usług....a nie o innych użytkownikach i nie nazywaj j ich wykupionymi hejterami bo w tym momencie to zaczynasz być zwyczajnie jak wykupiony naganiacz :P Niestety w moim przypadku Dr nie poznał się, miałam implanty pod gruczołem a Dr powiedział że na pewno nie są pod gruczołem bo nimi ruszam w trakcie napięcia mięśnia. Powiedziałam że w karcie wypisowej wiem co mam wpisane i wiem na co się umawiałam z lekarzem na jaki rodzaj implantacji a DR na to, że musza być pod mięśniem bo się ruszają!, spojrzał się na mnie jak na idiotkę......któa nie wie co ma w cyckach. Tak się poczułam niestety podczas tej 15 minutowej wizyty za 250 zł. Wycenił wyjęcie wkłądek na 8 tysięcy złotych, pomyślałam że to gruba przesada ponieważ cena w Warszawie najczęściej spotykana ( na podstawie moich konsultacji ) to 5-6 tysięcy a konsultacje u innych lekarzy trwały od 30 do 40 minut a nie 15 jak u Bromy. Czyli najszybsza ogólnikowa konsultacja z dziwnymi uwagami ze strony Dr Bromy o tym że ja nie wiem gdzie mam wkładki umieszczone a on wie lepiej, oraz krytyka cięcia otoczkowego plus zaporowa cena 8 tysi sprawiły że zrezygnowałam z usług tego lekarza. Potem wybrałam się do wspaniałego Dr , który wkładki usunął mi w dobrej cenie, 5 z hakiem już nie pamiętam dokładnie. Dodatkowo jak się spytałam czy to możliwe że wskładki są po mięśniem powiedział że nie są na pewno , spytałam czemu jak napinam mięsień to się unoszą razem z nim.....odpowiedź była prosta...torebka otaczająca wkłądkę przyrosła do mięśnia. :-) Oczywiście wkładki miałam pod gruczołem a nie pod mięśniem. Także co do Bromy to ,nie oddałabym się w jego ręce przenigdy po takiej konsultacji i po takim wrażeniu jakie wówczas na mnie zrobił.

Gość gość
Martak444 , czy możesz powiedzieć u kogo usunęła implanty, przez otoczka? Miałaś powierzchnię teksturowa na implantu?

Gość gość
Martak444 , czy możesz powiedzieć u kogo usunęłaś mplanty, przez otoczkę? Miałaś powierzchnię teksturowaną implantu?

Gość gość
mhm, martak44 chyba nie usuwała implantów, a osoba wyżej pisała do martak44 :)

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit wypowiedzi Martak444 Miała usunięte.

Gość gość
Chodzi ci o wypowiedz z którego dnia z której godziny martak444 miała poprawiane u Bromy To chyba jasne ze to pacjentka Bromy a nie innego lekarza :) wiec po co pytacie gdzie usuwała?

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Gość Julia24
Jeśli mogę coś podpowiedzieć Dziewczynom, które poszukują specjalisty to u Bromy jest zbyt duże ryzyko że wszystko ładnie wyjdzie. Wymagającym nie polecam. Może ja czepiam się szczegółów ale widziałam u koleżanek wiele ust, piersi i nosów zrobinych u innych i są znacznie ładniej wykonane. Nie napiszę kogo polecam bo się okaże że robię reklamę :) na wątkach tych lekarzy pozytywnie skomentowałam.