Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dociekliwska

dlaczego ARTUR BROMA (Metamorfosis) USUWA NA BIERZACO

Polecane posty

Go艣膰 Marilyn666
Mo偶ecie wierzy膰 lub nie, mia艂am styczno艣膰 z dr. Brom膮 i z艂ego s艂owa o nim powiedzie膰 nie mog臋.Robi艂am nos i piersi u tego lekarza i jestem zadowolona z efektu, wygl膮dam o niebo lepiej i lepiej si臋 czuj臋.Sam doktor jest bardzo ciep艂ym cz艂owiekiem, wida膰 偶e si臋 interesuje pacjentkami i chce im pom贸c osi膮gn膮膰 wymarzony wygl膮d.Decyzj臋 o wyborze lekarza podj臋艂am rozwa偶nie,czyta艂am opinie i ogl膮da艂am zdj臋cia m.in na forum beauty w polsce i to mnie przekona艂o,nie zawiod艂am si臋 -) Ale ka偶dy ma prawo do wyboru,to zale偶y od oczekiwa艅.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czytam te Wasze negatywne opinie/zarzuty i przecieram oczy ze zdumienia! Ja wraz z kilkoma znajomymi jeste艣my 偶ywymi przyk艂adami tego, 偶e facet robi dobr膮 robot臋! Moje piersi zosta艂y przez niego stworzone (tak, stworzone, bo to, co mia艂am na klatce piersiowej przed operacj膮, w og贸le niemia艂o prawa nosi膰 miana piersi - by艂am po prostu p艂aska) na pocz膮tku 2008 roku, by艂y i nadal s膮 przepi臋kne, idealnie dobrane do mojej sylwetki (polega艂am ca艂kowicie na jego opinii i do艣wiadczeniu w tej materii), wszystko wygoi艂o si臋 b艂yskawicznie, blizny po ci臋ciach (pod piersiami) sa w zasadzie trudne do odnalezienia, co roku robi臋 USG, kt贸re zawsze daje idealne wyniki... Podobnie u moich znajomych - tak w przypadku piersi, jak i efekt贸w innych zabieg贸w! Teraz intensywnie zastanawiam si臋 na korekt膮 uszkodzonego kiedy艣 nosa i na pierwsz膮 konsultacj臋 wybioram si臋 w艂a艣nie zn贸w do dr. Bromy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sabinka86
Ja robi艂am sobie biust u Bromy. Nie by艂am zupe艂nie p艂aska, ale zbyt obfity te偶 nie by艂. Co do cz艂owieka nie mam nic z艂ego do powiedzenia, mo偶e jego zbyt 艣mia艂e teksty wobec dziewczyn mog膮 budzi膰 niesmak, ale ok. Natomiast z efektu nie jestem zadowolona. Nie jest tragiczny, ale blizny s膮 d艂ugie i nier贸wne a implanty nieco krzywo za艂o偶one. Nie robi艂am poprawek na razie. Mam jedynie por贸wnanie, bo dwie moje kole偶anki te偶 maja zrobione biusty (w innej klinice) i zazdroszcz臋 im efektu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja powiem tylko tyle - narzeczona Koseckiego robi艂a usta u Bromy. Efekt mo偶na zobaczy膰 na zdj臋ciach z portali sprzed kilku miesi臋cy. By艂a niezadowolona z efektu o czym zreszt膮 m贸wi i w innej klinice podda艂a si臋 zabiegowi zmniejszenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶demu lekarzowi mo偶e co艣 nie wyj艣膰,ka偶dy mo偶e co艣 popsu膰 偶aden nie jest nieomylny co nie znaczy 偶e jest z艂ym lekarzem.Ja robi艂am nos i biust u Bromy i jestem zadowolona.Blizn ju偶 praktycznie nie wida膰 piersi 艂adne i r贸wne.Nos bez komplikacji 艂adny prosty.Niestety jak si臋 ma piersi przed operacj膮 brzydkie powyci膮ganie,krzywe nier贸wne i inne cuda na kiju to chirurg czarodziejem nie jest ile mo偶e tyle poprawi i z tym ka偶da powinna si臋 liczy膰.A wi臋kszo艣膰 oczekuje ze po operacji maj膮c wyj艣ci贸wk臋 rodem z horroru stanie si臋 cud a cud贸w nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak broma ale wi臋kszo艣膰 partaczy faktycznie usuwa........ konowa艂y z tematu '' zmasakrowanego '' usun臋li a ewidentnie wida膰 偶e spieprzy艂 ludziom nosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryli_M
Mo偶e i usuwa wierz臋 w to, mnie poprawianie blizn po A. Bromie kosztowa艂o oko艂o 3 tysi膮ce i nadal wydaje pieni膮dze na to by je zniwelowa膰 bo nie s膮 zupe艂nie niewidoczne po kilku zabiegach laserowych jakie wzi臋艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryli_M
Ja r贸wnie偶 tak samo jak dziewczyna Koseckiego jestem niezadowolona z ust od Bromy, ale ca艂e szcz臋艣膰ie to odleg艂e czasy i usta musia艂am poprawia膰 w innej klinice, to co zesz艂o to zesz艂o a niestety reszt臋 musia艂am usuwa膰 rozpuszczaj膮c to specjaln膮 substancj膮. Niestety usta od Bromy wygl膮da艂y podobnie jak te tej dziewczyny Koseckiego, wielkie i niepasuj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondiwawa
Ja robi艂am jaki艣 czas temu piersi. Na pocz膮tku by艂am nawet zadowolona, blizny niestety s膮 brzydkie mimo korekcji laserem, por贸wnywa艂am z kole偶ank膮 kt贸ra robila w klinice w Tr贸jmie艣cie. Generalnie jej s膮 super. Co najciekawsze to jej learz wydawa艂 si臋 jej niemi艂y a zrobi艂 super robot臋 a mi Broma wyda艂 si臋 mi艂y, zabawny, flirtujacy a nie wykona艂 swojej pracy tak super. Dziewczyny pami臋tajcie nie podejmujcie swojej decyzji emocjonalnie, a wiadomo 偶e osoba z kompleksem jest podatna na komplementy czy s艂贸wka Bromy typu kochanie , s艂oneczko, jeste艣 pi臋kna seksowna itp. Ja teraz szukam profesjonalisty od ust!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryli_M
Niestety chyba blizny to nie jest mocna strona tego Dr To samo mia艂am, blizny kt贸re s膮 szerokie, lasery co艣 tam niby da艂y ale nie jest tak jak bym chcia艂a Og贸lnie Dr nie musi by膰 mi艂y czy prawi膰 komplement贸w, wa偶ne 偶eby potrafi艂 poradzi膰 sobie z naszym k艂opotem a niestety nie ka偶dy potrafi. Przykro mi, 偶e masz co艣 wykonane 藕le.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰膰膰膰
Dlaczego ten lekarz zwraca si臋 do pacjentek czu艂ymi s艂贸wkami, co to ma znaczy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pullinek
W listopadzie 2010 robi艂am u Bromy piersi - min臋艂o kilka lat i nadal jestem zadowolona, bardzo dobrze wygl膮daj膮. Blizny jak ma艂e zarysowania d艂ugopisem, ma艂o widoczne. To czy blizny s膮 widoczne po zabiegu, cz臋sto zale偶y od tego jak dana osoba si臋 "goi", czy ma sk艂onno艣膰 do przerostu blizn, a tak jest najcz臋艣ciej je艣li blizny sa szerokie i widoczne. Niekoniecznie jest to wina lekarza. Moje odczucia co do Doktora bardzo dobre, osoba ciep艂a, bardzo troskliwa. Mimo, 偶e jestem atrakcyjn膮 dziewczyn膮, 偶adnych s艂ownych "wycieczek" nie pami臋tam, natomiast Broma ma poczucie humoru, kt贸re bardzo dobrze wp艂ywa na pacjenta przed operacj膮. Teraz wybieram si臋 do niego na botox, bo s艂ysza艂am dobre opinie. Polecam r贸wnie偶 szukanie informacji na "beautywpolsce" - tam upewnia艂am si臋 w wyborze chirurga (a bra艂am pod uwag臋 jeszcze Skupina i Chomick膮 - Jand臋). W galerii Bromy znajdziecie moje zdj臋cia, na pewno jest tam data, jest tez moje zdj臋cie "przed" w niebiesko-bia艂ym kostiumie. 呕eby nie by艂o, 偶e pisze co艣 co nie jest prawd膮. PS. 艢miesz膮 mnie opinie os贸b, kt贸re nic u niego nie robi艂y, co艣 tam s艂ysza艂y albo generalnie s膮 na "nie". Doktorek broni si臋 sam, bo ma fach w r臋ku i nie zostawia pacjentek w potrzebie, o czym si臋 sam przekona艂am, po male艅kich komplikacjach (z mojej winy).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki艣 czas temu robi艂am biust (powi臋kszenie) u pana Artura. Nie poleci艂abym nikomu jego us艂ug. Historia moja jest d艂uga i zawi艂a jednak sprowadza si臋 do tego, 偶e gdy wyst膮pi艂y powa偶ne komplikacje po operacji to pomocy szuka艂am u innych lekarzy. D艂uga to by艂a i bardzo obci膮偶aj膮ca droga a偶 w ko艅cu znalaz艂am lekarza kt贸ry udzieli艂 mi pomocy. Gdy powiedzia艂am mu kto jest autorem pierwszej operacji to nawet si臋 nie zdziwi艂..... Daje to do my艣lenia... Teraz w ko艅cu (a w艂a艣ciwie dopiero teraz...) mam pi臋kny biu艣cik. Dziewczyny przemy艣lcie sw贸j wyb贸r lekarza. Lepiej poczeka膰 d艂u偶ej na termin zabiegu u fachowca i mie膰 pewno艣膰, 偶e raz wykonana operacja b臋dzie t膮 pierwsz膮 i ostatni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wierze Bylam u niego w zeszlym roku w kwestii usuniecia wkladek ktore byly pod gruczolem, dr wpieral mi ze to nie mozliwe i ze s膮 pod miesie艅 bo nimi poruszam......a ja wiem co mia艂am i co ustalalam z dr operujacym i wiem co wpisal w karte wypisow膮 , implanty byly umieszczone pod gruczolem no ale Dr Artur nie dal si臋 przekonac. Skoro nie umie ocenic czy implanty sa pod miesniem czy gruczolem to watpie by umial co艣 wi臋cej w tej kwestii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lemonka90
Ja r贸wnie偶 nie nale偶臋 do zadowolonych :( mia艂am robiony biust kilka miesi臋cy temu. Klinika owszem 艂adna, doktor owszem mi艂y, starszy pewnie wiele lat w tym dzia艂a ale co z tego jak 藕le dobrane implanty do mojej budowy i nier贸wno zrobione? Wmawial 偶e si臋 u艂o偶y. Jestem miesi膮c po drugiej operacji gdzie indziej i ju偶 teraz wida膰 偶e jest tak jak powinno by膰. Ja akurat nie polecam i nikt mi nie wm贸wi 偶e przy mojej budowie inaczej by nie by艂o bo mam dow贸d 偶e mog艂o by膰 dobrze za 1 razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bzdury wypisujecie, tego si臋 nie da czyta膰! Dr Broma robi najpi臋kniejsze cycki!

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, przykro, 偶e macie takie do艣wiadczenia. ja robi艂am u dr bromy nos, powieki i piersi. W og贸le s艂abo si臋 goj臋, zawsze si臋 siniacz臋. Przy piersiach oczywi艣cie musia艂a pa艣c na mnie i mia艂am krwiaka, ale dr natychmiast zareagowa艂. zaj臋li si臋 mn膮 wzorowo. Piersi takie jak chcia艂am, lekarz odpowiada艂 na tysi膮ce moich pyta艅 i sms贸w. ja jestem bardzo zadowolona i wybieram si臋 teraz na odsysanie. jestem pechowa wi臋c zawsze mo偶e si臋 co艣 ze mn膮 zadzia膰 ale chc臋 by膰 pewna 偶e nikt mnie nie oleje a odno艣cie bromy t臋 pewno艣c ju偶 mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MartaK4444
Czytam te wypowiedzi i nie wiem czy si臋 艣mia膰, czy p艂aka膰. W skr贸cie ... firmy "hejterskie" powinny przej艣膰 dodatkowe szkolenia, za pieni膮dze, kt贸re otrzymuj膮 od konkurencji :). Tekst, 偶e Doktor nie pozna艂, gdzie s膮 implany pod mi臋艣niem czy pod gruczo艂em "powala"... dziewczyny nie wierzcie tym negatywnym spamom, Doktor przed operacj膮 piersi poza badaniami krwi, zleca USG piersi, wiec b艂agam o umiar w tych bzdurach... a teraz ju偶 konkretniej o samym Doktorze- pe艂en profesjonalizm. Trafi艂am do Pana doktora 8 lat temu, poprawia艂 mi piersi po lekarzu z Kliniki LineaCorporis (poprawka po dr S艂awomirze 艁oniu) Przeszuka艂am ca艂膮 Warszaw臋, 偶eby znale藕膰 naprawd臋 dobrego lekarza... i z polecenia od jednej dziewczyny w saunie ... trafi艂am do dr Artura Bromy. Od tego czasu poza implantami robi艂am u niego r贸wnie偶 nos (przegroda nosowa plus redukcja lekkiego garbka), oraz liposukcj臋. Ostatnia operacja wykonana by艂a wczoraj w Klinice Metamorfosis. Liposukcja plus przeszczep t艂uszczu. Nie wierzcie w te negatywne opinie. Pan Doktor zawsze po艣wi臋ci艂 mi tyle czasu ile potrzebowa艂am na konsultacjach przed operacj膮, jak r贸wnie偶 po operacji. Odpowiada na wszystkie pytania, jasno t艂umaczy co jest i co b臋dzie. Jest osob膮 bardzo taktown膮, teksty o "podrywaczu" s膮 wr臋cz niewiarygodne. Musia艂 je pisa膰 kto艣, kto na 100% nigdy nie rozmawia艂 z dr Brom膮. B艂agam, to 偶e jest mi艂y i ma poczucie humoru, nie oznacza 偶e podrywa :). Uwierzcie, 偶e pomimo tego, 偶e jestem zwyk艂膮 kobiet膮 mia艂am wiele operacji u dr Bromy, a wykonane s膮 one tak dobrze, z gustem i naturalno艣ci膮 w wygl膮dzie, 偶e tylko m贸j m膮偶 wie, co tak naprawd臋 zadzia艂o si臋 z moim cia艂em. Wczoraj mia艂am operacj臋 liposukcji po艂膮czonej z przeszczepem tkanki t艂uszczowej do piersi. Niestety po ci膮偶y ( lub w trakcie ci膮偶y) uszkodzi艂 mi si臋 implant (po 8 latach bez komplikacji) i dodatkowo nie mog艂am sobie poradzi膰 z t艂uszczem na brzuchu i plecach, postanowi艂am wiec tym razem powi臋kszy膰 biust t艂uszczem po wyj臋ciu implant贸w, bo nie zale偶a艂o mi na du偶ej wielko艣c****ersi tylko na naturalno艣ci i uj臋drnieniu. Dzisiaj wysz艂am z Kliniki. Czuj臋 si臋 jak zwykle dobrze, oczywi艣cie efekt ko艅cowy b臋dzie za kilka tygodni ale wierze, 偶e i tym razem "R臋ce" Pana Doktora dokona艂y dzie艂a. Rzadko wypowiadam si臋 na forach ale dzisiaj kiedy przez przypadek wesz艂am na ten w膮tek, bo zaciekawi艂 mnie negatywny tekst i wczyta艂am si臋 we wszystkie komentarze, postanowi艂am (z wdzi臋czno艣ci za te wszystkie pomy艣lne operacje) napisa膰 w obronie Pana Doktora Bromy. Mam nadziej臋, 偶e przynajmniej pomog艂am cz臋艣ci dziewczyn, kt贸re tak jak ja mia艂am, maj膮 jaki艣 kompleks i bez operacji nie mog膮 sobie z nim poradzi膰. Wiem jak trudno znale藕膰 jest dobrego lekarza w Warszawie, wiem r贸wnie偶 co znaczy dosta膰 si臋 w nieodpowiednie r臋ce. Ja bardzo polecam dr Artura Brom臋 i b臋d臋 Go zawsze broni膰 od hejterskich spam贸w. Je偶eli kogo艣 interesuje poza Lekarzem r贸wnie偶 opinia o miejscu, to z czystym sumieniem polecam t膮 Klinik臋. Wysoki standard, wygoda, du偶e zaanga偶owanie ca艂ego Personelu pomocniczego: Od recepcji, przez piel臋gniarki, po masa偶yst臋. Naprawd臋 nie wierzcie we wszystko co przeczytacie w internecie, najlepiej id藕cie na konsultacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O rany, to si臋 dopiero nazywa marketing szeptany.... Nikt prywatnie nie napisa艂by tak d艂ugiej historyjki. Jak to si臋 m贸wi "urzek艂a mnie twoja historia";)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brak pacjent贸w co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak nie ma si臋 co napisa膰, to najlepiej kr贸tko i nie na temat ... co? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Martak444 Ty pisz mo偶e o sobie i o Bromie skoro jeste艣 zadowolona z jego us艂ug....a nie o innych u偶ytkownikach i nie nazywaj j ich wykupionymi hejterami bo w tym momencie to zaczynasz by膰 zwyczajnie jak wykupiony naganiacz :P Niestety w moim przypadku Dr nie pozna艂 si臋, mia艂am implanty pod gruczo艂em a Dr powiedzia艂 偶e na pewno nie s膮 pod gruczo艂em bo nimi ruszam w trakcie napi臋cia mi臋艣nia. Powiedzia艂am 偶e w karcie wypisowej wiem co mam wpisane i wiem na co si臋 umawia艂am z lekarzem na jaki rodzaj implantacji a DR na to, 偶e musza by膰 pod mi臋艣niem bo si臋 ruszaj膮!, spojrza艂 si臋 na mnie jak na idiotk臋......kt贸a nie wie co ma w cyckach. Tak si臋 poczu艂am niestety podczas tej 15 minutowej wizyty za 250 z艂. Wyceni艂 wyj臋cie wk艂膮dek na 8 tysi臋cy z艂otych, pomy艣la艂am 偶e to gruba przesada poniewa偶 cena w Warszawie najcz臋艣ciej spotykana ( na podstawie moich konsultacji ) to 5-6 tysi臋cy a konsultacje u innych lekarzy trwa艂y od 30 do 40 minut a nie 15 jak u Bromy. Czyli najszybsza og贸lnikowa konsultacja z dziwnymi uwagami ze strony Dr Bromy o tym 偶e ja nie wiem gdzie mam wk艂adki umieszczone a on wie lepiej, oraz krytyka ci臋cia otoczkowego plus zaporowa cena 8 tysi sprawi艂y 偶e zrezygnowa艂am z us艂ug tego lekarza. Potem wybra艂am si臋 do wspania艂ego Dr , kt贸ry wk艂adki usun膮艂 mi w dobrej cenie, 5 z hakiem ju偶 nie pami臋tam dok艂adnie. Dodatkowo jak si臋 spyta艂am czy to mo偶liwe 偶e wsk艂adki s膮 po mi臋艣niem powiedzia艂 偶e nie s膮 na pewno , spyta艂am czemu jak napinam mi臋sie艅 to si臋 unosz膮 razem z nim.....odpowied藕 by艂a prosta...torebka otaczaj膮ca wk艂膮dk臋 przyros艂a do mi臋艣nia. :-) Oczywi艣cie wk艂adki mia艂am pod gruczo艂em a nie pod mi臋艣niem. Tak偶e co do Bromy to ,nie odda艂abym si臋 w jego r臋ce przenigdy po takiej konsultacji i po takim wra偶eniu jakie w贸wczas na mnie zrobi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Martak444 , czy mo偶esz powiedzie膰 u kogo usun臋艂a implanty, przez otoczka? Mia艂a艣 powierzchni臋 teksturowa na implantu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Martak444 , czy mo偶esz powiedzie膰 u kogo usun臋艂a艣 mplanty, przez otoczk臋? Mia艂a艣 powierzchni臋 teksturowan膮 implantu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mhm, martak44 chyba nie usuwa艂a implant贸w, a osoba wy偶ej pisa艂a do martak44 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit wypowiedzi Martak444 Mia艂a usuni臋te.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzi ci o wypowiedz z kt贸rego dnia z kt贸rej godziny martak444 mia艂a poprawiane u Bromy To chyba jasne ze to pacjentka Bromy a nie innego lekarza :) wiec po co pytacie gdzie usuwa艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytanie ze zrozumieniem si臋 k艂ania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia24
Je艣li mog臋 co艣 podpowiedzie膰 Dziewczynom, kt贸re poszukuj膮 specjalisty to u Bromy jest zbyt du偶e ryzyko 偶e wszystko 艂adnie wyjdzie. Wymagaj膮cym nie polecam. Mo偶e ja czepiam si臋 szczeg贸艂贸w ale widzia艂am u kole偶anek wiele ust, piersi i nos贸w zrobinych u innych i s膮 znacznie 艂adniej wykonane. Nie napisz臋 kogo polecam bo si臋 oka偶e 偶e robi臋 reklam臋 :) na w膮tkach tych lekarzy pozytywnie skomentowa艂am.

Udost臋pnij ten post