Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endorfinaaaa...

czy taki ktos ma szansę?

Polecane posty

Gość endorfinaaaa...

Czy dziewczyna skromna, troche niepewna siebie i niesmiala, nie bedaca dusza towarzystwa i majaca pewne problemy z nawiazywaniem kontaktow "od razu" ( tzn. nie do konca wyluzowana w nowym towarzystwie) ma szansę poznać w normalnych warunkach kogoś kto by sie nia zainteresował? Dodam, że dziewczyna nie jest brzydka, podoba sie, chociaż miss świata nie jest;) Do tego w miare mądra (ale nie alfa i omega), odpowiedzialna, inteligentna, z poczuciem humoru i z charakterem - a nie jak by sie wydawało na początku - uległa i spokojna. Czy ktoś taki może przykuc uwage normalnego faceta? Czy raczej mija sie takie osoby bez wiekszego zainteresowania?

Gość gursew
Opis całkiem pozytywny. Taka osoba może podobać się. Jak najbardziej.

Gość wiem co mówie jest to co
odpowiem tak. Przede wszystkim taka

Gość wiecznie to samo
o Matko, opis tej osoby (zapewne chodzi o ciebie_ to wypisz wymaluj jak ja! Też jestem ciekawa odpowiedzi...

Gość endorfinaaaa...
Pytam bo obawiam się, że panuje przeświadczenie że takie osoby sa nudne. A może rzeczywiscie taki ktos jest nudny? a licza sie tylko przebojowosc i pewnosc siebie nawet gdy w glowie pusto a gdzie indziej pelno?

Daj do niej namiary:) Jeśli opis jest zgodny z rzeczywistością to jest ta osóbka przedstawicielką gatunku będącego na wymarciu :P

Gość endorfinaaaa...
oczywiscie nie uważam, że przebojowośc i pewnośc siebie = głupota. Ale wydaje mi sie że wieksze szanse na zainteresowanie ze strony mężczyzn będzie miała pewna siebie dziewczyna niz nieśmiała, nawet jeśli obie nie będą grzeszyć inteligencją.

Gość endorfinaaaa...
na wymarciu powiadasz? Ale ten opis jest tak z grubsza, ta osoba ma tez wady, jest uparta itp., Ale takie rzeczy wychodza zwykle po czasie;) Mnie natomiast interesuje ten początek, co tak naprawde przyciąga mężczyzn że chcą dalej poznac te kobietę...i czy taka osoba jak opisałam ma szansę na to pierwsze zainteresowanie, gdy jeszcze nie wiemy jak będzie dalej...

Nie masz racji-przy zbytniej pewności siebie szybciej wychodzą na jaw braki walorów umysłowych:P

Gość nieśmiałyalefajny:)
a gdzie ta dziewczyna mieszka ? to odwiedze ją z kwiatami :)

Gość endorfinaaaa...
w milosci mi troche nie wyszlo ( stad tez poniekad ten temat), wiec stwierdzilam ze sprobuje szczescia w grach losowych, ale tez kicha;) za to Wy poprawiliscie mi humor:) i daliscie nadzieje ze moge sie komus jeszcze spodobac ;)

Gość wiecznie to samo
tak tylko gadacie że to osoba na wymarciu i chcielibyscie sie umówić. W internecie się super gada i przedstawia, ale na żywo liczą się te bardziej głośniejsze i przebojowe, nie muszą być mądrzejsze i łądniejsze, ale takie które przyciągają uwagę. Twój opis z grubsza to identyczny jak mój i mogę ci stwierdzić, że mam powodzenie wśród osób również zrównoważonych, tak jak ja, to znaczy z podobnym charakterem

Spoko, dla niektórych taka nieśmiałość jest nawet pociągająca, urocza w pewien sposób :)

Oczywiście że ma szansę o ile nie będzie utrudniać, my współczesne facety szybko się męczymy i tracimy zainteresowanie ;)

Gość endorfinaaaa...
tak ale to są prawdziwe wyjątki. myślę, że większość ludzi drażni nieśmiałość innych;)

Wypisz, wymaluj - moja była... A osoby, które nie potrafią swobodnie rozmawiać z osobami, których wcześniej nie poznały zwykle okazują się "duszą towarzystwa". Sprawdzone, und potwierdzone ;)

Gość ppppppppppppplhvytg
co przyciąga?To coś co nie każda posiada, mężczyzna czuejz ie przy takiej super, oniesmiela o troche ,a i pewnie odwrotnie równiez

zależy jak ta nieśmiałość wygląda i czym się przejawia ? Bo nieśmiałość nieśmiałości nie równa ...często jest niestety tak że osoby ciche w towarzystwie po prostu nie mają nic ciekawego do powiedzenia.

..dokończę jeszcze .. nie mają nic ciekawego do powiedzenia bo UWAGA !!!! ...są nie życiowe ,a wiem to po sobie. Bo dziwnym trafem jak trochę w końcu zaznałem życia to buzia mi się zaczęła otwierać ,a wcześniej to o czym miałem mówić w towarzystwie ? o tym że moja postać zrobiła 2132434 lvl ? :D no proszę. Dlatego też teraz trochę sam boję się takich osób "cichych" i "nieśmiałych".

UwazajNaMnieOn xx010@tlen.pl'; nie sluchaj tych patafianow pokroju lomu masz szanse to nie problem Ty chyba czytasz to, co chcesz przeczytać.... Czy ja napisałem, że taka dziewczyna nie ma szans? Wręcz przeciwnie - napisałem, że taka była moja była i, że takie osoby po dłuższym poznaniu są ciekawe...

Gość drftyhgftyujhgyui
cóz za infantylna autorka/r masakraja ja rzy jednej osobie nie potrafie rozmawiać, dlatego że ta osoba ma zle nastawienie do wszystkiego i do kazdego ,wiec jakoś wole milczeć ,choc w rzeczywistości jestem gadułką ,

"i czy taka osoba jak opisałam ma szansę na to pierwsze zainteresowanie, gdy jeszcze nie wiemy jak będzie dalej... " owszem ma. Jak nie będziesz głupio uciekać tylko dasz się złapać to jest ok...normalny zdrowy facet sam inicjuje , zaczepia wiec wystarczy jak będziesz pasywna..czyli dasz się zaprosić na kawę/piwko bez jakiś tam wykrętów itp.

Gość endorfinaaaa...
no nie wiem czy niesmiałość i inne cechy które mnie blokuja i sprawiaja że sie boje otworzyć to powód do przechwałek;) Co do tej niesmiałości to u mnie raczej nie wynika z tego że nie jestem życiowa;) po prostu nie wierzę w siebie, w to że to co powiem, bądź co sobą reprezentuje może się komus spodobać. Tak jakbym podświadomie uważała że nie zasługuję na to żeby np. byc kochaną:/ i chyba podświadomie wytwarzam tę barierę gdy ktoś chce sie zbliżyć..

Gość endorfinaaaa...
drftyhgftyujhgyui - chyba ktos tutaj nie do końca rozumie znaczenie słowa "infantylny" ;)

"bądź co sobą reprezentuje może się komus spodobać. Tak jakbym podświadomie uważała że nie zasługuję na to żeby np. byc kochaną:/ i chyba podświadomie wytwarzam tę barierę gdy ktoś chce sie zbliżyć.." wiesz nie każdemu przecież musisz się podobać ,ale warto pokazać siebie innym taką jaką jesteś. ...z tym zasługiwaniem na bycie kochaną .to pierw musi Ciebie pokochać ta osoba ,która jest najbliżej Ciebie czyli ty sama. Pokochaj tą dziewczynę z którą spędzasz 24/24h teraz jak siedzisz przed kompem : )....jak masz problemy to zadaj sobie pytanie dlaczego nie możesz siebie pokochać ? jak czujesz się w czymś realnie gorsza to to zmień / popracuj nad sobą żeby poczuć się lepiej ,a jak czujesz że tego zmienić się nie da to zaakceptuj to.

Gość Master2_prawdziwy
A tak bardziej praktycznie to właśnie największe szanse masz u tych bardziej przebojowych. Ci właśnie, na zasadzie przeciwieństwa (a tutaj może bardziej uzupełniania) mogą być najodpowiedniejsi dla Ciebie. Z drugiej strony spokojny, nieśmiały i nieprzebojowy facet i Ty too zanudzicie się na śmierć, a prędzej nic po prostu z tego nie będzie. W drugą stronę to też chyba działa.

Gość endorfinaaa...
Master2_prawdziwy czyli jendak uwazasz ze osoby takie jak ja, czyt. niesmiale, skromne i nie bardzo przebojowe sa nudne?:P Bo skoro twierdzisz ze z takim facetem zanudzilabym sie na smierc... czyli tylko zwiazek z osoba o przeciwnym charakterze moze byc ciekawy i nie nudny?? ;>