Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamiMa 001

Nierozumiem go, wkurza mnie.

Polecane posty

Gość MamiMa 001

Kilka lat temu, bylam w swietnym kontakcie z pewnym facetem. Bylismy fajnymi kuplami. Niestety raz przecholowalismy z alkoholem i sie calowalismy. Potem glupie rozmowy omijajac ten temat. A potem postanowilismy niewracac do tego. Jakis czas jeszcze z nim pracowalam. Ale gdy odeszlam, pisalismy sobie sms. Jakos z czasem sie urwalo to wszytsko. Niedawno znow sie odezwal. Pogadalismy, myslalam, ze szczerze. Ze fajnie by bylo odnowic nasza znajomosci itp. Ze znow mozemy byc kumplami. Po 2 tyg jak sie nieodzywal. napisalam mu sms Hej co slychac? I nic. Widze ze jest dostepny na gg, fb. Ale kij nieodzywam sie. Wkurzyl mnie.

Gość geniia
a więc, ja uważam, że.. on chyba sam nie wie czego chce.. wydaje mi się, że jesteś na jego zawołanie i, że on za dużo sobie z tobą pozwala. No bo zobacz.. on napisał kiedyś tam to ty od razu odpisałaś, on potem nie miał już ochoty gadać to ty się nie narzucałaś, potem on znowu sie odezwał to ty znowu od razu pisałaś już normalnie. Teraz znowu już nie ma ochoty pisać.. a może się założyć, że za jakiś czas znowu się odezwie. Na moje to jest zwykły dupek.. nazwijmy sobie sprawę po imieniu.. on się tobą najzwyczajniej bawi. A zresztą mówisz, ze to kolega tak ? a myślisz, ze on postrzega Cię jako koleżankę ? na moje to on widzi w tobię tylko laskę z która może się zabawić, manipulacja. Na Twoim miejscu bym go olała a jakąś próbę odzewu z jego strony gasiłabym ciętymi ripostami i tyle.