Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BVBNMKLFGHJKL

CZY MOZNA ZACZAC WSZYSTKO OD POCZATKU W WIEKU 26 LAT

Polecane posty

Gość BVBNMKLFGHJKL

SZKOLA PRACA ZYCIE UCZUCIOWE....??

Gość jkkaksisd
tak życie jest tylko jedno niczego nigdy nie można przekreślac z powodu wieku on tu nie ma nic do rzeczy

w wieku 26 lat jest latwo. ale trudno Ci cos poradzic, jak nie napisalas szczegolow

Gość Moly2555
Jasne, że tak! Nigdy nie jest za późno, a co dopiero w tak bądź co bądź młodym wieku!

Gość BVBNMKLFGHJKL
A MNIE SIE WYDAJE ZE NIE JESTEM JUZ TAKA MLODA 3 LATA ZMARNOWALAM MAM 26 LAT CHCE ISC NA STUDIA ITD,ALE NIE WIEM CZY NIE EJSTEM NA TO ZA STARA

Gość Moly2555
ja poszłam na studia w wieku 30 lat, przeleciało szybko, Ty się nie zastanawiaj czy jest za późno tylko bierz sie do roboty

Gość marchewkowa Paniii
męska rzecz czemu nie zaraz dziewczyna ma checi to najwazniejsze a czy w wieku 20 czy 26 lat to malo wazne:)

Gość honoratkaa
pewnie, że można :) powodzenia i do roboty! ;)

Gość LubieToTo
Witam i zapraszam do serwisu LubięToTo zdobywaj punkty i wymieniaj na nagrody. Stronka oferuje kliki w Lubię.to poprzez Facebooka za które otrzymujemy punkty oraz wypełnianie ankiet które też są punktowane zebrane punkty wymieniamy na doładowanie telefonów przelewy Paypal oraz wiele wiele innych cennych nagród zapraszam do zapisu. Link do zapisu: http://lubietoto.pl/p,513.html

Na studia nigdy nie jest za późno, pytanie po co Ci one? Czy spodziewasz się lepszych pieniędzy po studiach? Czy chcesz je robić dla własnej satysfakcji? Praca - w tym wieku bez problemu można zmienić zawód-kursy zawodowe itp. Życie uczuciowe-niektórzy(Ja:P) co chwila muszą zaczynać wszystko od początku. Powodzenia w każdym razie