Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaagata1988

Jak to wyglada /lo u was?

Polecane posty

Witam Mój synek bedzie miał za niedługo 10 miesięcy i u na wyglada to tak rano kaszka na mleku pózniej o 9 mleko 150ml czasem 180ml o 11:30/12 obiad o pierwszej mleko po mleku drzemka o trzeciej jakiś owoc pózniej o piątej znów jakaś zupka i o 20:00 kąpiel i mleko 180ml jak myślicie czy to za dużo? Czy moze być wychowuje dzidzie mozna powiedzieć sama i wzoruje sie na menu z przedszkola w którym pracowałam a jak jest u was? Z góry dzieki za odp

Gość moja ma skonczone 11m
rano mleko jakieś 250ml potem kanapka drzemka zupa drzemka deserek owocowy lub jogurt mleko spanie

No ja miałam dokładnie tak samo jak ty alr pózniej HV mi powiedziała żebym wprowadziła jeszcze jeden ciepły posiłek ale chyba ma za dużo jedzenia i ostatnio często mi zwraca chyba powroce do poprzedniej rutyny

No ja miałam dokładnie tak samo jak ty alr pózniej HV mi powiedziała żebym wprowadziła jeszcze jeden ciepły posiłek ale chyba ma za dużo jedzenia i ostatnio często mi zwraca chyba powroce do poprzedniej rutyny

Gość kfvnhoivhoei
Nasz rozkład dnia to: 1 śniadanie-mleko 2 śniadanie-coś innego niż mleko(jajecznica/jajko na miękko/chleb z wędliną/serkiem+rzodkiewką/pomidor/serek topiony/żółty/serek wiejski) czasem daję mu kaszkę na mleku+ cos do popicia Obiad-różne Deser-różne(owoce,kisiel,budyń,serek dla dzieci np.Nestle) Kolacja-butelka mleka z kaszką jedzenie nocne-butelka mleka Do picia dostaje wodę,przekąski do rączki to biszkopty,chrupki kukurydziane. zwykle sypia po 1 śniadaniu,drzemka do max godziny i po obiedzie.