Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OczyPełneŁez

Jest mi troche przykro, bo nie dostalam kwiatka...

Polecane posty

Gość OczyPełneŁez

od mojego chłopaka, ale za to mam czekoladki od taty:) i chyba zjem teraz całe pudełko. Czy ktoras z was też liczyła na kwiatka i sie zawiodła?

ja nie liczyłam i się nie zawiodłam, ale liczyłam na życzenia od kogoś i się zawiodłam

Gość lalalaallaalaaaaaaaa
Nie, bo nie liczyłam.

Gość p. anna karenina ;
to masz jakiegoś buca a nie chłopaka. skąd wy takich bierzecie? :D

Ja myślałam że nic nie dostanę, bo byłam nieco wredna ostatnio a dostałam bukiet od mojego faceta i 3 kwiatki od kolegów :D hehe :) na pewno ci to wynagrodzi

Do tamaraa. Z okazji tego szczególnego dnia chciałbym Ci życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszyskich marzeń, zarowno tych malutkich jak i troszkę większych. Pamiętaj, że świat bez kobiet nie miałby sensu.

Gość waris2011
moj Pan zalał mi 30 litrow gazu do baku... lepsze to niz nic... ale tradycjonalistyczny goździk by sie przydał, bo raczej gazu wdychac nie bede... ale kocham go i on jest prezentem kazdego dnia....

Gość waris2011
moj Pan zalał mi 30 litrow gazu do baku... lepsze to niz nic... ale tradycjonalistyczny goździk by sie przydał, bo raczej gazu wdychac nie bede... ale kocham go i on jest prezentem kazdego dnia....

Gość pomarańczowy aniołek
Na kwiatki nie liczylam.Czekałam na telefon i życzenia..I nic ... Przykro mi,bardzo ..

Gość OczyPełneŁez
Co dostalam? Życzenia. I nie jestem na niego zla, tylko juz chyba od 2 lat nie dostalam kwiatów wiec myslalam ze moze dzis jakis do mnie trafi:)

Gość słodkilu
A ja tam daję wszystkie najpięknięjsze kwiatki plus całą łączke do tego dla was najdroższe kobiety i dziewczynki:D🌼🌼🌼😘

Gość OczyPełneŁez
Bardzo dziekuje:):*

Mi tez jest dzisiaj przykro. Nie dostalam kwiatka a jedyne co uslyszalam od czlowieka z ktorym juz jestem jakis czas "wszystkiego najlepszego nooo" Powiedzcie co jest z tymi chlopami.....?