wiola89892 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witam jak zwykle regularnie brałam tabletki Midiana. Dziś wzięłam ok. 20 a ok 21 odbiło mi się, a dokładniej cofnęło ale do wymiotów nie doszło, nawet nie czułam że może do nich dojść. Czy coś się stało z tabletką? Bardzo proszę Was o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .jaa. Napisano Marzec 8, 2012 jeśli się cofnęło to wszystko oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Marzec 8, 2012 Mam nadzieję bo w końcu nie wymiotowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Marzec 8, 2012 A mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfjkfnof Napisano Marzec 8, 2012 No ale co niby miało się stać z tą tabletka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Marzec 8, 2012 No nie wiem jakoś się cofnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach