Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amishaha

Chcialabym byc znowu dziewica i przezyc pierwszy seks..

Polecane posty

Gość amishaha

Mam stalego chlopaka, kochamy sie dosyc czesto, jest fajnie, wsyztsko pieknie sie uklada. Ale tesknie za pierwszym dotykiem, za tym stresem zwiazanym z pierwszym razem, za tym nowym doznaniem, czuloscia. Teraz jest wsyztsko takie mechaniczne, wiem czego sie spodziewac, jak smakuje seks. Chcialabym miec znowu to wsyztsko przed soba..

Gość amishaha
ahh.. rozmarzylam sie..

Gość nnnnnnnnnnnnnn
to sprobuj czegos nowego, nowej pozycji, albo nowego seksu

a ja chciałabym przezyc swoj pierwszy z tym własnie stalym meżczyzna z jakim jestem .. załuje tamtego, on mnie tylko wykorzystywał zmuszal, teraz mam uraz, mimo, że z moim meżczyzna tak mi cudownie jest :(

Gość lata leca
a ja nie chce juz byc dziewica, chcialabym zasmakowac seksu:(

Jak sama nazwa wskazuje "Pierwszy raz" zawsze jest pierwszy raz. Dlatego ludzie wprowadzają w sypialni zmiany, zabawy, gry. Właśnie po to żeby było coś nowego. Kup bita śmietanę w sprayu i truskawki ... wiesz jaka będzie zabawa? Żele i gadżety Durex play ... też jest fajnie. Nuda jest w głowie i w głowie można ja przełamać. Tęsknienie za przeszłością nic nie daje.

Gość kobietka:)
a ja bym na pewno nie chciała pierwszego razu jeszcze raz:) o wiele później odkryłam, jak można się cieszyć seksem, nie nudzić tym, urozmaicać.. a Tobie właśnie tego potrzeba, a nie powtórki.

Nigdy nie ma "powtórki". Wczorajszy dzień umarł i nigdy nie wróci. Wczoraj umarło.

Gość jedna wazna rada
autorko jest szansa!!! strzel sobie w leb i licz na to ze urodzisz sie ponownie jako dziewczyna bedziesz miala wszystko od nowa

Gość tak dawno sie nie kochałam
znaczy nie bylam z kims w łozku pottocznie rzeczac, ze czuje sie nie przymierzajac jak dziewica