Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shineonme

ZIMNY DRAN ..

Polecane posty

Gość Shineonme

Witam formuowiczow, troche pozno wiec nie licze na odpowiedzi. Mam powazny problem. Otworz jestem z mezczyzna kompletnie pozbawionym uczuc , i podstawowych zachowan ludzkich . Wgilia, swieta, sylwester, imieniny, walentynki oraz dzis spedzilam sama jedynie z WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO bo facebook przypomnial :). jestem z nim w ciazy, nawet nie pamieta kiedy mam pierwsza wizyte na usg, teraz znow probowalam z nim rozmawiac to on wzial recznik i poszedl sie kapac, mam tego dosyc. Musze sie prosic o pocalunki czy przytulenie, nigdy nie bylam z nim w kinie restauracji, moze 2 razy na spacerze. Jestem zalamana. Nie wyobrazam sobie z kims takim spedzic calego zycia. Pomozcie mi. Da sie zmienic takich ludzi czy powinnam uciekac jak najszybciej . To naprawde rani . A jesli chodzi o lozko to nigdy w zyciu sie z nim nie kochalam, bo on preferuje ostry szybki seks, czego ja mam dosyc. Prosze pomozcie ... Pozdrawiam Ewelina

Gość Men Struacja
no to chyba normalne że jak mu nie dajesz dupy to taki jest

Gość nie kleje i nie kumam
a okazuje uczucie w inny sposób? Widać że myśli o Tobie? Musisz najpierw poznać czy te uczucia w ogóle w nim są, bo jeżeli tak to pewnie zalezy mu na tym zebys była szczęsliwa i małymi kroczkami zmieni swoje postepowanie, gorzej jeżeli ma to w d.... :(

Gość clown and balloons
ale czemu on ma się zmieniać ? może on taki jest i zawsze był - jak to ci nie pasuje, to po co było się z nim wiązać ? (no chyba, że on nagle się zmienił, ale nic o tym nie wspomniałaś)

Gość Jelcz345
To jakim cudem z nim w ciąży jesteś?

Gość Shineonme
spuścił sie do kieliszka a ja wlałam sobie sama jego sperme do pochwy.