Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiska

ile maksymalnie moze wyniesc temperatura procesora ?

Polecane posty

Gość luiska

jak w temacie... Mój komp wyje jak oszalały był w serwisie na obserwacji,tam nie wył... wszystko ok jest wiatraki czyste itd przyniosłam go do domu i wyje jak hooooj sprawdzam temp i jest teraz prawie 60 a nie robie nic żaden program nie działa ani gra a wystarczy ze włącze you tube albo wysyłam poczte i temp dochodzi do 72 ile jest maksymalnie temp ? czemu u mnie wyje a w serwisie nie wył i temp była ponizej 40 na wysokich obrotach ? nie spali mi sie nic ? pomozcie czemu tak jest.... wyje jak byk słychac go w drugim pokoju

Gość inzynier serwisowy
CHÓJOWY SERWIS 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 A Z OKAZJI DNIA KOBIET tmp procesow nowych z serii amd to nawet 120* Kazdy starej generacji wytrzymywał 140* W serwisue jest zazwyczaj dużo miejsca i nie dają mu obciazenia ty pewnie opcja 1) masz ustawiony tryb max wydajności opcja 2 ) zatykasz wylot wiatraka opcja 3 ) lap ma z 2 3 lata i wiatrak sie zużył to szumi opcja 4 masz właczony jakiś proces który zużywa dużo procesora.

Gość możliwe ale na forum
zależy jaki procesor i jaki komputer. intel spokojnie może tyle mieć nawet i 90 stopni. przestaw alarm w biosie i po kłopocie oczywiście w rozsądnych granicach. chociaż stawiam na to że masz źle czujnik na płycie umieszczony. pewna seria płyt wychodziła z takim błędem. może też być brak pasty między procesorem a coolerem. pasta kosztuje 6zł można samemu tego dokonać chyba że to laptop to odradzam. może się zacinać wiatraczek i jeszcze kilka innych rzeczy na forum ci nikt nie naprawi co najwyżej może pokierować co sprawdzać. ja już nie mam siły pisać domniemanych przyczyn zalecam obserwację tego czy wiatrak się kręci i jeśli tak to nie panikować 60stopni to mało nawet jak na procesor AMD czy celeron.

Gość zenek3452452
ILE ???? Mój procek powyżej 30 stopni przestał by działać ! Dlatego muszę go trzymać w wannie z helem :/