Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa000

Zumba

Polecane posty

Gość wstydliwa000

Hej :) Chciałabym schudnąć jak najwięcej się da :P do czerwca ponieważ idę na ślub siostry i jestem świadkową, wiem że to już trochę za późno ale mam nadzieję że mi się uda schudnąć moze koło 15kg .. Ale to nie wiadomo nie chce stosować jakis strasznych głodówek tylko oczywiscie MŻ i ćwiczenia .. No właśnie postanowiłam sie zapisac od przyjszlego miesiaca na zumbe. Czy chodząc na nią 2 razy w tygodniu uda mi się zrzucić trochę kilogramów ? :) I do tego jeszcze mam mały dylemat a mianowice wstydzę się iść do klubu fitness na zumbe ponieważ nie jestem za szczupła ( ok 87kg przy wzroscie 179cm) :( jak moge przemałać ten 'wstyd' .. ? proszę o odpowiedzi

Gość głófka do góry ;)
ja też od niedawna chodzę na zumbę, fajna sprawa :) nie wiem czy uda Ci się schudnąć tyle ile chcesz, ale przy rozsądnej diecie, ćwiczeniach na pewno coś ubędzie i wymodeluje się sylwetka :) kup też jakiś krem wyszczuplający, przy diecie i ćwiczeniach będzie dodatkowo pomagał :) na treningu zumby jest niezły wycisk a na treningi na które ja chodzą chodzą dziewczyny z różnymi figurami, od szczuplejszych po grubsze :) nikt nie powiedział że to tylko dla szczupłych zresztą właśnie wiele dziewczyn chce schudnąć i to jest sposób :) także jak najbardziej się zapisuj i życzę powodzenia :)