Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ona :(((

nie moge juz

Polecane posty

tak myslac o tym zastanowilam sie czemu to ja mam sie wyprowadzac przeciez to moje mieszkanie

Gość cjfhhjgh
prowo jak nic....kto by takie smsy pisal? taki prosty tekst tylko mozna zmyslec

to mysl sobie ze to prowo nie obchodzi mnie twoje zdanie pojade do ciotki o 11 konczy prace wiec u niej posiedze i ochlone

a co do plakania to przestalam juz plakac tylko jakos tak mi ciezko

Gość pieprzone dziady i zdrajcy te
facety:/ juz chyba zadnego normalnego nie ma... a jak miedzy wami było, skoro pisze ze kocha to ten romans powazny i dłuzsza sprawa:/ Tobie np wyznaje miłość, sypiacie zer sobą? poza tym, zostaw go! bez zadnych ale, że dziecko, ze szkoda, bedzie juz tylko gorzej, a nawet jak zerwie to, znajdzie nastapna:/

bylo normalnie nie klucimy sie w sumie bo ja jestem ugodowa moze za bardzo spimy normalnie tzn spalismy razem niczego nie zauwazylam ale rano jakos zlapalam jego telefon za poduszka byl bo on budzik ma ustawiony i jakos tak odruchowo weszlam w te smsy dalej bym nic nie wiedziala jeszcze tak potwornie boli mnie glowa wzielam juz 3 nurofeny forte i nadal nie przechodzi

wiem ze bedzie gorzej dzis nawet myslalam zeby isc do adwokata ale ten bol glowy mi nie pozwala

Gość rokefeler
jak raz zdradzil zrobi to znow,ja bym to inaczej rozegral po przeczytaniu esow nie mowilbym o tym poczekalbym do wieczora bo pisal ,powiem ze wroce pozniej' i jakby to powiedzial wszystkie jego rzeczy mialby za drzwiami, nie ma opcji zebys z nim dalej byla gdyby to byl przelotny sex...a on wyznaje innej milosc...koncz to trzymaj sie i badz twarda!

Gość znów jesień
Ja bym się nie wyprowadzała tylko zmieniła zamki w drzwiach. Nie twoja wina a chcesz zostawić mu wolne mieszkanie?

wlasnie to jest moje mieszkanie sprzed slubu ja dostalam je od taty jak bylam na studiach

Gość znów jesień
W życiu się nie wyprowadzaj bo Ty masz gdzie mieszkać

zmienilabym zamki ale zameldowalam go tu jak tylko wzielismy slub i boje sie ze i tak bedzie mogl wejsc

Gość lek
a jak to w dodatku twoje mieszkanie to super, ochłon nierób nic na gorąco , pośpiech jest złym doradcą , on wydzwania do ciebie? dobrze , winny się tłumaczy , spokojem go rozwalisz , niech się tłumaczy, jak masz gdzie pójsc --idz. Przyjdz wieczorem nie będzie wiedział co się dzieje , straci grunt. To dobrze. :)darujcie sobie komentarze negat. byc może jutro wy będziecie chciały---chcieli się wygadac a nie będziecie miały---mieli komu:)

Gość znów jesień
Ale jakby chciał wejść musiałby zadzwonić chyba po policję a wątpię, żeby chciał robić taki cyrk

troche ochlonelam bo wyrzucilam to z siebie ale nie moge myslec przez ten bol glowy tak potwornie boli mnie ta glowa

Gość znów jesień
Masz pracę, mieszkanie.Napewno dasz sobie radę

dziekuje za komentarze dodajace otuchy lzej mi teraz

wiesz ja sie nie boje ze nie dam rady bo wiem ze dam tylko po prostu jest mi strasznie przykro ze ktos kogo znam 10 lat zrobil mi cos takiego generalnie to nawet nie chce alimentow na dziecko bo zarabiam dobrze zreszta zawsze bylam oszczedna

Gość znów jesień
Trzymaj się, nie wiem co mogę jescze powiedzieć bo przykro się czyta takie rzeczy

wiem ze przykro niestety tak bywa juz nigdy nikomu nie zaufam i bede sama do konca zycia

Gość Te! prawik!!!
Twoja matka też cie rodziła, pewnie tez ma wstretne. Te cyferki w Twoim nicku to twój rocznik? To jaki z ciebie musi być pasztet jeżeli ty prawiczkiem w tym wieku jesteś jeszcze??:D I popatrz- ty nie rodziłeś!!:D:D:D

Gość znów jesień
on ani nie rodził ani nigdy nie spłodzi

moze ma chlopak jakies kompleksy moze w domu cos nie tak i takimi komentarzami podnosi swoje ego

musze juz uciekac mam kilka rzeczy do zrobienia wszystkim milym osobom dziekuje i zycze milego dnia