Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ona :(((

nie moge juz

Polecane posty

nie moge przestac plakac :((( boze jak a sie strasznie czuje moj maz mnie zdradzil :(((

Gość groszek01
skąd wiesz że to zrobił lepiej go zostaw bo jak by kochał to by nie zdradził

czytalam smsy sory musialam tu napisac zeby mi troche ulzylo :(((

nawet nie moge z nikim o tym porozmawiac bo sie wstydze :(

Gość groszek01
wydrzyj na niego ryja spakuj go i wyrzuć mu rzeczy przez okno

Gość dobro dziej ka
a on wie,ze ty wiesz?

nie umiem tak :( zawsze bylam bardzo spokojna i opanowana teraz nawet ciezko mi oddech zlapac chcialam zadzwonic do taty i z nim pogadac bo tylko jego mam ale sie strasznie wstydze jest mi tak strasznie przykro dlatego tu napisalam zeby chociaz to z siebie wyrzucic

wie bo mu powiedzialam poklucilismy sie o to rano jak jechal do pracy ja dzis nie ide do pracy wisi mi to czy mnie zwolnia

Gość dobro dziej ka
glupie podejscie. bez niego bedziesz potrzebowala tej pracy. moze zadzwon,powiedz,ze chora jestes? cokolwiek?

Gość hgfda
smutna ona :((( nawet nie moge z nikim o tym porozmawiac bo sie wstydze chyba on sie powinien wstydzic?:P

nie wiem czy bede chce stad wyjechac wiec chyba nie okropnie sie z tym wszystkim czuje

chodzilo mi o to ze z nikim postronnym nie moge pogadac i sie wyzalic bo sie wstydze

nawet nie moge z nikim o tym porozmawiac bo sie wstydze tak napisalam

Gość ejże
To jakieś dziwne, ale często zdradzane kobiety czują się winne i wstydzą się tego, że mąż je zdradził. Przecież to on okazał się draniem a nie Ty. To on złamał przysięgę, Ty jestes tylko ofiarą jego podłości.

niby tak ale jest mi wstyd i to bardzo a jeszcze jakbym miala komus w oczy tak o tym opowiadac przynajmniej przestalam plakac

Gość ejże
Natychmiast z nim porozmawiaj. Wyjasnij sprawę, powiedz, że wiesz o tych sms-ach i jeśli się potwierdzi, razem postanowicie co dalej z waszym małżeństwem. Chowanie głowy w piasek nic Ci nie da. I nie mieszaj osób trzecich do waszych spraw. Ewentualnie poradnia małżeńska.

Gość ejże
Ile lat po slubie i czy macie dzieci?

wiesz ja mu powiedzialam ze wiem o tych smsach cos tam wykrzykiwal ale ja nawet teraz nie wiem co raczej nie ma o czym gadac spakowalam sie o 11 bede wyjezdzala pozatym ja od problemow zawsze uciekalam teraz chyba tez tak wole tyle ze jest mi lepiej bo sie wyzalilam

Gość gazzela
Radzę Ci przełamać wstyd i porozmaiwać z ojcem. Nieważne jaka będzie jego reakcja, ale Tobie będzie o wielke lżej. To nie Twoja wina, że mąż to zrobił - to jego decyzja. A wstyd? Ja tez się wstydziłam, a jak juz powiedziałam o tym siostrze to było mi o wiele lżej i wstyd zamienił się we sciekłośc na faceta.

po slubie jestesmy 5 lat mamy 2 letnie dziecko nie ide do pracy zeby tam isc musialabym chyba tone pudru na siebie nalozyc a ja w ogole pudru nie uzywam

smutna ona :((( to zadzwoń do pracy i weź wolne po prostu jak odejdziesz od niego to co zrobisz z dzieckiem bez pracy ? pokaz mu że jesteś silna olej go

dzwonilam tam zalatwilam wolne ale i tak nie wiem co ze soba zrobic dziecko zaprowadze do kolezanki musze sie jakos pozbierac

wylaczylam telefony bo dzwoni do mnie caly czas a ja nie chce nawet odebrac glowa mnie tak mocno rozbolala i serce

skad wiesz jakie mam cialo skoro mnie nie znasz? nie przypominam sobie zebym dodawala tu zdjecie

Gość cjfhhjgh
a co bylo w tych smsach?moze to jakas pomylka

Gość cjfhhjgh
moj maz tez kiedys zdradzil,tez wykrylam to w smsach do niej.Ale do dzisiaj jestesmy razem

smsy byly 2 pierwszy "przepraszam misiu ze wczoraj nie przyjechalem, dzis powiem ze wracam pozniej i spedzimy razem wieczor, kocham cie" a drugi "misiu obrazilas sie odpisz prosze bo tesknie"

wiec nie wyglada to na pomylke my nie bedziemy razem ja nie umiem mu wybaczyc nawet gdybym bardzo sie postarala to nie moge

Gość lek
musisz ochłonąc , idz gdzies z dzieckiem , wyżal się koeżance, przede wszystkim porozmawiaj z ojcem, do kogo masz się zwrócic, jak nie do niego , a z mężem absolutnie teraz nie rozmawiaj, postaraj się nie pokazywac,że płaczesz , wiem ,że to trudne , on zaraz straci grunt, czasem warto zrobic ogólno rodzinną aferę , znam przypadek gdzie facet wrócił z podkulonym ogonem... pozdr. trzymaj się dziewczyno i nie rób głupstw, jak ochłoniesz , oddaj gdzies dziecko aby nie słyszało kłótni( dzieci tracą poczucie bezp.)i wykłóc się wtedy , żadaj wyjaśnien i bądz twarda ...:)