Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorelllla

czuje się świetnie

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] dark_ side fał zboczenico ja całkiem poważnie mówiłam o tych treningach, a trener nie jest tak naprawdę osobisty, tylko "z urzędu", że się tak wyrażę. I męczy mnie i dręczy strasznie. gdzie mam zadzwonic, chodzić, pukać i żebrac aby mi takiego dali?😭

[zgłoś do usunięcia] Doktor Drejfus kask mam, ale nie używam na czapkę mi się nie mieści za duza czaszka czy za geste owłosienie?:classic_cool:

chodze na fitness i mam trenerkę :classic_cool: jej jaki ona ma super tyłek 😭 siłownia mnie nie kreci :P moze jakiś tenisista?:D:D

Fał, tenisista w białych obcisłych spodenkach:D Siłownia fajna jest jak sprzęt dla kobiet odpowiedni posiada.

dark_ side Fał, tenisista w białych obcisłych spodenkach i opalony :classic_cool:

czy tenisiśi mają zwinne palce?:P pod tym kontem powinnam dobierac trenerów :classic_cool:

koorwa robie za duzo rzeczy na raz :O

dark_ side Mają zwinne palce i języki. To podstawa żeby zostać dobrym tenisistą tymi jezykami mnie zaintrygowałaś :classic_cool: sprawdziłas?:P

Niestety, wiele mi było dane, ale to akurat nie:P Widziałam jak ze skupienia podczas gry przygryzają język. To musi być jakiś znak.

dark_ side Niestety, wiele mi było dane, ale to akurat nie Widziałam jak ze skupienia podczas gry przygryzają język. To musi być jakiś znak. a ja znam jednego tenisiste, który na dodtaek ma własną siłownie :classic_cool: ale go raczej nie pokusze sie sprawdzać :D:D:D

czejsc;) koorva sie dowiedzialam ze stara dupa jestem! v byla Ty w plenerze? ... ide z tej depresji na sniadanie

fał, znam podobnych, taki to już sprawdzony wielokrotnie, najczęściej przez całe miasto;)

[zgłoś do usunięcia] xxxemka czejsc koorva sie dowiedzialam ze stara d**a jestem! v byla Ty w plenerze? ... ide z tej depresji na sniadanie dupa to moze jestes ;) ale stara?:O dla jakiegoś 14letniego onanisty zapewne :classic_cool:

dark wiec starch przed HIV silniejszy niz pokusa?:D:D:D:D