Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorelllla

czuje się świetnie

Polecane posty

mozna optymizmem zaczarowac rzeczywistośc ;) Po 40tce doktorku bedziesz tak seksowny ze cie zona sama do lasu wywlecze :D:D:D

jakos przez ta pogode naszla mnie ochota na mizerie ;) i nawet umiem ja zrobic,tylko ogorka trza isc zakupic

jeszcze troche i woda w jeziorze bedzie ciepla:) i noce tez:) a woda noca to juz zupelnie;D

Doktor Drejfus i zakopie jak lubisz BDSM to i moze pokopać :classic_cool:

xemko ... napisałbym coś, ale mi się nie chce :D powiedzmy, że okoliczności życiowe raczej dość mocno utrudniają samotne (w sensie że tylko we dwoje) wypady nadjeziorne, szczególnie nocne :)

doszukujesz sie problemu tak juz sie przyzwyczailes do przegranej pozycji;p otworz okno, pusc z plyty jakies nagrane dzwieki lasu i powiedz jej ze to nowoczesny plener

kurwa skrecilam szafke i zastanawiam sie czy to co zostalo to czesci zapasowe czy zrobilam cos zle;/

xemuś, Młoda nasza za młoda jeszcze na pozostawienie jej na cały weekend, dziadki chętnie się by zgodzili, ale jakoś sumienie nie pozwala na to, żeby kazać im po nocy latać i karmić, czy poić

niezwykle kuszaca propozycja ale jakos se poradze... zawsze zostaje sasiad;D rozkrecam... juz wiem co jest zle

no to nic innego jak domowy plener;) wez ja przycisnij na pralce;D

a rozmawiales o tym z zona? moze jakis problem ma... do znachora ja? przeciez nadmiar spermy zacznie Ci na mozg uciskac i zaprowadzi nieodwracalne zmiany