Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Już jutro nowy Android w Galaxy S II ......

Polecane posty

Gość Wealth_h
Dyrektorke..Kobieto.Ja korzystam z T9 a wiadomości jakie wysyłam są objętościowo dziesięć raz większe niż Twoje towarzyskie pierdniecia w stylu "spóźnię się dziś na spotkanie bo są korki".Co więcej potrafie taka wiadomość szybciej napisać niż ty powiedzieć.Kiedyś za pośrednictwem telefonu napisałem prace na kilkanaście stron i wysłałem na maila więc proszę bez farmazonów bo mam poważne podstawy do podejrzen że z nas dwojga to ja wiem o czym pisze.Ty niestety bzdurzysz.

Gość dyrektorke to Bejdula
Kobieta z klasą , jak ty Bejdulo ledwo skończyłaś Szkołe Podstawową i to na dodateksystemem Zaocznym.

Wealth_h ścigać się nie ma potrzeby.... bo może i trochę wygrasz ale.... jak bęczie trzeba coś przeczytać na ekranie to będziesz skrolował lewo prawo niczym oszołom z nową blakberką 😴 wyświetlacze dotykowe to przyszłość - także możesz 😴 🖐️ :classic_cool:

pomarańcz a---> doskonale wiesz że intelektualnie to zjadam Cię na śniadanie 😴 :P czego było wiele dowodów tu na forum :P Ty możesz sobie jedynie poszczekać - i to do tego anonimowo :D 🖐️

Gość dotykowe telefony to syf
w dodatku na androidzie :classic_cool: Co to za telefon co ma problemy aby wytrzymac na baterii od rana do wieczora?? :classic_cool:

Gość dotykowe telefony to syf
Sa fajne ale tylko jako drugi telefon, do lezenia w domu i bawienia sie nim. do noszenia an codzien to zupełnie sie nie nadaje. Brak im praktycznosci

się nie znacie i tyle wam powiem 😴 możecie dalej się jarać starymi nokiami, :D bateria starcza w nich na dłużej tylko tym którzy NIC na nich nie robią poza kilkoma smsami dziennie 🖐️ jeśli tak potraktujecie dotykowy to też wytrzyma 3-4 dni - proste 🖐️ i w ogóle to 😴 😴 😴

Gość Wealth_h
Do tego wystarczy odpowiednia aplikacja.Wystarczą klawisze nawigacji i środkowy jaki powiększa.Ps ciekaw jestem ile raz już w miejscu w jakim "pukniesz"w ekran wyskoczył Ci skrypt strony.Albo lepiej.Telefon do Jadzi lub Madzi z jaką gadasz raz na rok.:D Powiadasz że to przyszłość?:D Pewnie tak.Dużo jednak wody upłynie zanim pojawi się to co jest takie jak "na reklamie".