Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajjcozapies

PIES CHIHUAHUA -TANIEJ SZUKAM:)

Polecane posty

Gość gość
A poza tym też w chilipeper sprzedali mi chorego psa

Gość gość
kiedy pan/pani kupil/kupila tego psa? chcialabym kupic w tej hodowle, ale jeszcze nie wiem....

Gość gość
Dużo jest fajnych z Polskich Hodowli tylko trzeba odpowiednio poszukać od razu mówie że ta w Wałbrzychu to oszustwo jak szukasz musi być fci znam akurat takie michilinki, as Sadake , crazy passion , isubusz, z domu Rosa, a znam tyle bo sama interesuje się tą rasa☺

Gość HodowcaChihuahua
Znajdziesz :) Ja kupiłam w bardzo dobrej hodowli za 1200 :) Szukaj na olx, jak chcerz prawdziwa chihuahua to tylko z rodowodem. Polecam poczytać o tych pieskach i o tym jak rozpoznać chihuahua aby to na pewno była chihuahua. Mam chihuahua już 2 lata, bardzo polecam! Najlepsza rasa na świecie!

Gość gość
Chilli pepper Wałvrzych

Gość gość
Ja kupiłam czilkę u Pani z Wa-wy.hodowla tresor de madeleine.Cudowna sunia i cudowna Pani ! Bardzo zadbane ,kochane przez nią psiaki.Kupilam przez OLX.Mam kontakt do dziś a moje sloneczko rozpoznaje glos p.Magdaleny przez telefon...Autorko postu-cenę zawsze mozna negocjować...

Gość Julka

Chilli pepper PSEUDO HODOWLA!!! Wydałam tysiące na ratowanie mojej Lili, na koniec po strasznych męczarniach zdecydowaliśmy się na zrobienie rezonansu i co się okazało? Pies miał dziesiątki wad genetycznych, lekarz powiedział, że sprawa nadaje się tylko do nagłośnienia bo sprzedano mi psa kaleke. Niestety musiałam podjąć straszną decyzję bo nie było dla niej ratunku. Chciałam dodać, że moja psinka  nie miała nawet dwóch latek. Czuje ogromny ból i pustkę w sercu.