big buu 41 Napisano 1 godzinę temu Filip ale pamiętaj że salowa jest duża, napakowana i robi w ochronie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Spoko, a ja mam na basenie napakowanych kolegow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Ja tez jestem duzy xD Mam prawie 190cm wzrostu i wielka klate xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Moj ojciec byl zawodowym kick boxerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jesteś zerem dobrze wiesz … nawet twoja stara się ciebie wyrzekła hahahaha. Clownie Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Jestem utalentowanym perkusista i gram co tydzien muzyke dla tlumu ludzi, i tacy jak ty albo salowa mi bija brawa, wiec nie pyskuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 1 godzinę temu Czemu nie śpicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 26 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Malowany and namiotowiec to stulejarze A to nie temu pierwszemu slalas foteczki?? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Ja nie spie elcia, bo leze w wannie juz 5 godzine i co chwile goracej wody dolewam sobie, bo na dworze ...zi i mam dosc deszczowej pogody xD I slucham sobie niezlej muzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Scoop napisał: Jestem utalentowanym perkusista i gram co tydzien muzyke dla tlumu ludzi, i tacy jak ty albo salowa mi bija brawa, wiec nie pyskuj Bezdomny perkusita i już masz pomysły na nowy nick. Na dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Scoop napisał: Ja tez jestem duzy xD Mam prawie 190cm wzrostu i wielka klate xD Przy niej chudy jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Las jest moim domem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu No moze i jestem, ale z paleczki od perkusji przypieerdolic potrafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 1 godzinę temu Po takim czasie w wannie to będziesz pomarszczony ostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szon patroI napisał: A to nie temu pierwszemu slalas foteczki?? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu Na fejm MMA z salowa byś musiał dobrze przypakować Filip i jedziemy z koksem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Nie Pisał że się wymieniliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu No stopki mam pomarszczone, ale zaraz sobie piety wypumeksuje, ale spoko jestem przyzwyczajony do wody i dlugich kapieli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Spoko, ja co tydzien sie nie boje wyjsc przed tlum ludzi i grac na perkusji, to i vs salowa wyjde xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Po takim czasie w wannie to będziesz pomarszczony ostro. Zabierz swojego bezdomnego kolegę na priv i tam sobie piszcie lub róbcie cos innego. Kolega ma obłęd, a ty go pytasz o wannę. Zbieraj go stąd i nie ma cie strażniku forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie Srelcia waruje i nadzoruje, bo to jej praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu A ty salowa nie pisz innym co maja robic, bo jestes nikim Jestes takim samym uzytkownikiem jak ja albo Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie Nie ma się czego wstydzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Kiedys dawno temu pamietam, jak sobie trenowalem na nodze perkusje, i jak mialem jeansy i napieerdalalem w noge, to mialem sine cale, i krew mi leciala i bolalo, to co mi jakas salowa pyskata staruucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zabierz swojego bezdomnego kolegę na priv i tam sobie piszcie lub róbcie cos innego. Kolega ma obłęd, a ty go pytasz o wannę. Zbieraj go stąd i nie ma cie strażniku forum A co ty moją matką jesteś że mi piszesz co mam robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Na saunie jak jestem, to przychodza takie kafary faceci z wielkimi lapami ze jakby mi wyjeebali to leze na miejscu, a maja do mnie szacun i nic mi nie robia, wiec pieerdolcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Scoop napisał: A ty salowa nie pisz innym co maja robic, bo jestes nikim Jestes takim samym uzytkownikiem jak ja albo Elcia Więc idź ze Srelcią na priv, bo nikt was tu nie chce. A Srelcia niech się zajmie pracą, swoimi kłopotami i poradami dla pijaków tirowcow, kiedy sama ma bajzel w domu jak cyganka w tobołku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Salowa a moze to ty zabieraj swoja ukochana gine i idzcie na priv a ode mnie i od Elci sie odpiërdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Elcia nie ma bajzlu w domu, ty masz bajzel, bo ci koty sraaja do lozka i sprzatasz po nich goowno i masz bakterie na lapskach, fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 1 godzinę temu Duzo ludzi mnie chce, np. Elcia, Lezak, Klaudia A ty nie pyskuj, bo zerem jestes, bylas i bedziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach