Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a n o n i m g a l

Zadzwonić do utęsknionej??

Polecane posty

Gość a n o n i m g a l

Wczoraj dużo myślałem i chyba chce żebyście mi dołożyły. Mam ochotę poprosić jakąś znajomą żeby zadzwoniła do ukochanej że bardzo za nią tęsknie. Wiem żałosne. Tak naprawdę nigdy nie byliśmy ze sobą a ja tęsknie już 5 lat. Ledwie pół roku znajomości. W dodatku ukochana jest chora psychicznie. Jak widać ja chyba też. Normalny człowiek zapomina po kilku miesiacach I to BYCIA Z KIMŚ A NIE SPOTYKANIA SIĘ. Albo mam ochotę napisać sms z obcego numeru do niej. Imie bardzo za tobą tęskni i pogrąża się. Albo coś w tym stylu

Gość alez to straszne ojej
a co to za słowo - uteskniona? co to znaczy?

Gość ga a l anonim
No taka za którą się tęskni 5 lat to utęskniona wymarzona wyśniona nie ?? wiem ze normal człowiek wolał by normalna zdrowa dziewczyne a nie "wariatke"

Gość ga a l anonim
No nic macie to w dupie jak kazdy normalny A ja głupi zadzownie błagajac o spotkanie udajac inna osobe. Albo jeszcze gorzej bende błagał kogos by zadzownił jestem taki żałosny

Gość *Ola1981*
Ale czemu Ty pytasz ludzi obcych, którzy nic o Was nie wiedzą? - w jakiej sytuacji się rozstaliście - jakie zobowiązania macie obecnie - no i co to za choroba psychiczna? jakieś stany depresyjne czy coś poważniejszego? 5 lat to długo, wiele się mogło zmienić, w myślach idealizuje się drugą stroną, konfrontacja po takim czasie bywa bolesna - dla obu stron. Nie warto wchodzić do tej samej rzeki drugi raz. Nie warto rozdrapywać starych ran.

Gość ga a l anonim
Rozmawialem wlasnie z znajmomy z szkoły średniej. Dla mnie to jak wczoraj a on wogole nie pamięta. Jest chora na nikt nie wie co. polaczenie schizofrenii z anoreksja. Zycie w innym świecie. Ataki gniewu i mega siły.

Gość ga a l anonim
A rozstaliśmy się ..... zadzwoniłem do niej zeby pogadać czy jak tam co. Zyliśmy w innych miastach. Powiedziala nie dzwoń do mnie wiecej. Potem probowalem z 2 razy to mi rzucała słuchawką

Gość ga a l anonim
No nic znikam jak nikt mi cały dzien nie odpowiedzial........ Postaram sie nie zadzwonic i nie robic z siebie idioty

Gość fdegdergt
jak ja bym chciala bys to ty byl moim bylym i pamietal o mnie tyle czasu nie mowiac juz o tym zebys wrocil;(

Gość fhabhb
a co Ci szkodzi zadzwonić?

Gość ga a l anonim
bo tak naprawde nie byliśmy ze soba. Dopiero po pol roku zgodzila sie ze mna wyjsc Bo jest chora i powinna znaleśc sobie lepszego bogaszego itd

Gość fhabhb
a z Tobą co jest nie tak, bo myślisz, ze powinna miec lepszego? w jakim wieku jestescie? i skad wiesz, ze nie zmienila zdania?

Gość ga a l anonim
nie wiem co ona o mnie myslala wogole. Ona ma teraz 30 ja 24 Ja tak mam ze nigdy nie będe z żadną kobietą bo uwazam ze zasługuje na lepszego.

Gość fhabhb
nigdy nie bedziesz wiedzial, jak nie spytasz. zawsze mozesz zapytac co u niej slychac itp, nie musisz od razu wyznawac milosci. moze ona uwaza, ze jestes za mlody albo cos. gdzie ja poznales?

Gość pseudoartystka
kochanie czekam napisz do mnie..

Gość ga a l anonim
nie wiem czy z psychiatryka wyszła wiem ze w 2009 tam trafiła.

Gość ***sweetie***
napisz z internetowej bramki jak Ci zalezy a nie po znajomych bedziesz sepil bo powiedza ze wariat:)

Gość fhabhb
razem tam byliscie?

Gość ga a l anonim
nie :) Ale jak tak tesknie to fakt mojej nienormalnosći tez :)

Gość fhabhb
w ogole spotykales sie z kims w tym czasie, czy caly czas byles sam i do niej wzdychales?

Gość fhabhb
wszyscy po troche sa nienormalni, wiec co sie przejmowac.

Gość ga a l anonim
wzdychalem probowalem zapomniec itd ale jakoś...... Szkoda ze ona nie ma ani faceboka ani nk ani nigdzie w necie jej nie ma

Gość fhabhb
a poza tym malo kogo trzyma sie 3 lata w psychiatryku. podleczyli ja i wypuscili, chociaz fakt, ze schizo sie nie wychodzi ponoc, ale da sie zyc. czasami ataki calkowicie ustepuja i nie musza sie wcale juz powtorzyc. wystarczy byc na lekach i pod opieka.

Gość I cO z WAMI będzie?
i co zadzwoniłeś?