Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolicaaaaa

urlop w 1 pracy po licencjacie

Polecane posty

Gość jolicaaaaa

ile dostnę dni? coś słyszałam ze od teraz juz się skzoła nie liczy do urlopu czy to prwada? i ile dni dostne jak mam licencjat?

Gość groszek02
umowę masz kurwa to se przeczytaj chyba że na murzyna robisz to gówno dostaniesz

Gość wnerwona
a co to ma dozczy ze licencjat? normalna/ny jestes?

Gość e4yue5u
Dla mnie straszne jest że osoba z licencjatem pyta o takie rzeczy, ten kraj schodzi na psy...

Licencjat nie ma nic do rzeczy, dopiero po 10 latach przepracowanych liczy się czas nauki i jeśli licencjat masz na studiach dziennych będzie kiedyś wliczony do lat pracy i prędzej osiągniesz wymagane 10 przepracowanych lat do pełnego wymiaru 26 dni urlopu.

Gość jolicaaaaa
mam umowe o prace na ktrej nie ma napisanych dni urlopu:/ studia miałam dzienne

Gość jolicaaaaa
nie no wąłsie poobno się liczy, studia wyższe jako 8 lat pracy, do wyliczenia urlopu, jak nie mam nic to mam 18 dni url, jak mam rok to 29, a jak 10 lat to 26, wg tego mam 8 lat pracy czyli nadal 20 dni tak?

Tak, jeszcze dwa lata masz 20 dni. Wydaje mi sie że 8 lat nie masz za studia tylko ogólnie za naukę do tej pory. A jaką masz umowę? Lepiej sprawdź czy nie o dzieło, albo na zlecenie bo wtedy żaden urlop sie nie należy.

Gość jolicaaaaa
mam umowę o prace

Gość jolicaaaaa
czytałam, za szkołe wyższa jest 8 lat, to nie ejst tak ze szkołe się zlicza, tylko wybiera sie ten czas który jest najkorzystniejszy dla pracownika, czytłąm to np jesli mam tylko lieum to chyba 4 lata, ja zawodówke to 5, wieć jak ktoś ma zawodówke ilieum to nie ma 9 lat tylko te wyższe 5 lat