Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybory życiowe

Wieczór kawalerski i moje urodziny.

Polecane posty

Gość wieczór kawalerski
to ostatni wieczór wolnego faceta i wszyscy kumple muszą być i go pożegnać. I w cale nie musi być tam dziwki czy tancerki. Na takich wieczorach robi się coś męskiego np. "gokardy", paintball itp. wszystko raczej zakrapiane alkoholem. chodzi o to, że jest najczęściej tylko męskie grono i robi się męskie rzeczy przez cały wieczór właśnie w najbliższym męskim gronie. A urodziny faktycznie możesz przełożyć tak śpieszno Ci być o rok starsza?

Gość edfgred
alka85 nie martw sie ,nie warto. Mój maz w tym roku "zapomnial" o moich urodzinach, po pracy pojechal po prezent (z laski), jak juz wrocil posiedzial zemna i rodzina chwilke po czym przyjechal jego kolega i razem siedzieli przed komputerem reszte wieczoru:/ maz uwaza ze nie ma problemu:/ na dodatek jestem w 8 misiecu ciazy.... jakby czlowiek wiedzial wczesniej.... faceci to swinie i tyle. 9 Co Ty mała dziewczynka jesteś, żeby z takich głupot robić problem i co ma do tego twoja ciąża - ciąża to normalny stan u kobiety tyle, że nie codzienny. i nie przesadzaj z tym faceci to świnie to równie dobrze można tak powiedzieć o kobietach.