Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifka007

Dylemat- mam wątpliwości co do mojego związku bo poznałam kogoś przez internet..

Polecane posty

Gość fifka007

... czasami mi się wydaje że ten wirtualny jest dla mnie bardziej pociagający i wyrozumiały niż ten obecny, czasem jak z nim rozmawiam to wydaje mi się jakbym mówila do lustra, ostatnio kompletnie mnie nie rozumie, albo nie rozumaiał nigdy a ja tego nie zauważałam. czy moje watpliwości minął po jakimś czasie? Czy mam iść za głosem serca i postawić wszystko na jedną karte i zrujnowac swój związek ???? PS. sorki za błędy, mam dysleksje

Gość fifka007
prosze o podzielenie się doświadczeniami :(((((

Gość groszek02
stać cię na lepszego zostaw gnoja

Gość fifka007
ale skoro jestem z nim prawie rok.... to zaczyna być bardziej przyzwyczajenie niż miłość

Gość Malutenska Izusienka
a moze po prostu macie maly kryzys i to dlatego. Kazdy ma czasem kryzys w zwiazku i jezeli sie kochacie to trzeba to rozwiazac a nie uciekac przed problemami. A skad wiesz ze facet poznany rpzez internet jest taki super? Najpierw powinnas go poznac w realu. Dodam, ze na pierwszych spotkaniach tez moze byc super a po jakims czasie pojawia sie proboemy i co? znowu bedziesz szukala nowego faceta?

Gość fifka007
now wiem że to takie błedne koło , zawsze tak robiłam z facetami że, jak mi nie odpowiadali to koniec i już a teraz... sama nie wiem , nie wiem czy warto to dalej ciagnąc skoro już na starcie mam jakieś wątpiwości...

Gość fifka007
pozatym moj obecny przestał mnie szanować i myśle że to przez to szukam "czegoś" innego

bo moze go nie kochasz, a moze nie umiesz rozwiazywac prblemow. Tak teraz niestety jest....nawet w malzenstwach...jakis kryzys i od razu rozwod. Kiedys ludzie umieli sie dogadac, a teraz? ludzie nie umieja ze soba rozmawiac. Pogadaj ze swoim facetem o watpiwosciach. Ale jezlei ejstez nim tylko z przyzwyczajenia to szkoda tracic czas na taki zwiazek.

Gość fifka007
ja z nim chce rozmawiać a on mnie nie słucha, mówei nie rób tego, tego, dochodzimy do wniosku że jednak powinien cos w sobie zmienic i znowu robi to samo więc takie rozmawianie to tylko strata czasu

Gość groszek02
może on ma cię już dosyć

Gość fifka007
i to nie było przyzwyczajenie do czasy aż zobaczyłam że obcy facet szanuje mnie bardziej niż mój

Gość fifka007
nie ma, chce żebym to tylko ja od siebie coś dawała, wszystkiego mi zabrania, mówi np. idź z koleżankami a potem wymawia że się z nimi spotykam.

ale jak obcy facet Cie szanuje? Rozmawiasz z nim rpzez internet, nie wiesz jaki jest naprawde. Szanuje Cie bardziej bo czyta to co piszesz? Skad wiesz jaki jest naprawde? Nie idealizuj go i nie porownuj swojego chlopaka do innych. Pamietaj tez ze nie tak latwo sie zmienic.

skoro wsyztskiego Ci zabrania to dziwny jakis jest,. No zastanow sie czego naprawde chcesz.

Gość fifka007
ale jak on spotyka się z kupmlami to ja mu tego nie zabraniam bo wiem że kazde z nas potrzebuje troche rozrywki, on nie umie tego docenić , jest chorobliwie zadrosny...

Gość fifka007
to przecież ja tu jestem żebyśmy się razem zastanowili :)

Gość fifka007
nawet moi znajomi zauważyli jego zazdrość, czasem aż ja musze się tłumaczyćże jest tak tylko jak się z kimś spotykamy, a jak jesteśmy we dwoje to jest ok

Gość fifka007
czasem aż się za niego wstydze i wole juz z nim siedzieć w domu niz oglądać jego sceny zazdrości

skoro jest chorobliwie zazdrosny to aj bym sie powaznie zastanowila nad takim zwiakziem bo bedzie tlyko gorzej jezlei sie nie zmieni. Ja bym sobie na cos takiego nie pozwolila.

Gość fifka007
no właśnie o to chodzi, a ten facet z internetu to mi troche otworzył oczy... masz racje nie wiem jaki on jest ale jakoś mi lżej robi się na sercu jak ktoś nawet obcy okazuje mi troche szacunku

ja mam akurat chlopaka poznanego rpzez neta. ale zanim sie spotkalismy minelo kilka meisiecy. Gdy go poznalam bylam w zwiakzu, ktory byl wlansie juz przyzwyczajeniem, nie cuzlam sie przy tamtym facecie piekna, kobieca, doceniana, nie cuzlam sie otoczona meski razmieniem. Teraz jestem z tym facetem z heta. Kocham go bardzo mocno ale problemy tez sa...jak wszedzie. Mimo to nie zaluje. Pamietaj jednak ze duzo osob poznanych rpzez neta w swiecie wirtualnym wydaje sie byc fajna a gdy rpzychodzi co do czego to lepiej uciekac...

Gość fifka007
no po 1 to ja z nim się tak szybko nie spotkam bo mieszka w drugim końcu polski

Gość fifka007
ale pisze sie z nim przyjemnie bo inteligentny

Gość a przecież mówiłaś
że masz wspaniałe życie z ukochanym.Ścieme robiłaś tutaj??

Gość irbiss
fifka widac ,ze jesteś bardzo uczuciową dziewczyna ,tez bym chętnie popisał z tobą