Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopzjajami

To faceci rządzą światem!!

Polecane posty

Gość chlopzjajami

a kobietom rzuca się przysłowiową kość typu 8 marca , dzień matki czy walentynki i durna kobietka już szczerzy ząbki z radości --a chłop dalej robi swoje ... i co?? kobietki , głupio wam??

Gość kobiety to mądre istoty
Pozawalają myśleć facetom, że rządzą, a w rzeczywistości oni nawet nie potrafią gospodarować swoimi gaciami i tym co w nich mają. :)

Gość gdgdvjsCsac
wy pociągacie aie ustami za fujarki

Gość Tak, tak.......
Mężczyźni rządzą światem a mężczyznami rządzą kobiety! Taka właśnie jest prawda.

Gość chlopzjajami
nikt tak nie jest podatny na tresurę jak kobieta--latami chłop ja ćwiczył ze 8 marca albo na walentynki itd dostanie kwiatka ale za to ma być mila przez cały dzień i cala noc--w łózko ma się gotować--i durna kobitka jak ten piesek czeka od rana z łapkami do góry w oczekującej pozie na tego kwiatka i potem jest milutka a w łózko to istny wulkan...i to za jednego kwiatka... mądre te bestie te chłopy oj mądre...tak sobie kobitki wytresować!!

Gość leszeks
kobiety gowno se moga wiecie jak powstala cywilizacja jaskiniowiec was ciagnal za wlosy do jaskini i robil umca umca nie mieliscie nic do gadania

Gość chlopzjajami
kobietki przyjrzyjcie sie jak to jest na podworku...chodzi sobie kogut po podworku...co troche grzebnie pazurem i cos tam wygrzebie a glupie kury sie zlatuja i zajadaja sie a kogut tymczasem po kolei je lomota...tak jest z wami kobitki...kwiatek i walonko...ach jak to tanio!!

Gość chlopzjajami
juz niedlugo wielkanoc i smigusowisko czyli polewanie woda...i za takie polanie przez chlopaka tez beda kobitki mile a w nocy dadza bez zadnych ceregieli...jak to niewiele potrzeba...no nie , naiwne kobitki??

chlopzjajami , skoro porównujesz ludzi, to kur i ich "zalotów", to ja wole nie wiedzieć w jakim ty środowisku się obracasz 🖐️ a co do tematu... światem rządzi każdy z nas, bo tylko my mamy wpływ na własne życie.

Gość honoratkaa
Stary, powiedz mi, jesteście przecież udanym małżeństwem. W czym tkwi wasz sekret? - Już na początku naszego pożycia uzgodniliśmy z żoną, że ona będzie podejmowała wszystkie drobne decyzje, a mnie zostawi te najważniejsze. Jak długo nie wchodzimy sobie w drogę, tak długo żyjemy szczęśliwie. - Daj przykład. - Ok. Żona decyduje o tym jakie kupimy auto, jaki będzie nasz nowy dom, do jakiej szkoły pójdą nasze dzieci, jaką kupimy pralkę, lodówkę, telewizor, do kogo i kiedy pójdziemy... I ja się jej nigdy nie przeciwstawiam. - No, a ty...?! - No wiesz, moje decyzje dotyczą tylko wielkich i poważnych spraw. Kiedy rozmawiamy, to decyduję czy powinniśmy wysłać wojska do Afganistanu, czy powinniśmy utrzymywać stosunki dyplomatyczne z Rosją, w jaki sposób prowadzić krajową gospodarkę... I wiesz co? To działa. Żona zawsze się ze mną zgadza.

Gość chlopzjajami
a bajki o facetach pantoflarzach wymyslily kobiety--by sie zemscic za to ze tak latwo je za glupiego kwiatka oszukac!! FACETY PANY!!!

Gość chlopzjajami
a dawniej , pamietam ...za glupie rajtuzy dalyby nawet od razu tylka...kobiete tak latwo oszukac!! nieprawdaz??

Gość chlopzjajami
a kup jej jakies swiecidelko!! mozesz potem z nia przecwiczyc cala wislocka ewentualnie kamasutre!!

Gość lek
Marna ta twoja prowokacja chłopczyku. Mężczyzna głową ale kobieta ...szyją