Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórka 12345

Co jest według was smaczne, a co niesmaczne w Biedronce i Lidlu?

Polecane posty

Gość Wiewiórka 12345

Jakieś nowości, przesłanki? Z Biedronki lubię: - Goudę z pieprzem - Kanapki Mleczny Start - Naleśniki z Serem - Mix sałat - Sok jabłkowy Z Lidla lubię - żelki brzoskwiniowe - praliny świąteczne - twarożek z ananasem - kiełbasę Polską Surową - ciastka owsiane W Lidlu mają niesmaczne żółte sery. Przesłanka: W Biedronce pojawił się czerwony i czarny kawior oraz salami pleśniowe

Gość Osama BinLaden
Popieram tylko polskie sieci.

Gość sweet maleństwo
parówki w Biedronce są obrzydliweeeeee fuuuuuj nawet kot ich nie chciał :O Kiedyś były dobre, a teraz szok co się w Biedronce dzieje, drogo i na dodatek badziew :O

Gość w lidlu jest coolowy
niebieski ser pleśniowy salami z papryczką czili

Ja lubię takie paluszki kręcone z Biedronki, nie wiem jak się nazywają, ale kosztują coś ponad 4 zł i są serowe albo solone. Takie kruche, jakby z ciasta francuskiego. Lubię też serek wiejski z Mlekovity, zawsze go kupuje w Biedronce

Gość Marexxxxx
Ja z Lidla lubię alkohole i orzeszki ziemne w cieście.

Gość Men Struacja
Kogo to obchodzi tzo lubicie?

Gość w biedronce duzo kupuje
lubie sery twarogowe, serki tutti waniliowe, serki ziarniste, kaszki mleczny start, marmoladę, bułki ze słonecznikiem, chleb, czekolday, kiełbasa regionalna, sezamki, mleko, paluszki

Gość uiuoppp
ja ostatnio skusiałm sie za pierogi z mięsem,zawsze robiłam ale dla naszej rodzinki 4 osobowej to stałam 1,5 godziny przy lepieniu i gotowaniu pierogów.akurat musiaam cos zrobic nas zybko no i kupilam 1 kg pierogów za 5,95.Ku mojuemu zasskoczeniu pierogi są pyszne,ajk domowe,jedna paczka pojemy sobie wszyscy a koszt takiego obiadu to niecałe 6 z,przy czym w pobliskiej knajpce porcja na edna osobe pierogów wynosi 8zł a nas jest 4. Poza tym kupuje w biedronce:Soki,mleczne buleczki,mleko,jogurty jogobella 9ostatnio byly po 79groszy),makarony,ser zółty,warzywa mrozone. Oraz czesto artykuły przemysłowe któe maja w gazetce :-)

Gość uiuoppp
o własnie i czekalade kasztankowa,niedroga i pyszna oraz synkowi srki tutti waniliowe

Gość Men Struacja
Zamknijcie te mordy wreszcie.:O

bo nabiał jest przeciez z normalnych mleczarni mlekovita, mlekpol, piatnica:)

Gość uiuoppp
kolezanka mi powiedziala o kostkach do spluczki do wc,tez kupiam i super,kosztuje chyba niecałe 5 zł a są to 4 kostki które wrzuca sie do spłuczki i leci np błekitna zapachowa woda,jak dla mnie super bo jak sie dzieciaki załatwiaja i nie uzyja odswieżacza to i tak pachnie od tej wody :-)

Gość Marexxxxx
Jedliście czekoladę Biały Kasztanek z Biedronki? Nie jadłem chyba lepszego słodycza.

tez kupuje kosti do wc, papier toaletowy, ręczniki jednorazowe

Gość uiuoppp
dobre są teZ chusteczki nawilzane i pieluszki,ech...duzo tu wymieniac....

Gość Ahhhdhsh Asia
A z rzeczy nie do jedzenia, to mają super sól do kąpieli. Kosztuje tylko 4 zł. Piękny zapach, piękne opakowanie.

Gość uiuoppp
a to jest taka sama jak kasztanki?

Gość Marexxxxx
Sorry, ta czekolada się nazywa Białe Michałki ;)

Gość Men Struacja
Nitz a tzo dandelion chtzesz?

ja z chemii mialam mleczko do demakijażu i całkiem ok było a jak mnie przycisnęło to i jakis proszek najtanszy:D tez bylo ok;) sok jabłkowy jest ok, ale juz pomaranczowy mi nie smakuje ze słodyczy to wafelkó nie lubie, nie pamietam nazwy ale sa smietankowe i kokosowe smak mało wyrazisty maja wogole łatwiej byłoby wymienic co mi nie psauje w biedronce, bo tych rzeczy jest nieduzo:D

tak białe michałki są pyszne jako czekolada i jako cukierki:P jedna wada: strasznie szybko sie zjada:D

Gość Darka:)
Ja z biedronki lubię kotlety to hamburgerów, chałwę, wafelka z ryżem preparowanym, w białej czekoladzie z truskawkami, pycha,:D sok kaktusowy i soki z pycholandii truskawkowy i ten zielony. Do lidla nie chodzę

Gość Darka:)
Oj tak białe michałki są boskie, najlepsze cukierki jakie jadłam mniam:*

Gość Tom aszzz
No,wafelek ryżowy z truskawkami w białej czekoladzie jest pycha i chałwa bakaliowa też. Dobre są też te deserki a'la Monte.

Gość tak ja mam
z biedronki: uwielbiam czekolade z ryżem, batoniki vitella czy jakoś tak(jest ich 2 w 1 opakowaniu) z lidla: płatki miodowe kułeczka są pyszne i taki batonik podobny do twix w czerwonym opakowaniu kiedys był w pomarańczowym:) mmm pycha:)