Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aladyyyna90

Czy po tym zachowaniu poznam prawiczka ???????????

Polecane posty

Gość aladyyyna90

Znam go dość długo. Jest ogolnie nieśmiały, nieśmiało proponuje spotkania. Na pierwszych spotkaniach tylko rozmawialismy, a on patrzył mi sie rozmarzony w oczy i nic poza tym, natomiast po kilku kolejnych karmił mnie oliwkamiz pizzy, albo na innym wisienkami. Ogranicza sie tylko do tego. Nigdy nie wziął mnie za ręke, albo nic innego zwiazenego z kontaktem cielesnym. Tylko mnie poprostu na tych spotkaniach karmi, albo poi i sie rozmarza. Jak go przytuliłam to widziałam,że poczuł sie niezrecznie i nieswojo.

Gość hehe ja się zachowuję podobnie
a prawiczkiem nie jest, wręcz odwrotnie, sporo mam na sumieniu :P. U mnie wynika to z uczuć, które się we mnie pojawiają a z którymi jakoś nie umiem sobie radzić, wyrażać, nie wiem jak postępować

Gość aladyyyna90
Może boisz sie odrzucenia ? Albo, że źle wypadniesz?

Dokładnie. Dużo razy się przejechałem. Nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów, za to z nawiązywaniem i budowaniem bliższych relacji już tak, i to ogromne

Gość aladyyyna90
A masz tak,ze im bardziej Ci na kimś zależy, to zbudowanie takiej głębszej relacji jest trudniejsze ?

Tak. Jak sądzę, wysyłam sprzeczne komunikaty, gubię się, z ogromnym trudem mi przychodzi wszystko

Gość aladyyyna90
Właśnie ten chłopak jest taki sam jak Ty. Także wysyła mi sprzeczne sygnały i się gubi. Dlatego mam do Ciebie pytanie. Jak powinna zachowywać sie dziewczyna wobec takiego właśnie chłopaka? Co powinna robić, by on zaczął sie jakoś otwierać, ufać i by był sobą ? Naprawdę czasem cieżko mi, bo nie wiem jak wobec Niego postępować, a zależy mi na nim :(

Kurcze, nie wiem. Spokoju z Twojej strony, przychylności, dobrego słowa.

Gość aladyyyna90
dzięki - życzę przełamania wszelkich barier ;)