Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaaaaaaaaaa

załamanie

Polecane posty

Gość Olaaaaaaaaaaaaaa

czesc. ostatnio jestem bardzo załamana. wszystko mi sie wali. zle idzie mi w szkole. klasa maturalna. niedlugo mam mature. z kolezankami w klasie nie rozmawiam bo czuje ze mnie nie lubia. jestem tam zawsze przygnebiona. nie czuje tego ze moge sie rozwijac normalnie jak inni ludzie. tak jakbym byla zastraszona. boje sie wyjsc do ludzi tylkko dlatwgo ze pomysla o mnie ze jestem dziwaczka, i ze wg nie mowie. nic cisza. tak jakbym nie znala jezyka. tylko yhym i hmm. mam juz dosyc mieszkania w skorupce. chce sie z niej uwolnic. ale czuje ze beda same problemy. mama mi nie pomaga. caly czas sie ze mnie smieje. nie ufa mi. nie mam w niej wsparcia. mam dola od 3 lat. i zrobilam sie nieludzka. pomozcie. myslalam juz o psychologu. ale czy to aby naprewno dobry pomysl.

mam nadzieje ze nie skonczysz taka jak ja tez sie nie odzywalem do innych prawie wcale i ciagle chodzilem sam mysle ze ludzie nawet bali sie do mnie odezwac zrobilem z siebie takiego mruka unikalem kontaktow z ludxmi to byl moj styl zycia

Gość Olaaaaaaaaaaaaaa
no ja mam wlasnie taki sam styl zycia, zrobilam sie strasznie nudna a nie chce byc taka

ja probowalem obserowowac jak moi koledzy ze soba rozmawiaja wyciagac wnioski a potem robic tak jak oni i nic z tego nie wychodzilo czulem taki jakis dystans ktorego nie umiem zniwelowac dlatego unikam kontaktow z ludzmi bo przeczuwam ze sie nie uda ty nie masz chyba az takiego problemu moze mam osobowosc unikającą

Gość Olaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co ja mam tak od lat, ze ciezko jest sie przebic. niepotrafie. oni nawet nie sluchaja co ja mowie. nawet mozesz do nich krzyczec a oni nic. takie juz typy i glupia szkola. a po za nia mam znajomych ale jednak boje sie ze moze byc z nimi tak samo jak z tymi ludzmi ze szkoly :/ bo mi sie tez wydaje ze oni sa zazdrosni. mama mi kiedys nawet mowila ze nie mam sie tymi ofermami przejmowac. bo ja jestem najladniejsza dziewczyna w klasie i znam troche wiecej jezykow niz oni, wiec moze to ich dobija ze maja konkurencje...