Gość Good B Napisano Październik 1, 2019 W tydzień???? Ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia Napisano Październik 6, 2019 W tydzien to mozna zrzucic ale 1 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlkaWasyl Napisano Październik 25, 2019 Dodaj ocet jablkowy i troszkę bedzie szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ula78 Napisano Listopad 2, 2019 5 kg to sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka Napisano Listopad 3, 2019 Uważaj na jo jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 3, 2019 Jestem na diecie i 1 kg przy odpowiedniej diecie, ruchu to fajny wynik. 5 kg w tydzień to trzeba się katowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Listopad 4, 2019 Dnia 11.07.2019 o 18:25, Gość Mona napisał: Moim zdaniem Slimunox to obecnie jedem z najlepszych tego rodzaju środków Wcześniej stosowała go moja kuzynka i jestem pod wrażeniem jej wyniku. Teraz moja kolej. Ja dzięki tym tabletkom pozbyłam się 13 kilo nadwagi, wiec róœniez bardzo dobrze oceniam Slimunox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SZAREK Napisano Listopad 5, 2019 Ja mam podobnie nie moge schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka Napisano Grudzień 21, 2019 No a tu święta trzeba ruszyć dup...ka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edward Napisano Grudzień 22, 2019 NOOOOO hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania7 Napisano Grudzień 26, 2019 Dobr jest basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwaKaa Napisano Styczeń 5, 2020 Basen idealny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikaska Napisano Styczeń 5, 2020 Jeśli chcesz serio skuteczny sposób to warto skorzystać z tej strony: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yuyuyuyuy 0 Napisano Lipiec 23, 2021 ostanio widziałąm na TVN jak Małgorzata Rozenek czy teraz Majdan ma swój program jak wraca do formy po dziecku no i wskoczyła na wagę ma 61 kg !!!! i odchudza się i torturuje to oczy zrobiłam to ile chce ważyć 30 kg hehe ja miałam o wiele więcej więc jak masz taki problem jak Rozenek polecam Ci nic nie robić ... a jesli masz rzeczywiście nadwagę to polecam CI kanabialice bo podejrzewam że tak tortutorać się nie będziesz mieć sił... bo nikt ci za to nie bedzie płacił jak tej Pani więc czasem jest tak dieta sport i waga stoi można jeść tyle błonnika warzyw itd i nic nie daje za rada koleżanki zaczełam stosować kanabialice - twierdzi ona że kanabialica nie tylko przyspiesza przemianę materii, ale też hamujące aktywność enzymów, które prowadzą do odkładania tłuszczów w organizmie. zaueażyłam że na ty sporo schudła ale stosowała dłużej niż ja .... Widzę już pewne efekty - straciłam 3 kg po miesiącu picia codziennie w promocyjniej cenie kupywałam tu KONOPIAFARMACJA PL i lepiej z tej strony kupcie jeśli macie problem bo są twż strony gdzie zostawia się numer telefonu i oni oddzwaniaja ale nie polecam bo będą co drugi dzień wam wydzwaniać jak tej mojej koleżance co poleciła mi kanabialica heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejigag 0 Napisano Lipiec 23, 2021 Hej Hej Jeśli któraś z Was potrzebuje sporo schudnąć, do tego szybko i bez efektu JOJO to zapraszam tutaj: dietalux.wordpress.com na tym blogu znalazłam sprawdzone tabletki odchudzające, schudłam prawie 20 kg i to bez efektu jojo. Pozdrawiam i życzę powodzenia w odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolla35 0 Napisano Lipiec 29, 2021 Hejka, wszędzie gdzie mogę polecam zioła Tybetańskie bo dla mnie super działanie, zero jo-jo i zero chemii. Jola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dehoxa 0 Napisano Sierpień 10, 2021 Warto tutaj zajrzeć: dietalux.wordpress.com szybkie odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mery007 0 Napisano Styczeń 29, 2022 Jest to jak najbardziej możliwe tylko trzeba chęci i determinacji! U mnie cuda zdziałała dieta 1:1, którą testowała i poleciła mi moja bratowa. Na początku miałam do tego sceptyczne podejście i nie ukrywam byłam załamana ciągłymi próbami „odchudzania”. Oni wyprowadzili mnie na prostą Z ich planem 5kg w tydzień to błahostka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach