Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszkabezbrzuszka

jak chudnąć półtora kilograma tygodniowo?

Polecane posty

jak chudnąć półtora kilograma tygodniowo? wyliczyłam, ze tyle brakuje mi do uprawgnionej wagi, zeby osiagnac ja 1 lipca wiem ze ten spadek moze byc rozny wliczajac faze plateau, ale zastanawiam sie czy to możliwe? traningi oczywiście włączę ale ile co i jak? chudnał ktos tyle?

Gość lajshdg
a co jadals w ramch tych 500 kcal - daj przyklad menu

Np sniadanie jogurt obiad warzywa na patelnie z tunczykiem kolacja jajko na twardo z pomidorem albo sniadanie jogur obiad omlet z 2 jajek z pomidorem kolacja jablko albo sniadsnie wafel ryzowy z wedlina obiad piers z kurczaka z surowka albo zupa kolacja jogurt

500 kcal a potem jojo murowane, nie raz probowałam kopanhaska troche za mało wartosciowa jak na codzienny trening

Chcesz schudnąć ponad 20kg w 3 mce? :D :D :D Nieosiągalne :P (wiem, potrafię motywować :P)

Gość Lovvv.
Zainspirowalas mnie CLARICE !!! :)

Pamparapam, osiągalne, moja koleżanka tyle schudła na sardyńskiej w mniej niż 3 miesiące, wyniki ma dobre, często robi badania. Ale każdy inaczej chudnie.

E tam, jeden przypadek na tysiąc mnie nie przekonuje. Inna sprawa, że inaczej się chudnie 20kg ze 100 na 80 a zupełnie inaczej te same 20kg z 75 na 55. I raczej o tę druga opcje mi chodziło :D

No ona schudła z 92 na 72, ale mało jadła, mnie też takie przypadki nie przekonują.

uznaje sie ze poltora kilograma tygodniowo, to zdrowa ilosc, wiec sadze ze to mozliwe, przy treningu napewno