Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bandziu

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość bandziu

Witam Wszystkie Zgromadzone Panie na tym forum. Zwracam sie do Was z pytaniem zy moge być w ciąży? Ostatni raz kochałam sie z partnerem 10lutego ale bez zabezpieczeń 14lutego dostałam okres ale był on całkiem inny niż normalnie trwał krócej, plamienie było bardzo małe gdzie zazwyczaj jest obfite. Zaobserwowałam śladowe ilości brązowo-czerwonej krwi na podpasce. Objawów nie mam żadnych chyba ze ciemna linia które pojawiła się od wzgórka łonowego do pępka. Prawidłowo powinnam dostać miesiączkę 13 marca czyli niebawem. Pojawiły się podstawowe objawy okresu ból podbrzusza czy piersi. Dodam że robiłam test ciążowy 23 lutego i wyszedł negatywnie lecz obawiam się ciązy bo zaobserwowałam u siebie większy brzuszek pojawił się ona na samym dole tak jak przy ciąży. Co o tym myślicie czy to może być ciąża? Czy po okresie który mam nadzieje dostane zrobić jeszcze jeden test ciążowy dla pewności ? Z góry dziękuje za pomoc :) pozdrawiam.

Gość na litość boską
Ledwo co się wyru*ałaś a tu automatycznie pojawiła się brązowa linia, automatycznie wyje**ało ci brzuch - k*wa to już z 5 miesiąc dzieciaku!!!!!!! Ile ty masz lat?!!!! Ja pier*ole musiałam odpisać bo ten temat to mnie rozje*ał na łopatki!!!!!! Jeszcze jeden temat "czy mogę być w ciąży" a zwariuję i pewnie nie tylko ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alicja3333
u mnie ciemnia linia pojawiła się około 7 miesiąca ciąży :D

Gość kochana ja jestem
w 11 tygodniu i mam brzuch płaski jak deska, brzuch to nie jest objaw wczesnej ciązy wzmawiasz sobie cos

Gość kochana ja jestem
mnie tez to juz wnerwia, zadzwon do ezo.tv i niech ci karty powiedza, czy jestes w ciąży. Ale zaraz ci mądralińska napisze, ze to jest forum i moze zakladac tematy jakie chce.

Gość kochana ja jestem
a po co masz robic test po okresie, jeżeli go dostaniesz?? widzisz w tym jakis sens ??

Gość fiogiojiogWJIOwjgio
OPRÓCZ ZABURZEŃ HORMONALNYCH MASZ ZABURZENIA PSYCHICZNE PROPONUJE ENDOKRYNOLOGA I PSYCHIATRĘ BO W CIĄŻY NIE JESTEŚ

Gość Nitkeek
HAHA:D U mnie linia pojawiła się teraz w 8msc:D A brzuszek lekko było widac w 3msc:) Dziewczynko!! Od spermy do zapłodnienia jest długa droga-na drugi dzień nic nie widać serio:!!:)

Gość bandziu
na litość boską Może ty się ledwo co ruchałaś:) może Ty jesteś dzieciakiem:) I moja przyjaciółka miała brzuch w 1 miesiącu jak co nie które kobiety w 5:) po takiej odpowiedzi widać ze jesteś niedoinformowana albo już dawno zwariowałaś. kochana ja jestem mądralińska jesteś chyba Ty a nie ja a do ezo.tv to Ty możesz zdzwonić i się dowiedzieć czy kiedyś Ci się w głowie poukłada. A jak byś jeszcze nie wiedziała to okres można mieć w ciąży mój ginekolog i wielu innych tak mówi i nawet same kobiety w ciąży. fiogiojiogWJIOwjgio Wy tu wszystkie takie zaburzenia macie a nie ja. Nitkeek a nie wiesz że każda kobieta przechodzi ciąże inaczej, indywidualną kwestią jest brzuch i cała reszta. Widzę że ludzi poważnych jest tu bardzo mało i nie wiem co wgl robią na takich forach jak tak na prawdę nic nie wiedzą.

Dobra zgoda, że każda ciąża jest inna i przebiega inaczej.. Ale tak jak nie ma prawa czuc sie dziecka w 12 tygodniu tak i nie realne jest wyskoczenie kreski na brzuchu w pare dni po zapłodnieniu :o Mi wyskoczyła ok 8 miesiaca tak jak powyzej dziewczynom, Zdarza sie szybciej ale to 5 msc? Brzuch indywidualny, ale BEZ SZANS w 1 msc by byl, nawet jak ktos ma skóra powleczone kosci. Dziecko ma kilka cm wiec skad brzuch? Jedynie jakies zaparacia zwiazane z ciaza, wzdecia to mozna miec wtedy brzuch.. Widac, ze chcesz..ale nie nakrecaj sie az tak bo to na dobre CI nie wyjdzie.. Po 13 zrob test jak nie bedzie okresu to sie dowiesz..

Gość bandziu
Oczywiście masz racje i umiesz normalnie odpisać. Tylko ze wiele z moich znajomych dowiadywały się o ciąży dopiero w 3 miesiącu bo powiększył się brzuch a innych objawów nie było. Okres też miały normalny a ten ostatni co miały wyglądał podobnie do mojego. W sumie powinnam może złożyć inaczej to pytanie:)