Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a my się nie kłócimy

Wiecie co? Ten ktoś ma rację. To faceci rządzą kobietami, nie na odwrót.

Polecane posty

Gość a my się nie kłócimy

Jestem kobietą. Jak się zastanowić: to my ryczymy jak kretynki, kiedy nas zdradzają, oni w tym czasie świetnie się bawią. To my nie możemy spać w nocy, bo męczy nas ta wieczorna awantura - oni w tym czasie przewracają się już na drugi bok w błogim śnie. To my zajmujemy się dziećmi, domem, rodziną. Ale kiedy przyjdzie do karczemnej awantury, najważniejsze decyzje pozostawiamy jednak im, żeby się nie kłócić, żeby bidulki nie poczuły się odepchnięte. To jest prawda. To przerażające.

coz, to moj facet sie boji ze go zdradze, to on pierwszy przychodzi jak sie z nim o cos pokloce - ba nawet cala noc spac czasem nie potrafi jak wyjde z pokoju i leze u gory, przychodzi, przeprasza, rozmawia, to on wlasnie pomaga mi w obowiazkach domowych, to on bez okazji kupuje kwaity, czekoladki, zabiera mnie do sklepu, razem podejmujemy decyzje choc czesciej to ja stawiam na swoim Chyba jednak nie jest tak jak mowisz

Gość psirzep
i o to chodzi, bo "baby gupie som"

Gość aleś odkrycie zrobiła...
widziałaś kiedyś np Boga, który byłby kobietą? Przecież jeszcze niedawno mogłabyś co najwyżej uczyć się szydełkować a nie pisać w Internecie :D

Gość aleś odkrycie zrobiła...
Faceci są od zawsze "panami" świata, a kobiety ich obsługują. Zamieniają mamuśki na żony i bawią się życiem

Gość dsfdsfgsdfgs
Lady Love twój facet to tzw pantofel :classic_cool:

Gość dsfdsfgsdfgs
nie, to pantofel :classic_cool:

jak sobie poscielisz tak sie wyspisz, mowi ci to cos? facet ma o mnie dbac koniec kropka ;)

Gość aaaaaaarwena
glupoty, widac twoj facet nie nadaje sie do niczego po prostu wymien model a nie narzekaj bo to co opisujesz to nie jest norma ;)

Gość she24
ja mam tak jak lady love

Gość 78787
zaden pantofel, zwykla ciapata CIOTA :D

Autorko, powiedz mi co zażyłaś, żebym mogła się ustrzec od pieprzenia takich farmazonów na przyszłość :) albo po prostu zmień dupka na mężczyznę - też jest wyjście przecież.

do niczego? w lozku dobry, remont zrobic potrafi, kafelki polozyc, naprawic kontakty :D ugotowac potrafi, posprzatac jakos :P pracowity jest, silny, wiem ze przy nim mi nic nie grozi bo jak kogos puknie raz to spierdalaja :D no i zajac sie mna tez potrafi ;) to taki romantyk inaczej ;) i mi to jaknajbardziej pasuje

Gość mmmmm.............
a dla mnie kobieta która daje sie facetowi to ciota i PUSTA IDIOTKA ,faceta trzeba krótko i na smyczy 3mać jak psa tak jak ja to robie ze swoim i przynajmniej mnie nie zdradził a jesteśmy już ze sobą prawie 6 lat! także nie daj sie swojemu i nie pisz takich bzdur bo teraz baby twarde są i sobie nie pozwolą a kiedyś to były dewotki...

Gość aaaaaaarwena
nie pisalam do ciebie lady love tylko do autorki, twoj jest jak najbardziej ok jesli jest tak jak piszesz ;)

a to przepraszam :) juz roznych rzeczy sie nasluchalam, bo tutaj panuje opinia ze kobieta to powinna w domu byc, prac, sprzatac, zajmowac sie dziecmi, latac kolo faceta i czasem od niego po mordzie dostac i wszyscy mi sie dziwia czemu moj mnie tak traktuje ;) mowia ze mam sie za dobrze bla bla bla

Lady Love i tak powinno być w każdym związku jak w Twoim, ale niestety niektore kobiety czują się na tyle niedowartościowane, że sa na posylki faceta.

Gość mmmmm.............
Lady Love ja ci sie nie dziwie bo ja mam takiego samego:classic_cool: popieram że taki powinien być facet a CIOTA jak to ktoś określił to facet który ma 2 lewe ręce do roboty,nie wykonuje pracy fizycznej,narzeka i ma nastroje jak rozpieszczona lalunia,nic nie potrafi zrobić sam w domu to szczególnie-to jest ciota a teraz takich większość nawet tu na forum;)🖐️