Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dama x x x s r r

CIPKA MOTYLEK CZY BUŁKA..

Polecane posty

Gość gość
Tylko duży motylek. Przynajmniej jest za co złapać i ją rozchylać do lizania. Można ssać takie duże wargi. I od tyłu łapię za nie i rozciągam na boki i w dziurkę wjeżdżam fiutem, łapię ją czasem i pociągam z lekkim poniżeniem, parę ostrych słów i jest mokra. Bułki nie podniecają mnie zupełnie.

Gość gość
do łóżka motylek - fajniejszy do zabawy i pieszczot. do sauny i na plażę bułeczka - dyskretniejsza, łatwiej namówić kobietę do bezpretensjonalnej otwartości.

Gość gość
motylki lepsze

Gość gość
Motyle sa obrzydliwe mowie to jako facet moj kolega ma zone ktora ma motylki on mowi ze strasznie go to obrzydza. Bulki sa sliczne estetyczne i te osoby ktora mowia ze motylki sa lepsze same maja motyle. Szare wystajace gloty a fe przeciez nigdy nie zblizylbym sie ustami do czegos takiego.:o bulcie rzadza

Gość Gośćnastówę
Jasne że bułka ale bez przesady nie taka że wg nie ma warg bo bułeczka jak się podnieci i ma rozłożone nogi ma piękne różowiutkie wardzelki a widzieliście 40 latke z motylem to już nie motyl tylko główka sałaty i to czornej zgnitej łe kto p******i że motyle fajniejsze ? Tylko te co je mają

Gość gość
Jrstem facetem wolę motyla od zankniętej buły

Gość gość
każda jest piękna jeśli jest ukochanej, jest czysta, zadbana (wydepilowana) i słodka

Gość gość
Motylki są najpiękniejsze i dają najwięcej przyjemności obu stronom !!!!!

Gość gość
Motyl wyglada jakby coś c***e rozerwało. Rozetwało i odpadło, a zostały takie wiszace poharatane naddatki. Wyglada to patologicznie. O, jakby chłopu fiuta coś odstrzeliło. Mega paskudny widok.

Gość gość
motylki bułeczki ja wszystkie was dzieweczki całooooooować chcę

Gość gość
Uwielbam motylki

Gość gość
Uwielbiam motylki ❤️

Gość doświadczona

LUDZIE to bujda, że motylek jest be czy coś, albo że bułka jest jak u dzieci. CIPKA TO CIPKA i faceta nic więcej nie obchodzi, wystarczy, że jest mokra. mam motylka i w młodzieńczych latach  myślałam nad labioplastyką, nie chciałam uprawiać seksu, miałam kompleksy nie chciałam nawet być w związku i szczerze? to było niepotrzebne. trzeba się zaakceptować takim jakim się jest. zwłaszcza jak faceta niesamowicie kręci to jaka jesteś :) więc dziewczyny, zero więcej takich pytań. dorośnijmy :) 

Gość Koneser

Ja tam lubię tzw motylki kiedy mogę sobie wargi za uszy zaciągnąć i robić to co tak bardzo uwielbiam