Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddwedwedwedewded

jak możecie kupować w biedronce ? tam jest syf

Polecane posty

Gość zwykłababka
ja juz się przejachałam na wielu produktach biedronowych i wolę dopłacić te 2 złote do produktu i miec dobry

Gość mmmmm.............
do twojej wiadomości jeśli chodzi o soki to ja kupuje właśnie te z tymbarka bo są najlepsze moim zdaniem i mają najmniej chemii,a poza tym kupuje produkty sprawdzonych marek a nie jakieś ,,mini cena,,jak ty i wiekszość

Gość usedtiknow
ok ok, mają też dużo kaw ,tylko że ja kupuję kawę oryginalną na placu. Dlatego że jest połowę tańsza. Owszem można sobie czasem kupić kolumbijską czy jakąś tam, ale jak masz ILLY czy lawazzę 40 % tańszą to po co mam przepłacać. Wiesz że jak kawa we Włoszech podrożała do 2 euro to była straszna afera. Gdyby u nich kawa kosztowała tyle co dwie godziny pracy to nikt by tam nie pił kawy.

Gość ald-
a tak z ciekawości zapytam, kupiliście kiedyś te tabletki ?

Gość zwykłababka
bakalie - jakies dziwnie twardsze niz inne ze sztucznym posmakiem chemikaliów warzywa - w puszkach mniej smaczne niż innych producentow jakby wygotowane ze smaku. kukurydza goszka, groszek twarde łupiny makaronym, kasze, ryże -jakieś sytnetyczne bez smaku majonezy, ketchupy sosy - okropne składy i smaki rozwodnione serki, jogurty - dziwne chemiczne dodatki, rozwodnione, gorsze w smaku niż swoje odpowiedniki prawdziwe, bardzo złe składy chemiczne rozwodnione napoje i soczki - gorsze w smaku niz markowe sztuczne smaki dziwnie słodkie

ja kupuje bo uwazam ze maja dobre produkty, pozatym nie robie tam nie wiadomo jakich zakupow, przewaznie na zakupy na caly miesiac jezdze najpierw do biedronki po drodze skocze do lidla i jeszcze do modelo soki wcale nie sa takie zle, choc osobiscie wole soki z auchanu i z dia ( 100% sok bez zadnych konserwantow i jeden z najtanszych kosztuje az 80 centow za 2 litry :D)

Gość usedtiknow
Ostatnio był świeży łosoś w biedzie przez 3 tygodnie. Za 30 dkg 11 zł dałam, normalnie musiałabym dać 20 zł. W dodatku nigdzie nie kupiłabym takiego świeżego, nawet w almie

Gość usedtiknow
akurat takich produktów nie kupuję ,bo sam wygląd tych konserw mówi za siebie. Ja nawet pudliszek nie lubię

Gość zwykłababka
najlepsze puszki z warzywami sa w almie i to nie żadne konserwy tylko warzywa w lekko osolonej wodzie w składach nie ma żadnych konserwantów. i owszem do almy tez raz na jakiś czas rzucą promocję typu ten twój łosoś

swoja droga, jak ryz moze byc bez smaku? soli nie dodajesz? :D warzyw w puszkach nigdy nie kupywalam bo to sa zwykle smieci i to z kazdej firmy chyba ze mowa tu np o ogorkach konserwowych

ja tam almy nie lubie, bo uważam, że jak mają coś dobrego to bardzo drogo... ale kwestia gustu :)

Gość usedtiknow
Ja nie mam almy pod domem, to raz. Alma mnie wkurzyła tymi starymi serami. Myslą że jak jest pleśniowy to może być spleśniały. Tego się nie spodziewałam po sklepie z takimi aspiracjami. A konserwy to kupuję bonduela w Carrefourze bo taniej.

Gość zwykłababka
warzywa w puszkach np kukurydza czy soczewica to nie zadne śmieci chyba że ty kupowałaś jakies śmieci. a ryż z biedronki serio smakuje jakos gorzej niz ten uncle bens czy kupca czy osolony czy z curry...

Gość mmmmm.............
Autorko tematu-wszędzie jest syf czy to biedronka,intermarche,kaufland czy lidl 🖐️

Gość Martusia...
zwykłababka zmyśla, mamy wierzyć komuś, kto pisze "gorzka" przez "sz"?

ale przecież nikt nie musi w biedronce kupować biedronkowych rzeczy, ja kupuję w biedronce głównie markowe, bo są zwyczajnie tańsze niż w innych sklepach :) ale ostatnio mąż kupił słodką kukurydzę w puszce - biedronkową - była pyszna ;)

Gość zwykłababka
ja tez kupuje bonduella, ale też inne w almie akurat jest wybór róznych zagaranicznych które czesto sa tańsze niz bonduelle :) z tymi serami to masz rację w wielu miejscach zamiast pleśniowe to dają kompletnie zgniłe ja od pewnego czasów nie jadam serów bo mi sie cera po nich psuje wiec nie wiem jak to dońca w mojej almie, bede musiała zobaczyć i zainterweniowac :)

Gość usedtiknow
ryż jest paskudny, kupiłam chyba paraboiled raz. ale makarony są ok. Wiadomo że nie takie doskonałe ale przyzwoite

Gość zwykłababka
to chociaż zgadzamy się co do tego obrzydliwego ryzu jego to chyba z biedronek robili :)

Gość usedtiknow
ryz smakował jakby miał 5 lat, śmierdział starością

ok, nie pomyslalam o kukurydzy ;) ale i tak wole kupywac swieze badz mrozonki

Gość usedtiknow
ryby mają dobre tylko te duńskie czy szwedzkie, byle nie abramczyk

Gość ja tam lubię
mam właśnie przed sobą deserki kupione w biedronce jedne monte a drugie bondi i wiecie jaka jest między nimi różnica w składzie?jedynie taka że te wyprodukowane dla biedronki mają więcej orzechów laskowych !!!!i co wy na to?

Gość Wiecie, że ......
Lady Love, "kupYwać"? Jesteś kretynką...

Gość zwykłababka
ladylove to ty jestes w stopce ??

Gość zwykłababka
to ty jesteś tą dziewczyną araba??

Gość zwykłababka
lady love to ty jesteś tą dzieczyną araba i pokazującą fuckera??