Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magmar777

Wasze ciało,wygląd wpływa na wasze samopoczucie?

Polecane posty

Wy też tak macie? ja zauważyłam że jesli czuję się pięknie tzn jestem zadowolona z mojego wyglądu, ciała itd.. to wszystko mi się udaje;) mam większą wiare w siebie moge góry przenosić;) a jak wy macie??

Gość ***sweetie***
wiesz co ja mialam jeden kopleks ale teraz juz jest spoko:) i mi sie tez wydaje ze jak czuje sie ladna to tak tez wygladam i wszystko latwiej przychodzi:)

Ja też się czuję lepiej, kiedy ładnie wyglądam. Kiedy wiem, że coś z moim wyglądem nie tak, chociażby bluzka mi się gdzieś poplami, to staram się to ukryć, strasznie się na tym skupiam.

Gość Fibi Buffe
Oczywiście, że jak lepiej wyglądam to lepiej się czuję. Ogólnie jest to jakieś 7 dni w miesiącu, przez resztę dni wydaje mi się, że nie wyglądam, ale jakoś tak nie myślę o tym, kiedy skupiam się na tym, co ma mi się udać. To chyba ma związek z cyklem ... hormony jakieś czy cuś ....

Gość zadbajocialo.pl
dokładnie tak jest. to jak się czujesz wewnątrz , uważasz że dobrze dzis wygladasz itd wpływa na to że ludzie tak samo cię postrzegają i tak samo myślą o Tobie;) www.zadbajocialo.pl (sposoby na redukcję cellulitu,rozstępów,wyszczuplenie ciała)