Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinazcebrzu

Mój mąż zostawil mnie po 10 latach

Polecane posty

Gość malinazcebrzu

dla swojej pierwszej milosci. To była jego pierwsza dziewczyna, którą zostawił, a teraz ją spotkał i się zakochał. Powiedział mi że czuje się jak kiedyś, jak nastolatek z nią.

bo pewnie się tak czuje co nie znaczy, że za pół roku też tak się będzie czuł no, ale to już chyba nie będzie twoje zmartwienie

to przykre nie martw się oby nie błagał wrócić jak euforia minie

Gość klaudiaklaudiaklaudio
moj tata zostawil mame po 11 latach i przy okazji mnie i moje rodzenstwo tez, dla mojej wychowawczyni ktora jest wdowa. Najzwyczajniej w swiecie, sprytem i przebiegloscią uknuła to sobie. Moj tata robi łazienki- kafelki i te sprawy.. i dziwnym trafem ona akurat szukala kogos kto zrobi jej korytarz i kafelki w lazience, wczesniej juz widziala mojego ojca na wywiadowce i wpadl jej w oko. Zapytala sie mnie czy zapytam taty o to czy chcialby u niej pracowac ale ja zapomnialam mu o tym powiedziec, to sucza sama zadzwonila do niego.. i tak sie zaczelo. Ojciec sie zakochal a rodzina poszla na bruk, pamietam ze jak sie wyprowadzilismy to mieszkalismy 4 miesiace w takiej starej chalpie zabitej dechami, nie bylo lazienki, mroz- bo to zima a on nawet sie nie zainteresowal. To bylo 7 lat temu, dzisiaj mieszkamy normalnie dzieki pomocy rodziny od strony mamy. Mama znalzla sobie nowego faceta miala ich nawet kilku. Kiedys tk tego nie widzialam, ale mama od tej zdrady dostala nerwicy.. ciezko z nia wytrzymac.. ale jakos dajemy rade;) A stary jeszcze tego pozaluje, idiota nawet nie wie kiedy mam urodziny.