Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywdzona

Pomocy - chodzi o strefy intymne

Polecane posty

Gość pokrzywdzona

Witam. Chodzi o to ze ostatnio bardzo czesto lapie infekcje pochwy ale to przez antybiotyki. mam faceta od 5 lat i zawsze wspolzyje z nim w prezerwatywie. jednak w styczniu wspolzylismy bez no i mi wyskoczylo na wargach sromowych mneijszych cos. na okolo cewki i pochwy mam tak jakby bialy nalot ktory jest wypukly. tak jakby byly spuchniete te wargi. do tego bardzo to piecze i czasami swedzi. jest czerwone. moj chlopak ma bialy nalot na napletku. Bylam u paru lekarzy jedni mowili ze to jest od bakteri. fakt bakterie wyszly jak robilam wymaz ale bardzo w malych ilosciach drudzy ze to grzybica badan nie mialam ale leki na grzybice zadne mi nie pomagaja. wiec co to moze byc??? ja chlopaka nie zdradzilam on mowi ze tez mnie nie ale jesli to jakas rzezaczka lub opryszczka...jakie sa objawy chorob przenoszonych droga pluciowa i co ja moge miec??:( bardzo prosz eo pomoc

Gość pokrzywdzona
dodam jeszcze ze piecze mnie to po stosunku dlatego od dwoch meisiecy nie uprawiam seksu i po goracej kapieli. najgorsze jest to pieczenie i to biale cos na okolo cewki moczowej i pochwy. jakby to bylo napucheniete gdzie to biale jest. i wszystko mnie pali i swedzi na zewnatrz

Gość pokrzywdzona
juz nie wiem na co mam kase wydawac;/ zrobilam eszcze badania na grzybice bo moze to jakis grzyb co sie wytepic nie daje ale wyniki dopiero w poneidizalek. ta skora na tych wargach az jakas popekana jest:(

Gość najlepiej przetrzep porządnie
masz na pewno, syfilictus autentyktus.

Gość a wiesz, że to proste
Kłamiesz dziewczyno, nigdzie nie byłaś, bo gdybyś była lekarz rozpoznałby objawy choróbska. A tak męczysz się i po co? Współzyc nie wstydziłas się a teraz co , myslisz że kafetarianki pomoga wyleczyc nie wiadomo co. Pomyśl i zacznij być swoim przyjacielem, nie ma się czego wstydzić, przecież własnie najczęściej faceci infekują kobiety różnym draństwem a lekarze od tego są żeby leczyć. Zatem, bierz na klatę wstyd i zapierdzielaj do gina tak będzie najrozsądniej.