Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiix3

Śluz ?

Polecane posty

Gość Klaudiix3

Witam . Mam 14 lat i leci mi dość dużo śluzu . Wkładam sobie wkładki , ale nawet mam to na majtkach ! Wiecie może dlaczego mi tak dużo leci ? :( masakra jest zmienianie majtek codziennie :/ / .

Gość omnaaa
swędzi cie piecze? czy ten śluz jest bezbarwny ma jakiś kolor? czujesz dyskomfort, dziwny zapach?

Gość omnaaa
to co napisałas to zdecydowanie za mało, żeby cokolwiek określić. Jeszcze jedno masz już okres czy jeszcze?

Gość Klaudiix3
Tak mam okres , no tak ma to dziwny zapach .. I z lekka mnie to denerwuje , bo nawet w szkole to czuje :/

Gość czy znaczy
ze normalnie nie zmieniasz majtek codziennie? jak długo masz ten śłuz? może to po prostu objaw jajeczkowania.

Gość omnaaa
jeśli czujesz nieprzyjemny zapach to raczej powinnaś udać się do ginekologa, jak dla mnie to jakiś stan zapalny i powinnaś to wyleczyć, chyba że chcesz aby to się w coś gorszego zamieniło :/

Gość Klaudiix3
Dosyć długo on jest ... Nic sie nie poprawia.

Gość omnaaa
stan zapalny, albo bakteryjny, na grzybice to nie wygląda skoro nie swędzi. Idź do ginekologa, on weźmie wymaz i przepisze ci odpowiednia kuracje

Gość Klaudiix3
Dziękuję . Wybiore się do ginekologa :)

Gość omnaaa
nie ma za co powodzenia! nie odkładaj tego. Pamiętaj lekarz też człowiek, jak można złapać infekcje np. gardła, to i można tak samo złapać i tam...

Gość sdfghjkl
masakra jest zmienianie majtek codziennie.SZOK! Matka nie nauczyła ciebie ze gacie zmienia sie przynajmniej raz dziennie.Brudne gacie nosisz przez kilka dni i zakładasz głupie tematy.Masz pewnie jakas infekcje od brudnych gaci i nie mycia sie w miejscach intymmnych