Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luz Bluz

Tak zazwyczaj wyglądają lesbijki i feministki

Polecane posty

Gość Luz Bluz
A tak! Zakonnice to też brzydule. Ale one przynajmniej nie utrzymują, że tak nie jest.

Gość Luz Bluz
rickymartinez sam wkleiłeś/aś cudze foty. 10 hottest lesbians under 30

Gość leeeessss
kochiunka ale ja kocham mężczyzn!jak braci!! z moją orientacją się nie afiszuje, nie chodzę z moją kobietą za rękę (niestety) wiem jednak, że to jak na siebie patrzymy "zdradza" że mamy się ku sobie. Obie jestesmy biznewoman połączyła nas praca i nie tylko. Polska to świecki kraj, bardzo tradycjonalny gdzie rodzina to tatuś mamusia i dziecko. Liczymy się z tym..

Gość Luz Bluz
Możesz być i bardzo ładną lesbijką, ale nie możesz twierdzić, że większość lesbijek taka jest, bo to nieprawda.

Gość leeeessss
moim zdaniem populacja kobiet i mężsczyzn ładych do brzydkich to jest: 30% ładnych 70% brzydkich i nie ma tu znaczenia czy są hetero czy less czy gey. Zresztą uroda to kwestia gustu.

Gość mentaI cut
Wygląd to jedna strona medalu. Drugą jest ZACHOWANIE i poglądy. Dlatego nie wliczajcie zakonnic, bo one gorzknieją w swoim świecie nie afiszując się z tym i nie domagając praw.

Gość Luz Bluz
Nie można przekładać hetero na homo, bo oprócz zmniejszenia skali lesbijki mają męskie cechy wyglądu i przez to nie są ładne, a często się zaniedbują przez męskie cechy zachowania.

Gość Kobieca, ładna i zadbana lesss
To zupełnie nie prawda że lesbijki mają męski wygląd. Za dużo stereotypów głupie dzieci neostrady.

Gość leeeessss
jesli kobieta ma męski wygląd zachowanie, sposób ubierania i bycia to może nalezy się zastanowić czy nie jest...obojniakiem... Lesbijki które znam i wśród których się otaczam to prawdziwe zadbane kobiety z krwi i kości, pochodzące z zamożnych rodzin (choć nie tylko) dbają o siebie ponieważ chcą się podobać kobietą z klasą, a reszta motłochu może tylko o nich pomarzyć. Tyle w temacie. Nie wrzucaj ludzi do jednego worka.

tak samo nie wszyscy geje są wystrojeni jak z wybiegu i zrobieni jak z salonu, takich jest nawet mniej niż 1/3

Gość gość
Ładne to pewnie te bi czy hetero którym się wydaje że się stały les bądź bi.Bo w orientacje bi do końca nie wierze.Taka 100proc les i 100proc gej to zazwyczaj osobniki żenskie z duża ilością hormonu męskiego przez co lecą na kobiety a mężczyźni taka sama analogia.

Gość gościówka/(.)(.)\
chodzi o to tylko, że one nie sztafirują się dla samców. Miedzy sobą też nie musza się sztafirować bo same zwracają uwagę na inne rzeczy, nie te same co mężczyźni

Gość gość
ciekawe... 3 znajome mi kobiety o orientacji less, chciały się ze mną umówic. Ja jestem w związku z mężczyzną i nigdy nie miałam tego typu ciągąt, jednak jestem bardzo ciekawa, na co kobiety zwracają uwagę ..u kobiet... przyznam, że dwie z tych pań były bardzo ładne, jedna olśniewała urodą..