Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quentin Tarantino

Co porabiacie

Polecane posty

Dlaczego ? Nie wiem , tak wyszlo.Mialem jechac z kims , ale nie doszlo do skutku.Ale ciesze sie , ze sie nie udalo , bo poznalem dzieki temu najwspanialsza kobiete na swiecie ❤️ Gdybym wyjechal nie poznalbym jej , choc pod wzgledem finansowym bylbym ustawiony niezle , ale dal mnie pieniadze to tylko kasa.

Poza tym mam zamiar wyjechac za granice , ale za jakis czas , tylko nie wiem gdzie.Szwedzkiego sie kiedys uczylem , ale srednio mi szlo , umiem za to niezle niemiecki. W Niemczech mam rodzine.

mi szwedzki idzie okrutnie ciezko :P Moja sis pracuje w niemczech - nie narzeka :P moj facet mieszkal w se kilka lat. pozniej dla mnie wrocil do pl. po 3 latach wrocil do se bo nie dal rady :P . pomieszanie z poplataniem :P:P czasami mowi ze gdyby nie wyjezdzal zapracowalby na mieszkanie itd. a pozniej dodaje ..ale nie mialbym ciebie ;)

Ja uwazam , ze nic nie dzieje sie bez przyczyny i nie rwie z glowy wlosow , ze sie nie udalo , widocznie tak mialo byc.Moze gdzie indziej jest moje miesce........ ;)

no wlasnie .. po co M jak i tak staloby puste :P beze mnie :P:P:P a jak twoj angielski ? jesli jest ok to mozesz przyjechac do se. bez problemu sobie poradzisz ;)

Droga przez meke :o :P Spasowalem :P Idz lulu , a potem do lozka:D:D:P Pohustaj sie na brzuszku ;) Papa , milo bylo , wpadnij kiedys to znow mnie ujezdzisz tzn, ulozysz :P Pa , slodkich snow 🌼

Hej Quentin ;) Zayebaniec ze mnie :P:P:P Nawet nie wiem jaki mamy dzien :P:P Moze umowmy sie na jakis konkretny dzien i godzine ;) Co Ty na to ? Czekam na propozycje :P pozdro ;)

Gość pusto wszedzie co to bedzie
:(