Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detektyw sroka

EMIGRANCI dziękują premierowi Tuskowi za to, że zamknął przed nimi ojczyznę!

Polecane posty

Gość detektyw sroka

chyba nigdy tu nie wrócę, bardzo chciałby, ale do czego? kocham swoją ojczyznę i bardzo żałuję, ze tyle tu jest głupich ludzi, którzy wybrali taki rząd. tu na emigracji ludzie widzą więcej, nie są zmanipulowani, ten czlowiek doprowadzi nasz kraj do ruiny, to nie przesada i histeria, ale w Polsce średnio zarabiający Polak mający rodzinę musi się zastanowić, czy moze sobie kupić spodnie albo koszulę w miesiącu, bo może mu na coś zabraknie...na wyspach średnio zyjący obywatel ma dom, dwa dobre samochody i stać go raz w roku na fajną wycieczkę z całą rodziną, do czego więc wracać? jeszcze raz wielkie dzięku, mam nadzieję panie tusku, ze kiedyś oficjalnie zapiszesz się jako zdrajca narodu, bo słyszałem, że bardzo marysz by zaistnieć na kartach historii.

Gość HMS..CRDS..Petard
Te wąziutkie szeregowce z kanalizacją biegnącą po fasadach nazywasz domami?

Gość Gosc
To prawda, ale cóż - nic na to nie poradzimy. Taki przeciętny Kowalski nie wie, czy w ogóle żyje, a przeciwieństwie do przeciętnego obcokrajowca.

Gość groszek02
on już się zapisał Jarek prędzej czy później zemści się za brata

Gość puranena
zgadzam sie z autorem. sama siedze w hiszpanii, nie jest tutaj ostatnio dobrze, bo krysyz dal sie we znaki , ale na pewno lepeiej niz w Pl. I tak jak autor kocham Polske , ale zycie mam jedno i chce zyc , a nie wegetowac

Gość pomysl na niemysł
Tusk jest gorszy niż Hitler, bo Hitler dbał o swój naród a nie niszczył go :(

Gość groszek02
Hitler był Austryjakiem :D

Gość HMS..CRDS..Petard
Ze ścianami z kartonu, zapleśniałymi wykładzinami układanymi w łazienkach, brudasami, hindusami i wszelkiej maści muslimami? Z wyższym systemem szkolnictwa na poziomie naszego gimnazjum? Z brudem na ulicach, poprzyklejanymi na chodnikach gumami do żucia, z wulgarną młodzieżą i wszechobecną głupotą? Z kuchnią po której marskość wątroby to niemal gwarant. Z wszechobecnym opilstwem? I całą masą idiotyzmów, które mogę mnożyć bez końca? Nie wracaj. Siedź tam na dupie jak biały murzyn. ......a na koniec: FUCK THE QUEEN

Gość dziaddek
prawda tez siedze na obczyznie chcialbym wrocic ale dymac za 1200zl to na rachunki nie wystarczy

Gość groszek02
HMS..CRDS..Petard przeto premierowi chodzi o to i dąży do tego żeby i u nas tak było ostatnimi czasy polskie szkolnictwo się zepsuło

Gość puranena
przyjedz do hiszpanii , pozyj tutaj troche , wynajmij sobie piekny dom lub mieszkanie . sam, z druga polowka. przesiaduj w pieknych czystych parkach , w ktorych fakt - jest noc w noc mnostwo mlodziezy. wszyscy siedza na trawnikach , pala blanty , pija a zachowuja sie mimo to lepiej niz mlodzien polska. Mijaj na ulicy sympatycznych staruszkow, ktorzy nie maja nic wspolnego z Polskimi moherami. jadaj przepyszne jedzenie , spaceruj czystymi ulicami , baw sie na najlepszych fiestach , a potem wroc do pl i powtorz to co napisales.Oczywiscie tez moglabym znalezc mnostwo negatywow , ale po co ? Zycie tu jest latwiejsze i przyjemniejsze ( mimo , ze mieszkam w kraju gdzie sa wszystkie rasy swiata a sama jestem rasistka )

smiesza mnie ludzie, ktorzy wylewaja pomyje na 'zagranice' nie wiem dlaczego to robia, z zazdrosci, z frustracji spowodowanej brakiem pracy i kasy, musze cie drogi forumowiczu, ktory sie wypowiedzialej powyzej rozczarowac, gdyz Polacy za granica sa lepiej traktowani w pracy niz w Polsce, zarabiaja tyle ile obywatel wielkiej brytanii, maja te same prawa, a do tego sa cenieni za swoja pracowitosc i tylko sfrustrowany drugi polak moze naapisac, ze emigrant to bialy murzyn pracujacy na zmywaku. Hahahah chyba kolego nigdy za granica nie byles.

Gość HMS..CRDS..Petard
W końcu równamy do "najlepszych".To niestety prawda. Ostatnio czytam na ty forum o pracach maturalnych pisanych w domu:D Nie wiem na ile to prawda, ale to jakieś żarty. Egzaminów na studia podobno też już nie ma. Mało z tym. Studia trwają dzisiaj podobno trzy lata. Paranoja

Gość HMS..CRDS..Petard
ciasteczko drogie. Przez dwa lata mieszkałem w UK, przez rok w Amsterdamie , przez dwa lata we Francji. To miejsca mojego dłuższego pobytu i tylko w Europie. Nie będę ci wymieniał krajów które odwiedziłem, bo to nie jest licytacja.

Gość HMS..CRDS..Petard
Co w nich niedorzecznego? Argumentuj proszę.

HMS..CRDS..Petard mogles byc nawet kochany na koncu swiata, ale co z tego, skoro widziales tylko slumsy. To przykre, ze akurat takie wspomnienia ci zostaly.

Gość HMS..CRDS..Petard
Skąd taka pewność? Następna nawiedzona wrózka? Starasz się mnie obrazić, czy pomniejszyć wartość moich "wypocin"?

Gość mnie jest w Polsce bardzo
dobrze. Ale wiadomo, wina Tuska - i czyjas slamazarnosc, i smierc Rysia z Klanu, i zona sie roztyła. Jak milo zwalic na kogos swoje nieudacznictwo...