Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breadyna

Ciążowo!!!

Polecane posty

Gość breadyna

Witam Mam następujący problem - ze swoim mężczyzną współżyję regularnie, zazwyczaj nie mamy wpadek. Mogę powiedzieć, że jedna z nich - stosunek przerywany - miała miejsce kilka ładnych miesięcy temu (w okolicach października, listopada?), natomiast ostatnia miała miejsce trzy tygodnie temu - zsunęła się prezerwatywa podczas wychodzenia ze mnie, ale nic się nie wylało we mnie, raczej na mojego faceta :). Każda ta wpadka miała miejsce w dni ewidentnie niepłodne, gdyż znam swoje ciało, wiem, jak reaguję, a już tydzień przed owulacją chodzę nabrzmiała i z bolącymi jajnikami. Kiedy owulacja jest, po prostu zalegam w łóżku z bólu. Do tego było to tuż po okresie, także no naprawdę - z mojej wiedzy wynika, że raczej w ciążę zajść nie mogłam. Niemniej, zaczynam panikować. Zachęcona porządnym w końcu instruktarzem samobadania piersi postanowiłam zbadać swoje piersi dokładnie tak, jak trzeba. Dzisiaj. I po uciśnięciu brodawki zauważyłam... pokarm? Białą wydzielinę, lekko wodnistą, słodką (aż sprawdziłam...), która wydobywa się z obu piersi po mocniejszym uciśnięciu. Owszem, bolały mnie ostatnio piersi, jednak ma to miejsce ostatnio dość często - na pewno przez kilka cykli. I zaczynam zastanawiać się, czy mogę być w ciąży... Ostatni okres miałam 14 lutego, trwał standardowe siedem dni - nie był jakoś specjalnie bolesny, ale bolał, były skrzepy i to duuuuuuże. A przez ostatnich kilka miesięcy okres waha mi się o kilka dni w jedną lub w drugą stronę, ale każdy ginekolog uważa to za normalne. I teraz pytanie - czy wydzielina, która wydobywa się z moich piersi może oznaczać ciążę? Według mojej wiedzy siara pojawia się pod koniec ciąży i jeżeli patrzeć na ostatnią wpadkę - to za wcześnie, a na przedostatnią - już raczej chodziłabym z brzuchem. Czy może to po prostu oznacza problemy hormonalne? Niestety, na chwilę obecną nie mam możliwości zrobienia testu ciążowego - to dopiero za kilka dni, a do tego czasu zwariuję :( Dziękuję za odpowiedzi

Gość groszek02
kupa dupa i klozecik skróć kurwa

Gość Miliana23
dziwne zjawisko

Gość ewfew
jest tu dział dla ciężarnych, wypierdalaj tam bo normalnym ludziom się niedobrze od takich topików robi :D

Gość breadyna
No i właśnie nie wiem - a zaczynam panikować. W ciąży zdecydowanie nie chcę być. Ale mleko? Siara, czy jaka inna cholera? Na studiach mnie inaczej uczyli. Że pojawia się pod koniec ciąży, chociaż zajrzałam już na fora ciężarówek i niektóre mówią, że one to już miały w 7 tygodniu (jak dl amnie to średnio). Boję się. A w czwartym miesiącu to chyba bym już poczuła, że w ciąży jestem, co?

Gość breadyna
UP naprawde, uspokójcie mnie :(

Gość breadyna
Bo ja dzieci teraz nie chcę mieć. Jeszcze studia i specjalizacje przed sobą, trochę by mnie to pokomplikowało, pomijając fakt, że jestem zależna od rodziców, więc...

Gość breadyna
Ta, zapomniałam - będzie, że jak się dzieci nie chce mieć, to się nie współżyje... Ale ciekawe, czy każdy z was byłby taki mądry ;) Wiadomo, mądry Polak po szkodzie, ale naprawdę jestem odpowiedzialna w tej kwestii - także sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim.

Gość breadyna
No, to Ty, kochana :) Ja zdecydowanie NIE. Mój facet też nie. Także trudno ;)

Gość breadyna
up up Ktoś coś wie na ten temat?

Gość breadyna
haloooo