Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obozowicz ibizowicz

ibiza

Polecane posty

Gość obozowicz ibizowicz

byl ktos na Ibizie???

Gość ja byłam
jest w Dobrzyniu nad Wisłą

Gość jidysz/?
Ibisz?

Gość Eeerrr...
Ja bylam...

Gość obozowicz ibizowicz
zdajcie relacje, jak cenowo, ile tu płaciliście??? itp, itd

ibiza jest strasznie strasznie droga.. jezeli chcesz isc do klubu na davida guette jest to koszt jakichs 70euro z czego jest fuuull ludzi goraco nie da sie tanczyc i guetta wchodzi o 3 rano.. przynajmniej tak bylo jak ja bylam na inne dyskoteki to sa rozne ceny ja bylam w space privilege piwo 10 euro woda 7 euro (!) chcialam sobie kupic balsam po opalanoiu bo mnie spalilo = 16 euro NIVEA naprawde nie zartuje takie tam sa ceny.. oczywiscie to bylo na jakichs bazarach w normalych sklepach moze jest ok dobrze jest wziac wycieczke statkiem - imprezowym bermuda ibiza fajnyy klub to uschuaia naprawde polecam pool party ogolnie ibiza jest troche przereklamowana powiedz co jeszcze chcesz wiedziec dobrze jest tez kupic jakies wejscia, beda Cie ciagle zaczepiali czy nie chcesz jakichs biletow itp czasem sa dobre okazje ze mozesz pic za darmo gdzies itp

Gość Eeerrr...
Mieszkam w UK, wiec nie lecialam z Polski. Sam wyjazd (hotel i lot) nie byl drogi, na miejscu, zalezy gdzie sie bawisz. Najlepsze kluby sa drogie i pod koniec sezonu (bylam we wrzesniu) wjazd kosztowal 50 euro do tego taxi, bo niektore kluby sa na odludziu. Duzo Brytyjczykow, wiec menu w restauracjach, czy kafejkach typowo brytyjskie. Plaze beznadziejne w porownaniu z tymi, jakie widzialam w innych krajach. Ogolnie ok, choc uwazam, ze Ibiza jest przereklamowana. Bylam, widzialam i nie wrocilabym. Na dobra sprawe bawic mozna sie wszedzie i szczerze mowiac ja osobiscie lepiej bawilam sie w Barcelonie.

tak samo napisalysmy ze przereklamowoana hehe :) sa gdzie indziej lepsze imprezy a gadaja ciagle o tej ibizie jakby tam bylo niewiadomo co... ja bylam w licu ale jechalam z niemiec ibiza to duzooo niemcow i brytyjczykow

Gość obozowicz ibizowicz
a ile płaciłaś z Niemiec? mialaś wykupioną całą wycieczkę czy bilet tylko_

Gość Eeerrr...
Paru znajomych, ktorzy byli na Ibizie podzielaja nasze zdanie co do przereklamowania, wiec cos w tym musi byc:)

cala wycieczke i nie pamietam ile dokladnie to bylo hmmm 1400 euro?

Gość obozowicz ibizowicz
Dyiewczyny spoko, rozumie,e uwazcie tak a nie inaczej, ale nic mnie nie przekona, zeby nie jechac he. Najlepiej samemu sprawdzic. A jak y cenami lotow,jak jest w Uk__

w sumie zrobilam tak samo bo mi kumpel mowil ze przereklamowane ale i tak mu nie uwierzylam i pojechalam :) jak masz duzo pieniedzy to w sumie sie mozesz dobrze zabawic.. bez duzej gotowki tam to srenio

Gość obozowicz ibizowicz
a na ile bylas? 1 tydzien, 2?

Gość Eeerrr...
Oczywiscie, ze jedz, bo Tobie akurat moze sie bardziej podobac. ja z UK za przelot i zakwaterowanie ze sniadaniem zaplacilam 250 funtow na tydzien, wiec w sumie grosze nawet jak przeliczysz na zlotowki. Fakt, ze bylo to chyba 4 albo 5 lat temu, ale teraz jak przegladam wakacyjne oferty, to w sumie nawet za mniej mozna poleciec. No a na miejscu nie pamietam ile wydalam, ale wiem, ze sporo.

Że tak zapodam z innej beczki. Pamięta ktoś film chłopaki na ibizie?:-D:-D Wyyebany w kosmos i super muza

Gość Ipizza
A byliście w Cała Ilonga na Ibizie?

Gość obozowicz ibizowicz
byłam i jestem bardzo zadowolona-)))