Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajashsg

ide na wesele obcych mi osob

Polecane posty

Gość jajajajashsg

Zgodzilam sie towarzyszyc mojemu koledze na slubie oraz weselu jakie odbedzie sie w lipcu. Teraz nachodza mnie moje obawy. Nie znam tam nikogo oprocz jego. Nawet jego rodziny, gdyz oni przebywaja w Anglii a zjezdzaja sie jedynie na ta uroczystosc zaslubin. Jeszcze nawet nie wiem czyje to wesele. Zaczynam sie czuc niezrecznie gdyz para mloda ani rodzina mnie nie znaja, a ja bede sie na ich koszt bawic. Jestem zupelnie obca osoba, zobacze ich dopiero przy skladaniu zyczen I co I'm powiem? Witam nie znamy sie, ale bede sie u Was bawic? Loza na obca osobe.. Rozumiecie moje obawy? Nie wiem jakby wygladala sytuacja gdybym zlapala welon. Nikt mnie tam nie zna, taka z ulicy.. A z drugiej strony co mi wypada I'm podac? Jedynie kwiaty lub misia? Nie bylam w takiej jak dla mnie nieco niezrecznej mi sytuacji. Pojawia sie tez problem z ubiorem, chcialabym wygladac ladnie ale nie rzucac sie w oczy, wlasnie, ze jestem obca osoba.

Gość jajajajashsg
Moze ktos wyrazi swoja opinie na ten temat.. Bede bardzo wdzieczna

ja mialam taka sytuacje w sierpniu :) bylam na weselu razem z nowo poznanym facetem wszyscy wiedzieli ze bede bo ten facet ich poinformowal przy skladaniu zyczen powiedzialam kim jestem to sie usmiechneli, pozniej podchodzili czy sie dobrze bawie itp nikogo tam nie znalam a bawilam sie swietnie :)

Gość przesadzasz, bo czesc osob
na kazdym weselu to tzw. osoby towarzyszace. Ubierz i zachowuj sie stosownie do sytuacjai i przestan przezywac wlasna osobe, bo nie ty jestes najwazniejsza, tylko panna mloda.

Gość jajajajashsg
Dziekuje za wypowiedz. To byl Twoj facet a u mnie jedynie kolega.. A jak bylas ubrana? Wypada sie odstrzelac I cos kombinowac z wlosami?

Gość megalopus
Chyba nie jest tak źle. Ja byłam na weselu gdzie młodzi mnie nie znali a na dodatek nikt tam nie mówił ani po polsku ani po angielsku (oprócz mojego partnera). Twoja sytuacja nie jest taka tragiczna :)

Gość jajajajashsg
Sorry ale nie wiem skad stwierdzenie ze przezywam wlasna osoba I ze jestem najwazniejsza Nie wiem skad takie wnioski ale widac niektore osoby po prostu juz maja w sobie ten polski charakter

Gość jajajajashsg
Dzieki podnioslyscie mnie na duchu:) po prostu kiedy myslalam, ze obce osoby beda za mnie placic czulam sie niezrecznie, nie lubie takich sytuacji

Gość a ja nie rozumiem dlaczego
bedziesz sie bawila na ich koszt. Nie zamierzasz dac tzw. koperty:O?

Gość jajajajashsg
Tzw koperte dawalam osobom, ktore sie zenily w mojej rodzinie a nie obcym osobom, ludzi ktorych nie znam I nie wiem jak wygladaja

to nie byl moj facet my sie poznalismy ale w sumie znalismy sie meisiac niby to szlo w dobrym kierunku ale wtedy na weselu to bylismy znajomymi ale znajomosc szybko sie skonczyla wiec to nie byl moj facet ;)

Gość jajajajashsg
Nie slyszalam nigdy by osoby towarzyszace rozdawaly koperty. Ba nawet kolezanka miala kupione kwiaty od faceta

Gość jajajajashsg
W takim razie przepraszam za pomylke a czy Ty Agnieszko podawalas tzw koperte tym osobom?

Gość a ja nie rozumiem dlaczego
jajajajashsg Tzw koperte dawalam osobom, ktore sie zenily w mojej rodzinie a nie obcym osobom, ludzi ktorych nie znam I nie wiem jak wygladaja" to po co tam idziesz? i co z tego, ze ich nie znasz? Nie przeszkadza Ci to jednak bawic sie na ich koszt:O. dziwne rozumowanie :O Ja bym sie ze wstydu spalila tak zerowac na kims.

Gość jajajajashsg
Widze, ze juz odpowiedzialas. Ja zamierzam podac kwiaty I nie uwazam ze powinnam sie udzielac przy finansach

Gość patrzałka....
Facet niech daje kopertę, ale może coś powinnaś się dołożyć. Gadaliście na ten temat? Ty możesz trzymać kwiaty.

Gość jajajajashsg
Nie znam tych osob I nie wiem kim sa Powtarzam, ze ide jako OSOBA TOWARZYSZACA goscia. Dobranoc

Gość jajajajashsg
On jest obecnie w Anglii. Wiem, ze on nic nie daje dlatego ze jako prezent daja wspolny rodzinny ale o szczegoly nie pytalam

Gość A wesele to odpłatna
impreza czy tez sponsorowana przez gosci? :O Facet dostał zaporszenie z osoba towarzyszącą najwyraźniej i zaprosił autorkę-ma się głupio czuć, bo idzie 'na czyjś koszt'?:O

Gość jajajajashsg
Dzieki ;) tak nieco mi glupio ale tez to widze tak jak Ty

Gość czarnulkaaa30
mozesz przeciez kupic bukiet kwiatow i jakis drobiazg od siebie np wino czy jakies filizanki i bedzie ok :)