Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaa

Antykoncepcja - ważne!

Polecane posty

Gość onaonaonaa

Witam, Zaczęłam brać pierwsze opakowanie tabletek Cilest, powinnam zacząć pierwszego dnia okresu, a pierwszą tabletkę przyjęłam drugiego dnia okresu. Potem czwartą tabletkę przyjęłam 4 godziny za późno. Wszystkie pozostałe przyjmowałam o jednej porze. Ósmego dnia od zażycia pierwszej tabletki mój facet się we mnie spuścił... Czy istnieje ryzyko ciąży przez to, że zaczęłam brać od drugego dnia, a po drodze jedną przyjęłam pare godzin później? Proszę o szybką odpowiedź! z góry dziekuję

Gość a może byś tak
ulotkę przeczytała? Jeżeli weźmiesz tabletkę 2-5 dnia okresu to musisz się dodatkowo zabezpieczać przez 7 dni. Spóźnioną tabletkę należy przyjąć do 12h. i jakie spuścił, o zgrozo. czy ty jestes worek na spermę? nie możesz pisać po prostu "skończył we mnie" ? swoją drogą Cilest to środek typowo leczniczy a nie antykoncepcyjny, przy nim jest najwięcej wpadek

Nie strasz "worka na spermę" - brałam Cilest kilka lat i nie było żadnych problemów. Autorko - zanim weźmiesz jakikolwiek lek PRZECZYTAJ ULOTKĘ, a nie kompromituj się na forum.

Gość a może byś tak
Nie straszę - po prostu piszę to, co mi mój ginekolog powiedział.

Gość no to powodzenia
ja też czytałam o tych tabletkach że przy nich jest dużo wpadek, nawet ostatnio tutaj pisała dziewczyna co zaszła w ciążę i to właśnie po tych tabletkach. To że jednym się uda nie zajść nie znaczy że wszystkim sie uda.